14-3: MICHA RICHT ZICH RECHTSTREEKS TOT DE VOORZIENINGENRECHTER C. M. BERKHOUT

HET INZETTEN VAN C.M. BERKHOUT NAMENS DE VOLKSKRANT TEGEN MICHA IS EEN SATANISCHE PROVOCATIE VAN DE PEDOFIELEN

De rechterlijke macht in Nederland is volledig in handen van satanische pedofielen en hun lakeien. In al zijn zaken heeft Micha te maken met de meest krankzinnige fraudes, manipulaties en delicten -gepleegd door de pedo-rechters. Het enige dat we kunnen doen is dit alles openbaar maken en aan de kaak stellen. For your freedom, truth and happiness.

2 Replies to “14-3: MICHA RICHT ZICH RECHTSTREEKS TOT DE VOORZIENINGENRECHTER C. M. BERKHOUT”

 1. Het is te hopen dat Berkhout een geweten heeft. Psychopaten hebben dat niet, dus die baggeren onverdroten voort.
  Nu komt psychopathie (ook de adapted/compensated versie bijv. bij gymnasiasten) in mindere mate voor bij vrouwen, maar het komt helaas wél voor. O.a. Beuker-Tilstra van de Centrale Raad van Beroep heeft een professionele indicatie.
  In dat geval sta je dus tegen de LEDIGHEID van de ware (totaal ijskoud redeloze) krankzinnige te praten……die elkaar herkennen en de hand boven het hoofd houden/het balletje toespelen.

  Gestudeerd of niet, familie of niet het maakt voor psychopaten geen verschil: geen normaal collegiaal of familiebesef (wel pervers nepotisme als zelfverrijking, dekmantel e.d.).
  Jij wilt uiteraard de zaak niet op de spits drijven, maar psychopaten wel hoor. Tot je er dood bij neervalt.

  Nico van den Ham heeft gelijk: De tijd van (tot mislukken gedoemde pogingen tot) praten is RUIM voorbij, maar de normale mens heeft een begrijpelijke ontzettende afkeer van oorlog/geweld, zodanig dat men (hoogst eventueel) pas in actie wil komen als het eigen vlees geraakt wordt, of als het te laat is en de raketten met atoomkoppen reeds onstuitbaar onderweg zijn.

 2. Inefficiënt dwaas bezig hoor Kat! Vanwege mijn recalcitrantie tegen het algemene onrecht heb ik trouwens ook ooit een bunk-bed moeten delen met iemand waarvan de uitstraling eveneens, zoals dat bij je kamergenoot ervan afspat, rechtstreeks vormgegeven leek te zijn uit een der logboeken van deze of gene geslepen dienst… Echt Kat, houd je hard/software voortaan maar uitermate secuur in de gaten. Waarom trouwens niet je karige onderduik daar in Ierland hier in Nederland omruilen voor een afgesloten staat accommodatie die gratis en wel op onze belastingcenten uitgediend ‘moet’ worden, terwijl je daarmee tegelijkertijd een vacant oplopende petoettijd bij hoerstitie inlost? Verder kan ik je nog verklappen dat als ik tijdens die gevangenschap onderop stapel had te liggen, en ik midden in de nacht over diep vanachter vijandelijke linies zou durven te beginnen, ik mijn verdere nachtrust van celgenoot bubba gerust op de metaalkoude & gezamenlijke wc-unit van onze ‘appartement’ had uit te pezen. Zie je dan niet hoe je bedgenoot zich een schompes opschrikt door het strategische verplaatsen van zijn uitpuilende derriere tijdens je plotselinge opspelende dan wel irritant laat & luid uitgevoerde blog-scene? Denk erover na Kat, en houd je je blog verder nog een beetje bezoek baar door nooit meer over DEZE onmensen meer te willen raaskallen? De-nada…

Geef een reactie