‘1000 DODEN OP SINT MAARTEN’: DE GROOTSTE MSM-COVER UP NA MH 17

TWEEDE BERICHT VAN JOHN H. BASELMANS VANUIT DE CARRAIBEAN * DE KONING EN HET KABINET DOEN NIETS VOOR DE GETROFFEN RIJKSGENOTEN; ALLE ACTIES ZIJN UITSLUITEND GERICHT OP HET VEILIS STELLEN VAN DE EIGEN CRIMINELE BELANGEN

[wp_ad_camp_1]

Nederland is vreselijk bang

St Maarten, Nederlandse kant, heeft de grens gesloten met Frankrijk, bang dat er te veel ongewenste pottenkijkers komen. Ook sijpelen nu noodoproepen binnen waar gesteld wordt dat we niet praten over enkele doden maar er wordt al beweerd door lokale inwoners over duizend doden op het eiland St Maarten!! Ik zet hier enkele stukjes die nu verschijnen van mensen in nood: “We want to get out of St Martin! We cannot stay here! People are being killed!” “It’s a disaster what happens in Saint Martin… There’s a civil war… people getting beaten up….” “The Dutch military also denied reports of a prison break on the island,” “The Army and law enforcement are completely out of date… it shoots everywhere, people fight everywhere to pick up the smallest things”; “We need more military on the island pleaseeeee!!!! our country is in a state of emergency! Every single one of us on this island needs HELP!!!

Waarom is Nederland zo bang?
Waarom mag er geen berichtgeving over deze zaken naar buiten komen? Is het Nederland en ook Frankrijk het om te doen om bewust op te ruimen? St Maarten is altijd al het “zakelijke” coke eiland geweest waar de wereld maffia onderhandeld met elkaar. Het is een soort maffia soeverein eiland waar de onderwereld de vuilste zaken met elkaar bespreekt en vastlegt. Uit getuigenverklaringen van personen die er in hebben gezeten moet je precies weten hoe met deze deals om te gaan anders eindig je dood in het water! Je moet je tegenstander kennen en weten waar wel en waar niet te komen. Nu na de ramp is voor vele maffia personen de perfecte tijd om vele jaren opgelopen frustraties af te rekenen zonder dat de ogen op hen gericht zullen zijn. Nee, het zijn niet alleen de zogenaamde Al Capone’s – Escobar’s maar ook Nederlandse “zakenmensen” die voor de oranjes dealen. Die eerste 3 dagen was werkelijk een slachtpartij. Maar nu nog komen grote tegenstanders elkaar tegen en eentje mag verder lopen en is de sterkste. Niet geheel eerlijk want we weten allemaal dat de Nederlandse militairen mogen doen en laten wat ze willen. Het vrijbriefje is er. Nederland zit tot over hun nek in de cokehandel en zoals ik al eerder stelde men moet deze veiligstellen en dat met behulp van de militairen die zogenaamd humanitaire hulp bieden!

John H. Baselmans

Even een vreselijke update.
Vanuit 2 bronnen hoor ik dat illegalen op het eiland St Maarten gewoon afgeslacht worden. Ik ben dat nog verder aan het uitzoeken.

Eén reactie op “‘1000 DODEN OP SINT MAARTEN’: DE GROOTSTE MSM-COVER UP NA MH 17”

  1. Onherkende psychopathische criminelen vanouds, die zich gruwelmoordend en kwaadaardig liegend een pad naar de top hebben gehakt?

    ———————-
    Dat Willem van Oranje zich bewust was van zijn oorlogsmisdaden en daarover wist te zwijgen, werd duidelijk tijdens de militaire moord- en brandcampagne van 1583. Zijn toenaam De Zwijger is echter arbitrair. Minstens even passend zou het zijn hem Willem de Verschrikkelijke te dopen, zoals zijn tijd- en soortgenoot Iwan IV (1530-1584), eerste tsaar van Rusland.

Geef een reactie