3 JUNI IS DE LAATSTE KANS DEMMINK DOWN TE KRIJGEN. LUKT HET DAN NIET, HOUDEN WE ERMEE OP

EXTRA: VIDEO-REGISTRATIE VAN DE BELANGRIJKSTE GETUIGENVERHOOR VAN DEZE WEEK: JETTIE BRUGGENWIRTH MET DANK AAN NICO VAN DEN HAM

Volgens de laatste berichten komt Joris Demmink op 3 juni naar de Amsterdamse rechtbank als zijn training (op kosten van de belastingbetaler) bij Harro Knijff zal zijn afgerond. Dit is de laatste kans. We hebben inmiddels een aantal stakeholders geemaild met het plan die dag -of de dag daarvoor- acties te organiseren in de sfeer van de ‘witte marsen’ in Belgie naar aanleiding van de Dutroux-zaak die zo is verknoopt met die van Demmink. Welke acties precies moeten plaatsvinden is vers twee; vers een is dat we iedereen nu op een lijn krijgen binnen met name de alternatieve media. Alle websites moeten gaan fungeren als actie-platform. Een steering committee van vier, vijf man moet de zaak gaan coordineren. Als dit allemaal niet lukt en er rond het meest beslissende moment in de Nederlandse rechtstaat niets gebeurt, moeten we ons erbij neerleggen dat het Nederlandse volk wordt geleid en bestuurd door een groep kinderverkrachtende moordenaars en psychopatische pedofielen die het volk zien als hun persoonlijk bezit dat ze naar hartelust en ongestraft kunnen bestelen, verkrachten en vermoorden. Zoals in de Middeleeuwen dus. Dat ozne hele ‘rechtstaat’ een satanische operette is in dienst van voornoemde groep die we hier omschrijven als de ‘pedo-plunder-elite’. Intussen gaat het spinnen en de desinformatie via mensen als Chris Klomp verder. Nooit is de Infowar -de strijd om de feiten en de waarheid- harder gevoerd als nu. Er is nu weer een hoogst dubieuze site in de lucht gekomen die de boel pro-Demmink probeert te spinnen. Als er op 3 juni niets gebeurt, houden we ermee op. Dan gaan we knollen verbouwen in Ierland. Of stroopwafels verkopen. Kijken of we eindelijk eens wat geld kunnen verdienen. Misschien worden we zelfs wel bedrijfsleider in de eerste Ierse Pinokkio-bar…

5 Replies to “3 JUNI IS DE LAATSTE KANS DEMMINK DOWN TE KRIJGEN. LUKT HET DAN NIET, HOUDEN WE ERMEE OP”

 1. “”Ja die neprevolutionair lensink wist ook opeens allerlei links naar diverse anti demmink Getuigen sites te produceren alwaar verzamelde conclusies besmeuringen tegen de Getuigen lagen te loeren””

  Lijkt me toch een gezond gegeven om eens in de grijze zone te staan met het denk patroon, of moeten we met zn alleen achter Kat zijn grappen en grollen aan rennen met afgehakte ledematen.

 2. “en de desinformatie via mensen als Chris Klomp verder. Nooit is de Infowar -de strijd om de feiten en de waarheid- harder gevoerd als nu. Er is nu weer een hoogst dubieuze site in de lucht gekomen die de boel pro-Demmink probeert te spinnen”

  Ja die neprevolutionair lensink wist ook opeens allerlei links naar diverse anti demmink Getuigen sites te produceren alwaar verzamelde conclusies besmeuringen tegen de Getuigen lagen te loeren

 3. Micha kondigt aan dat als het met het verhoor van Demmink niet gaat lukken deze zelfbedachte Satan down te krijgen hij ermee ophoudt.

  Dat is een prettig perspectief, we zijn die aanhoudende modderstroom van leugens, laster en zieke pedoseksuele fantasieën van de zieke kobold zo langzamerhand behoorlijk zat.

  Jammer is wel dat Micha al zo vaak aankondigde ergens mee te stoppen en dat nooit deed.

Geef een reactie