100-DUBBEL BREAKING: EEN DAG NADAT MICHA CIVIL WAR VOORSPELT KONDIGT Q MARTIAL LAW AAN

DE PEDO-DEEP STATE EN DE DEMS ZIJN BEGONNEN MET EEN WANHOPIG OFFENSIEF DE UITSLAG VAN DE DESASTREUS VERLOPEN VERKIEZINGEN ‘RECHT TE ZETTEN’: FLORIDA EN ARIZONA

2 Replies to “100-DUBBEL BREAKING: EEN DAG NADAT MICHA CIVIL WAR VOORSPELT KONDIGT Q MARTIAL LAW AAN”

  1. De kan dat mensen kort na mekaar het zelfde idee hebben is volgens mij 100%, daar komt zelfs een buurtfolder niet meer mee, dus waarom is dit bij u als serieuze journalist breaking?

  2. Wat betekent nou 100-dubbel breaking? Ben je door je superlatieven heen nu je een losse veter van Trump al 10-dubbel breaking noemde, wat op zich al pathetisch is natuurlijk?

    Leg je er nou eindelijk eens bij neer; je hebt niks, je had nooit iets, en je zal ook nooit een keer iets hebben wat de moeite waard is om te vermelden. Je bronnen zijn uitsluitend de MSM, aangevuld met jouw bekrompen fantasietjes, of de ronduit absurde beweringen op allerlei complotter sites die worden onderhouden door mensen die nog verknipter zijn dan jij.
    Je wilt graag iets brengen, maar je hebt niks. Dat is een combinatie die bij labiele personen al snel tot grote onzin leidt. Je aanhang vind je alleen nog maar vanuit begeleid-wonen complexen en psychiatrische klinieken. Geen mens onder jouw bewonderaars heeft werk, een stabiele relatie, of een IQ boven de 75. Terwijl ze wél allemaal denken de wijsheid in pacht te hebben, en stuk voor stuk denken dat ZIJ nou juist zo slim zijn dat ze tot het selecte groepje mensen behoren dat door heeft hoe ‘hut siesteem’ in elkaar zit, dat de aarde plat is, en de Bilderbergers wel eens eventjes de hele wereld besturen.

    Het zou alleen maar lachwekkend zijn, als het niet zo in- en intriest was dat er zoveel geesteszieken op de wereld rondlopen…

Geef een reactie