7 REASONS WHY THE NETHERLANDS IS THE MOST HORRIFIC DICTATORSHIP IN THE WESTERN WORLD

Correction: from 3:10 onwards it is stated that the sexual abuse in the so called ‘Round House’ took place during the second world war. This is not correct: it happened many years before that, mostly in the twenties. The grandfather of Mark Rutte was involved, together with the husband of our queen, in that period in the ‘Round House’ where, even according to MSM, young girls were sacrificed. In the second world war the grandfather of Rutte was collaborating with the Nazi’s as a representative of a Nazi organisation of farmers.

6 Replies to “7 REASONS WHY THE NETHERLANDS IS THE MOST HORRIFIC DICTATORSHIP IN THE WESTERN WORLD”

 1. En jij hebt zeker ook bewijzen voor die ‘fekts’ die je hier in het filmpje noemt? Je laat ze namelijk niet zien, dat was je zeker even vergeten?

 2. Nederland is inderdaad een pervers landje geworden. Met dank aan oud-minister van justitie Winnie Sorgdrager die in 1996 het “Pikmeerarrest” heeft aangenomen waarmee het overheidspersoneel beroepshalve juridische immuniteit heeft verkregen. Het gevolg: alleen nog maar gewetenloze en zwaar criminele psychopaten op alle machts- en sleutelposities die een banaal NSB-volk continu over de kop zeiken.

  Nederlanders met wat geld en een normaal verstand zijn al lang vertrokken.

   1. Je kunt beter eerst net als ik al jaren geleden heb gedaan het wetenschappelijke onderzoek “Overheidscriminaliteit als specimen van organisatiecriminaliteit” van hoogleraar strafrecht Prof. Dr. G. van den Heuvel doornemen voordat je nog meer domme dingen schrijft. In dat onderzoek dat is afgerond in 2006 worden de zeer ernstige gevolgen van de aanname van het “Pikmeerarrest” door Winnie Sorgdrager goed en duidelijk beschreven.

    1. Ik kan beter helemaal niks!! En al helemaal ga ik geen plotterboekjes van jouw guru’s doornemen!

     Ik vraag je nu helder en simpel; wat is volgens jou een arrest, en wat betekent het dan als dat door een minister ‘wordt aangenomen’? Domme vragen bestaan niet, alleen domme antwoorden. Of, zoals hier bij jou het geval, géén antwoord. Terwijl je er toch blijkbaar een mening op baseert. Kijk, DAT is pas dom!!!

Geef een reactie