10 MAANDEN ONVOORWAARDELIJK GEEIST WEGENS ‘BELEDIGING’ VAN MARCEL GELAUFF

ZE KUNNEN MICHA KAT OPSLUITEN, MAAR DE WAARHEID KUNNEN ZE NIET OPSLUITEN

‘FUCK DE KONING’ OP HET PALEIS DE OP DAM SPUITEN IS GEEN PROBLEEM, MAAR DE HOOFDREDACTEUR VAN HET NOS JOURNAAL BELEDIGEN LEVERT DE EIS OP VAN EEN GEMIDDELDE MOORD * HOE VER GAAT DE ZWARTE MAFIA IN HET BESCHERMEN VAN DE PEDO-NETWERKEN? * EXTRA: MICHA VECHT TERUG MET KOMEND GETUIGENVERHOOR VAN DEMMINK’S OPPER-TROL IVO HOMMES [brief.ministerie.hommes] [wp_ad_camp_1] Het eerste dat we thans willen opmerken over de bizarre en in ons land nog nooit vertoonde eis van 10 maanden onvoorwaardelijk wegens ‘belediging’ van Marcel Gelauff is dat het OM het mij onmogelijk heeft gemaakt een verdediging te voeren wegens de signalering voor verplichte DNA-afgave die zou leiden tot mijn onmiddellijke arrestatie in court, gevolgd door een dagvaarding voor een moord wegens een ‘100% match’. Alleen al om deze reden zou de rechter het OM niet-ontvankelijk moeten verklaren. Het is van een misselijkmakende kwade trouw en false play die je alleen tegenkomt in Demmink-land. In het hoger beroep dat ongtewijfeld zal volgen (net als in de vier andere lopende strafzaken) zal een vrijgeleide moeten worden afgedwongen om Micha in staat te stellen een verdediging te voeren. To be continued. O ja, nog wat over ‘complottheorieen’ over pedonetwerken (en de rol van de media daarin: inmiddels wordt zelfs door de MSM (in Engeland) toegegeven dat de ‘complotdenkers’ het wel eens bij het rechte eind kunnen hebben (lees de passage over pedofielen).

6 Replies to “10 MAANDEN ONVOORWAARDELIJK GEEIST WEGENS ‘BELEDIGING’ VAN MARCEL GELAUFF”

 1. Mafkut…

  Je bent zeker krols of zo ??? Als er een kater in de buurt is laat je dan maar neuken want er is toch niets meer aan te doen. Bedoel je dat ? Dat geldt misschien voor jou maar Micha is uit ander hout gesneden. Op dit moment de enige volksheld die wij hebben. Dat je jaloers bent met vele anderen is duidelijk maar kom hier niet aanzijken met je laffe badinerende praatjes. De boom in kan je. Zoek vooral een hoge waar je niet meer uitdurft. De brandweer laat je dan lekker zitten zodat je crepeert en de vrije vogels vliegen voorbij en lachen je uit…

 2. Tel je knopen Micha. Een userbase heb je niet los van een paar verdwaalde idioten die niets voor je doen, impact heb je al heel lang niet meer, het heeft verder toch geen zin wat je doet.

  Je vergelijking met die graffiti zaak slaat al evenmin ergens op, want de graffiti met “fuck de koning” wordt evengoed als de door jou aangebrachte graffiti strafrechtelijk vervolgd. Wie niet vervolgd werd is de activist die deze uitspraak deed, je verwart twee zaken met elkaar.

  Van dat DNA verhaal moet je ook niet proberen iets bijzonders te maken, want van iedereen die veroordeeld werd wordt DNA afgenomen, wat dat betreft vorm je geen uitzondering. Daar krijg je dus nooit een “vrijgeleide” voor. Daarnaast zal je voor definitief geworden veroordelingen gewoon moeten zitten en is het volkomen zinloos om daarover te marchanderen. Onbegrijpelijk dat je advocaat daaraan meewerkt.

  En als laatste: verwijzingen naar het waarheidsgehalte van Engelse complottheorieën bewijst in zichzelf niets over die van jou. Dus wat @Mis Poes schrijft: stevig dimmen, rectificeren, excuses en veel deemoed. Moet lukken toch?

  Succes!

  1. Naomi…

   Weer zo een dappere trol. Waar was je toen Micha nog wel impact had ? Achteraf wijsheden van een lafaard die nog nooit iets gedaan heeft voor de vrijheid van meningsuiting en nu Micha in grote nood verkeert,verraden. Ik zou zeggen: Sterf jaloers NSB varken !

 3. Beste Micha,

  De eis is inderdaad hoog, en misschien doet de rechter er nog 2 maanden af, maar het lijkt me zo langzamerhand over een een stapeling. Als ze je eenmaal achter de tralies hebben komt er nog een lange staart met strafzaken achteraan.

  Ik hoop dat je je de afgelopen jaren realiseerde waar je mee bezig was maar de verbeten manier waarop jij Justitie aan het fucken was was ook wel vragen om moeilijkheden. Ik snap ook wel dat ze het inmiddels een beetje met je hebben gehad en geen rechter nog veel zin heeft je een beetje met milde blik te behandelen.
  Ik adviseerde je al eerder, als je de komende jaren niet permanent in de gevangenis wilt zitten, om stevig te dimmen: rectificeren, excuses en veel deemoed. Dat is het enige dat je nog een beetje kan helpen: einde oefening en damage control.

  Veel sterkte en wijsheid toegewenst.

  Mis

Geef een reactie