13 Replies to “2 EN 3 JUNI 2016: D-DAY IN NEDERLAND, DEMMINK-DAY! JOIN THE INVASION! CHASE THE PEDOPHILES!”

 1. Micha fantaseert op weerzinwekkende wijze over baby’s die worden verkracht, in stukken gesneden, opengesneden om de organen op te eten en griezelig gedetailleerd over piemels in de anussen van kleine kinderen waar de poep nog aan kleeft.

  Denkt de dwaze kobold dat niemand ziet dat zijn hysterische jacht op vermeende pedofielen een projectie is van zijn eigen onverwerkte en pathologische pedoseksuele gevoelens?

  1. die kennen we nou wel Misse Poes. Tegen mij zijn in elk geval geen onder ede-pedo-verklaringen afgelegd en Micha Kat is ook niet genoemd in het Rolodex-onderzoek.

   1. Nee, Micha, je pedoseksuele obsessies zitten in je eigen hoofd. Je moet hulp zoeken, voordat je jezelf niet meer in de hand hebt.
    Als die duizenden baby’s die in jouw zieke fantasieën door Demmink zijn verkracht en vermoord (de afgelopen tijd kwamen daar nieuwe fantasieën bij, nu at hij ook de ingewanden van de baby’s en schoot hij kleine kinderen uit bomen) bestaan in de werkelijkheid niet. Daarom kun je ook geen enkel geval documenteren. Ze bestaan alleen in je eigen zieke voorstelling, arme stumper.

    Demmink was en is geen pedofiel. Iedereen die de dossiers een beetje kent weet dat hij een homoseksueel was die weleens hoeren bezocht, zoals heteroseksuele mannen ook hoeren bezoeken. Mogelijk vergat hij wel eens naar hun leeftijd te vragen, zoals heteroseksuele hoerenlopers dat ook niet altijd doen. Big deal, Micha, met kleine kinderen, laat staan baby’s heeft dat niets te maken. Die kleine kinderen en baby’s bestaan alleen in jouw pedofiele fantasieën.

    Ik vind het een groot schandaal dat mensen zoals jij hun zieke fantasieën mogen uitleven op mensen die hier niets mee te maken hebben en daarmee grote schade veroorzaken. Ik vind dat je vervolgd moet worden, beste man, en een tijdje in de cel tot het besef zou moeten komen dat dit crimineel gedrag is.

    1. Als die duizenden baby’s die in jouw zieke fantasieën door Demmink zijn verkracht en vermoord (de afgelopen tijd kwamen daar nieuwe fantasieën bij, nu at hij ook de ingewanden van de baby’s en schoot hij kleine kinderen uit bomen) bestaan in de werkelijkheid niet. Daarom kun je ook geen enkel geval documenteren. Ze bestaan alleen in je eigen zieke voorstelling, arme stumper

     Die laatste woorden zeggen alles. Omdat je weet dat je onzin praat in strijd met alle dossiers en feiten, heb je het steeds nodig om (ook) te schelden. Ik denk dat jij spoedig hulp nodig hebt Misse Poes voor nu al jaren beschermen van pedofiele moordenaars en het (proberen te) criminaliseren en demoniseren van iemand die daar op basis van feiten en onderzoek iets aan probeert te doen. Ga eens googelen op snuff movies of Manuel Schadwald of Julie en Melissa of satanisch misbruik. Good luck!

     1. Manual Schadwald en Julie en Melissa waren geen baby’s, Micha. Van de laatste staat vast dat ze door Dutroux zijn vermoord en over de 12 jarige Manuel weten we slechts dat hij is vermist.
      Jij voert deze cases op als bewijs voor je idiote bewering dat Joris Demmink duizenden baby’s verkrachtte, in stukken sneed en organen opat. Hiervoor bestaat bewijs noch logica. Je verwijzing naar deze gevallen toont aan dat je ook helemaal niets hebt dat ook maar in de richting wijst van de gruwelijke pedoseksuele misdaden die door jouw zieke geest worden verzonnen.

      Je bent een belachelijke fantast, Micha, en je zou beter regisseur van snuff-movies kunnen worden dan deze idiote hetze tegen Jan en alleman.

     2. “en over de 12 jarige Manuel weten we slechts dat hij is vermist”.

      Je bent een weerzinwekkende, malicieuze beschermer van moordenaars en pedofielen die werkelijk in GEEN ENKEL opzicht boodschap heeft aan feiten en omstandigheden.

     3. Ik meen dat de moordenaar van Schadwald (ik neem aan dat dit is gebeurd) daarvoor, evenals Dutroux, zwaar moet worden bestraft. Het is absurd dat ik moordenaars zou beschermen.
      Ik meen wel dat je mensen waarvan de schuld niet is bewezen niet aan de schandpaal mag nagelen en in dit geval is dat niet alleen omdat het zo in de wet staat maar ook omdat je niksnada bewijs hebt voor je bizarre laster. Bovendien ontberen je wonderlijke complottheorieën elementaire logica.

      Je bent een belachelijke en deerniswekkende fantast. Laten we hopen dat je voor de rest van je leven gedwongen bent je in Ierland te verbergen.

     4. “omdat je niksnada bewijs hebt voor je bizarre laster” Daar gaat ie weer… NIETSNADA en BIZAR… Misse Poes moet zijn toevlucht nemen tot dergelijk hysterisch taalgebruik omdat er geen inhoud zit in wat hij zegt. “Je bent een belachelijke en deerniswekkende fantast”.

  2. Poes Mis anderzijds blijft wél obsessief aan deze associaties kleven en voegt zelfs uit eigen metier af en toe stukjes en beetjes toe wat Kat nooit zei. Dus die vreet nog eens Baby Organen nog óók.. net als die chinesen lijken te doen volgens de berichten

   Gebruik je die organen of darmen nou ook als voorbehoedmiddel poes mis of neem je daar heel de Baby voor? Soort van macaber rebirthing zeker?

 2. De PB BV rechter gaat korte metten maken met PB BV…..jawel.

  Dappere Nederlanders, die zich -met aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid- véél eerder (in een W.O.I scenario) door Joris Demmink of prins Bernhard himself in een generaalsuniform ‘over the top’ zouden laten jagen, dan (bah) heldhaftige en/of rechtvaardige stappen te ondernemen, zijn nu ineens allemaal bij zinnen gekomen.

  Wie dit gelooft, wint een middagje gratis winkelen bij V&D.

  ‘Psychopaths do not go down easy’ zeker niet het allerergste type, dat geslaagd is geïnfiltreerd in de overheidsadministratie en daar (zoals inmiddels in PB BV met op de achterhand dezelfde types in de USA/GB) alle sleutelposities in handen heeft.

Geef een reactie