2016: HET JAAR DAT MICHA HET OM GAAT EXPOSEN ALS CRIMINEEL EN SATANISCH

HET OPENBAAR MINISTERIE VOERT NU AL VIER JAAR LANG OP KOSTEN VAN DE BURGER EEN ONGEKENDE EN NOG NOOIT VERTOONDE HETZE TEGEN EEN JOURNALIST EN EEN WEBSITE * MAAR NU IS HET GENOEG GEWEEST: DIT WORDT HET JAAR VAN DE TEGENAANVAL * MICHA ZAL ONGEKENDE CRIMINELE HANDELINGEN BLOOTLEGGEN VAN HET OM

DNA-HETZE VAN HET OM BEWIJST HET CRIMINELE KARAKTER VAN DE VERVOLGINGEN VAN MICHA

[wp_ad_camp_1]

Dit wordt een belangrijk jaar, beste lezers, bezoekers, mede-revolutionairen en collega-complotters! En hopelijk een gelukkig jaar voor iedereen die deze site leest, dus ook voor Chris Klomp! Joris Demmink en Herman Bolhaar lezen deze site niet, dus we hopen dat het nieuwe jaar voor hen zeer ongelukkig zal zijn. Wat Bolhaar betreft: het is nog steeds niet bekend of deze zijn cruciale post als opper-misdaad-‘bestrijder’ inmiddels weer heeft ingenomen na zijn (vermeende) ernstige ziekte. Mocht dat zo zijn, heeft Micha een paar aardige verassingen voor hem in petto die hem direct zullen doen terugverlangen naar zijn ziekbed. We gaan dit jaar namelijk in de tegenaanval en de eerste bom is reeds gelegd. Over twee weken meer hierover. Maar we hebben meer pijlen op onze boog die allemaal hun doel in de roos zullen raken: bewijzen dat het OM in de vervolgingen tegen Micha alle wetten en regels die er bestaan heeft overtreden en extreem crimineel heeft gehandeld tegen een onschuldige journalist. De feiten die boven tafel zullen komen gaan elk begrip te boven. Dat wil zeggen: van die mensen die (nog) denken vanuit begrippen als ‘rechtstaat’, ‘onschuldpresumptie’, ‘democratie’ en ‘onafhankelijkheid’ van de rechterlijke instituties. Een van de pijlen op onze boog is de signalering van Micha voor de gedwongen afname van zijn DNA. Uit deze signalering blijkt het vexatoire karakter van het optreden van het OM (vexatoir wil zeggen: met het oogmerk zo veel mogelijk schade toe te brengen, niet met het oogmerk recht te doen). Uit dit stuk in NRC Handelsblad blijkt dat Justitie niet de moeite heeft willen nemen het DNA af te nemen van 12.000 -meest zeer zware- criminelen. In dit licht is het bizar en alarmerend dat het OM om Micha’s DNA af te pakken zelfs zo ver gaat een signalering te doen uitgaan. Hiermee is aangetoond het het het OM niet om het toepassen van de wet gaat (dat doen ze immers niet, zie NRC) maar om Micha. En dan hebben we het nog niet eens over de (mogelijke) onrechtmatigheid van de gedwongen DNA-afname van Micha in the first place! Een tweede niet te negeren bewijs voor de hetze van het OM tegen Micha is het aanbrengen tegen hem van een zaak die reeds geseponeerd was -door henzelf! Dit geeft aan dat het OM letterlijk verblind is van haat tegen Micha. Maar zoals gezegd: er is meer. Veel meer. Wij kennen nu geen genade meer met de criminele en satanische officieren van justitie die werken voor pedofielen en kinderverkrachters. Het is 2016 en het is genoeg geweest.

10 Replies to “2016: HET JAAR DAT MICHA HET OM GAAT EXPOSEN ALS CRIMINEEL EN SATANISCH”

 1. aaahaa de mensen ontrekken zich zo als laffe hond Micha Kat dat ook doet, en verstoppen zich in het buiten land.
  Dus min of meer moet justitie het proces veranderen, zodat ontkoming niet meer mogelijk is en dus in een eerder stadium dna moet afnemen.

 2. “”Uit dit stuk in NRC Handelsblad blijkt dat Justitie niet de moeite heeft willen nemen het DNA af te nemen van 12.000 -meest zeer zware- criminelen. In dit licht is het bizar en alarmerend dat het OM om Micha’s DNA af te pakken zelfs zo ver gaat een signalering te doen uitgaan.””

  kleine kinderen doen dit ook … verwijzen naar anderen. Daarbij gaat het om jouw als persoon, en heeft de rechtbank nada nopes met je buurman te, maken.
  Schijnbaar heb je niet zo sterke zaak op zich dat je dit soort verwijzingen nodig hebt.

 3. “”Een tweede niet te negeren bewijs voor de hetze van het OM tegen Micha is het aanbrengen tegen hem van een zaak die reeds geseponeerd was -door henzelf!””

  Je linkt door naar wat gemmekker van jezelf waar geen inhoud te lezen valt van het OM over de seponatie of anders, op de vervolgens wordt er weer doorgelinkt naar een briefje van Stapel waar evenneens niks staat vermeld.

  Je zou toch verwachten dat je door linkt naar het schrijven van het OM en vervolgens een tegen reactie van je advocaat ……..

  Of is het zo dat de OM fanmail je zwets verhaaltjes doorprikt, en dat je dit vervolgens niet beschikbaar stelt.

 4. Een beetje inspelen op irrationele (!) angst:

  Op de vaste Oranje pijler is onze natie gebouwd in een uiterst bedreigende omgeving.

  Zaag dus niet aan die betrouwbare pijler, want dan gaan we met zijn allen door het putje.

  Een vaste burcht is onze Oranje, de enige samenbindende factor, zonder welke onvermijdelijke complete desintegratie van de samenleving volgt.

  Zoals in ’40-’45 toen Wilhelmina het Koninkrijk der Nederlanden met zich meegenomen had naar Groot-Brittannië (om binnen het Koninkrijk der Nederlanden te blijven in tijd van oorlog, conform haar eed op de Grondwet).

  Oranje redt zichzelf altijd uit, wetten daartoe buigend en oprekkend, en de door hen vriendelijk bestuurde natie kan daarvan profiteren door onder die moederlijk beschermende paraplu te blijven, waar het goed toeven is.

 5. Benieuwd of de internationaal netwerkende psychopaten van PB BV, die zich ijskoud hebben aangesloten bij de club van gruwelmoordenaars van o.a. Dresden, met een afgrijselijk verraderlijk geabdiceerd koningshuis als hun krankzinnige boegbeeld, van dergelijke (solitaire) acties erg wakker zullen liggen.

  Nog weer eens aantonen/bewijzen dat de duivel slecht is = (wederom) ‘Never mind go on’.

  1. @DeRol

   Frontier Radio 04 april 2014

   Is Abramoff een lobbyist of een vuile chanteur?

   Volgens m k heiligt het doel (keiharde euro’s) alle middelen! De Poot maffia kliek doet zaken met Rubinstein, Abramoff en volgens mij hadden ze nog een zionistische Epstein in hun adresboekje.

   Je weet wat ‘roestige spijkers’ kunnen veroorzaken..

Geef een reactie