2018 WORDT OOK HET BESLISSENDE JAAR VOOR DE VACCINATIE-MAFIA WAARIN HET NIEUWE WAPEN WORDT GELANCEERD: NEEDLE PHOBIA!

DE NWO DIE DE WERELDBEVOLKING WIL UITROEIEN VIA VACCINATIES MAAR OP STEEDS MEER VERZET STUIT OMDAT MEER EN MEER MENSEN WEIGEREN ZICH TE LATEN VOLSPUITEN MET GIF OP LAST VAN KINDERVERKRACHTERS HEEFT VOOR 2018 EEN NIEUW WAPEN ONTWIKKELD: NEEDLE FEAR OF NEEDLEPHOBIA * VIA DEZE SPIN PROBEREN ZE DISCUSSIE OVER DE GIFTIGE VACCINS ZELF TE VERMIJDEN * ER KOMEN WERELDWIJD OP SCHOLEN PROGRAMMA’S KINDEREN TE GENEZEN VAN ‘NEEDLE PHOBIA’

[wp_ad_camp_1]

Als het aan de Bilderbergers ligt zal uiteindelijk iedereen met grof geweld worden gedwongen zich te laten volspuiten met gif. De vaccinatie-politie zal krijsende kinderen aan hun haren uit huizen sleuren om ze te kunnen volspuiten. Maar zover is het nog niet. Het gevecht om de integriteit van het lichaam is overal ter wereld nog in volle gang. We zagen het afgelopen jaar in steeds meer landen wetgeving opduiken die vaccinaties verplicht maakt en ook waren we getuige van de eerste arrestaties van ‘weigermoeders’. Aan de andere kant ontdekken steeds meer mensen de waarheid over vaccinaties mede dankzij de hysterische MSM die elke kritiek op vaccinaties tot taboe hebben verklaard en daardoor steeds meer mensen achterdochtig maken. In 2018 zal deze oorlog tot een climax komen, ook in Nederland. In een laatste (hopelijk wanhopige) poging hun misdadige depopulatie-agenda via vaccinaties nog op min of meer vreedzame wijze te kunnen uitvoeren wordt nu het wapen ingezet van de needle phobia: kinderen zouden niet tegen vaccinaties zijn nomdat ze het niet zien zitten giftige (en totaal onvoldoende geteste) vaccins ingespoten te krijgen, maar omdat ze bang zijn voor naalden! Beetje zoals ze ook bang zijn voor de boor van de tandarts. We gaan in 2018 dan ook allerlei campagnes zien om kinderen te ‘genezen’ van deze ‘naaldangst’ en misschien komen er hiervoor wel speciale pillen op de markt! Hier het begin van een artikel van vandaag op de site van de NPR in de VS: The reasons people may skip vaccines such as the flu shot are many. They can include apathy or being too busy. They can include people believing that they won’t get sick to fearing vaccines. But recent research suggests another reason some may skip shots: fear of needles. And it’s a fear that may be preventable. Micha wijst al bijna 10 jaar lang op het ongekende complot van de NWO om de wereldbevolking via vaccinaties uit te roeien. Het bewijs voor de juistheid van deze stelling is werkelijk overweldigend en de NWO raakt meer en meer in paniek dat het ze niet gaat lukken de wereldbevolking zo ver te krijgen zich te laten inspuiten in de delusionaire overtuiging dat het ‘voor hun eigen bestwil’ is.

2 Replies to “2018 WORDT OOK HET BESLISSENDE JAAR VOOR DE VACCINATIE-MAFIA WAARIN HET NIEUWE WAPEN WORDT GELANCEERD: NEEDLE PHOBIA!”

  1. Een puppet van Soros twitterde eerst islamophobia, nu in Rotterdam een partij tegen afrofobia, wat niet eens bestaat en nu needle phobia. Dit komt waarschijnlijk allemaal uit handboek: “regeren dmv angst en terreur”.

Geef een reactie