13e AMERIKAANSE DODE TOERIST IN DOMINICAANSE REPUBLIEK; NL-MSM ZETTEN LEVENS NEDERLANDERS OP HET SPEL DOOR TE BLIJVEN ZWIJGEN

TOERISME NAAR DR IMPLODEERT NA GOLF VAN -NOG STEEDS NIET OPGEHELDERDE- ‘MYSTERY DEATHS’ * UPDATE FOX * HEALTH MINISTER DR: ‘HET GAAT OM DRUGS, ALCOHOL, MEDISCHE PROBLEMEN’ * CANADESE TOERISTE VERKLAART OVER ‘ALARMERENDE CHEMISCHE GEUREN’ * ALLEEN HET NEDERLANDSE OM VAN DE NAAIENDE PEDOFIELEN VAN NIMWEGEN EN VAN DER BURG ZEGT: ‘NIETS AAN DE HAND; GEWOON EEN KWESTIE VAN HET ETEN VAN VIS OVER DE DATUM’ [video]

2 Replies to “13e AMERIKAANSE DODE TOERIST IN DOMINICAANSE REPUBLIEK; NL-MSM ZETTEN LEVENS NEDERLANDERS OP HET SPEL DOOR TE BLIJVEN ZWIJGEN”

  1. U wilt zeker graag dat uw volgers gaan doneren zodat u op journalstieke expeditie naar de Dominicaanse Republiek kunt? SPONSOR MICHAS WERKBEZOEK AAN DE DR! HIJ HEEFT DRINGEND EEN NIEUWE ZWEMBROEK EN SNORKEL NODIG!

    Misschien kunt u ook weer eens op pedojacht in Laos? Daar kun je de kinderverkrachters bij bosjes van de straten plukken!

  2. Ik vind het wel een geruststellend idee dat het niveau van de nederlandse media toch nog wel zo is dat ze niet meewaaien met deze domme hysterie.
    De Dominicaanse Republiek heeft 6.5 miljoen toeristen per jaar. Een belangrijk deel daarvan komt uit de US. Het zou een godvergeten statistisch wonder zijn als er *geen* mensen overlijden tijdens hun uitje.
    Het aantal ligt dan ook wat hoger: er worden jaarlijks zo’n 50 dode toeristen geregistreerd die overlijden zonder geweldsmisdrijf. Triest voor hun, maar zo gaan de dingen op planeet aarde.

Geef een reactie