2016: HET JAAR VAN DE INEESTORTING VAN HET NOS JOURNAAL EN MARCEL GELAUFF

EXTRA: GAAT MARCEL GELAUFF MELDEN DAT DONALD TRUMP HEEFT GEZEGD DAT OBAMA EN HILLARY ISIS HEBBEN GESCHAPEN?

ZODRA DE KONING ZICH ERGENS MEE GAAT BEMOEIEN WETEN WE: HET IS TEN DODE OPGESCHREVEN * DAT GELDT NIET ALLEEN VOOR NEDERLAND MAAR OOK VOOR DE NOS * KONING EREGAST OP NOS-JUBILEUM-PEDO-EN-OORLOGS-SYMPOSIUM IN UTRECHT * INTUSSEN GRIJPEN DE HAAT EN DE WOEDE OM DE NOS-LEUGENAARS STEEDS VERDER OM ZICH HEEN * DAT WORDT EEN LEUK EN GEZELLIG ‘SYMPOSIUM’!

[wp_ad_camp_1]

En dan is er als kers op de NOS-leugen-taart ook nog het hoger beroep van Micha tegen de schandalige 10 maanden-veroordeling wegens ‘smaad’ aan het adres van Marcel Gelauff! Steeds duidelijk wordt nu wat Gelauff en de pedo-rechtspraak heeft bewogen Micha op te zadelen met 10 maanden: de geloofwaardigheid van het NOS Journaal staat meer onder druk dan ooit en de ‘elite’ meent de propaganda-machine te kunnen ‘redden’ door de belangrijkste criticasters ervan in de gevangenis te gooien, geheel conform de praktijken tijdens de inquisitie. De woorden ‘NOS’ en ‘Gelauff’ hoeven tegenwoordig maar te worden genoemd en heel Nederland begint te roepen: ‘Bedriegers! pedo-beschermers! oorlogs-hitsers! Oranje-propagandisten!’ -een meer woorden van gelijke strekking. Dat wordt een mooi symposium dat vermoedelijk plaats zal vinden achter een muur van tot de tanden toe bewapende agenten en soldaten. In het slotdebat zullen Giselle van Cann (plaatsvervangend hoofdredacteur NOS Nieuws), Bert Habets (baas van RTL Nederland) en Piet Bakker (hoogleraar Massamedia en Digitalisering) de degens kruisen. Afsluitend zal Marcel Gelauff, hoofdredacteur NOS Nieuws, conclusies trekken in een vraaggesprek met presentator Rob Trip. Hoe vaal zal de naam ‘Demmink’ wordem genoemd op dit symposium? Of is ook Demmink ‘eregast’?

6 Replies to “2016: HET JAAR VAN DE INEESTORTING VAN HET NOS JOURNAAL EN MARCEL GELAUFF”

 1. ==================
  3 jan. 2016 NOS:
  Het aantal mensen dat in beeld is
  voor het neerhalen van vlucht MH17 is
  teruggebracht tot zo’n 20 man,allemaal
  Russische militairen.Zij weten wie van
  hen in juli 2014 de Buk-raket afschoot
  op het toestel van Malaysia Airlines.
  Dat zegt Eliot Higgins,de oprichter van
  het onderzoekscollectief Bellingcat.
  ===================
  https://www.bellingcat.com/news/uk-and-europe/2015/10/15/how-the-dutch-safety-board-proved-russia-faked-mh17-evidence/

  https://www.rt.com/news/318067-bellingcat-higgins-evades-rt/

 2. De pers in een democratische rechtsstaat heeft, i.t.t. die van een dictatuur (zoals PB BV), niet de functie om (psychopathische) politiek te bedrijven/een verlengstuk van dergelijke politiek te zijn, maar om het publiek zo goed en breed mogelijk te informeren!

  Dat in Dresden 25.000 doden zijn gevallen en dat het een belangrijk verkeersknooppunt was (daarmee een moreel acceptabel en legitiem militair doel suggererend i.p.v. een, ook destijds!, ONDENKBARE en kolossale horror-crime tegen weerlozen onder dekmantel van oorlog) komt ook uit de koker van de CIA.
  Een waarlijk (psychopathisch) krankzinnige leugen:

  ==========================
  …..dat de NOS-Journaal gewoon politiek bedrijft. Bijvoorbeeld met de berichtgeving over de MH17-ramp, waarbij het Gelauff maar om één ding ging: De Russen de schuld geven…! Gelauff geeft het gewoon toe; het is bij hem niets anders dan Russenhaat, ingegeven tijdens de Koude Oorlog: ” Er zat ook duidelijk een element van Koude Oorlog in de verslaggeving. Dat bracht het voor mijzelf heel dichtbij. Mijn vader zei altijd: ‘bedenk wel dat de Amerikanen ons gered hebben van de Russen’.”
  ============================

 3. En zo is er weer nieuw bewijs voor mijn stelling dat ‘Gelauff banden onderhoudt met pedo-netwerken’!! Namelijk: het KH is betrokken bij de pedo-netwerken -dat staat nu vast ondermeer omdat het KH niet in actie komt tegen Kamervragen 2 van Lange Frans- en Koning Willem is eregast op het NOS-symposium!

Geef een reactie