AALBERSBERG MAAKT VAN AMSTERDAMSE KORPS EEN PEDO-GESTAPO VAN KILLER COPS

AALBERSBERG MOET WEG WANT HIJ VERWOEST HET COMPLETE KORPS * VERTROUWEN IN AMSTERDAMSE POLITIE VERWIJNT ALS SNEEUW VOOR DE ZON * HOEVEEL NIEUWE FRED BUFFINGS STAAN KLAAR AMSTERDAMMERS UIT TE MOORDEN? * FRAUDE, CORRUPTIE, PERVERSITEITEN: WE ZIEN BIJ AALBERSBERG ALLE KENMERKEN VAN HET PEDO-WANBELEID WAT WE OOK BIJ DEMMINK ZAGEN

De strijd tegen de pedo-elite gaat wereldwijd door zoals in bovenstaande video te zien is waarin de voorman optreedt van de Veterans For Child Rescue waaraan ook Sietze Planting was verbonden, de ‘grote vriend’ van Ton Hofstede die in opdracht van de pedo-mafia nog eens benadrukte dat Sietze -o wat een tragedie!- is overleden aan ‘acute benauwdheid als gevolg van een longembolie’. Als ik morgen in Ierland door de Demmink-squads wordt ‘verongelukt’ schrijft Hofstede dat ik ben uitgegleden in een plas Guinness en met mijn hoofd tegen de bar sloeg. Misschien kan Hofstede eens een stuk schrijven over Pieter Jaap Aalbersberg. Waar het nu om gaat is dat elke dag dat de pedo-lakei en Rolodex-leugenaar Aalbersberg in functie blijft er een te veel is. Het trieste is dat het ook te laat is voor ‘reparatie-optredens’ van Aalbersberg in Pauw, Jinek of EenVandaag. De schade is al te groot. We hebben na het echec van Gerard Bouman opnieuw te maken met de val van een politie-topman, met dank aan Joris Demmink. Zou Aalbersberg het trouwens met Bouman eens zijn dat er ‘zeker’ een aanslag komt in Nederland?

6 Replies to “AALBERSBERG MAAKT VAN AMSTERDAMSE KORPS EEN PEDO-GESTAPO VAN KILLER COPS”

 1. Voor zover hier gemanipuleerde doch niet psychopathische ambtenaren van PB BV meelezen, geld ook voor jullie, dat je geen (!) kijk hebt op-/inzicht hebt in wat de uit geïnfiltreerde ‘adapted compensated’ psychopaten van Allen Dulles en Prins Bernhard kaliber opgebouwde ‘deep state’ ACHTER EEN EXTREEM VERRADERLIJKE ‘MASK OF SANITY’ allemaal voor krankzinnigheden bekokstooft, omdat ook bij jullie die genoemde blik ACHTER de schermen van de ‘deep state’ ontbreekt. Alleen een rund stunt namelijk met vuurwerk……:

  (met -toevallig- een scherpe blik in de krankzinnige keuken DIEP achter de schermen)

 2. Bij psychopaten draait alles om macht en controle (de rest van de normale wereld, zoals de normale ‘mindset’ die kan ervaren, bestaat niet voor deze lege hulzen) en ook het handige systeem van pecunia raakt door deze abjecte monsters geperverteerd.

  Het is dus niet zo, dat de normale mens ooit (!) over lijken zal gaan op de typisch psychopathische manier, om zichzelf grenzenloos te “verrijken”.

  Ook wapens maken deel uit van dat diep gestoorde machtsdenken. Het slachtoffer van een psychopaat of psychopathocratie, moet weerloos/tandenloos zijn.

  Psychopaten zien ook totaal niet in dat een relatief klein land als Noord-Korea, gezien eerdere behandeling, zich realistisch bedreigd voelt en weet, door een tot de tanden bewapende krankzinnige tot ALLES in staat zijnde USA/GB ‘deep state’ (de nooit ter verantwoording geroepen gruwelmoordenaars van o.a. Dresden en later met hulp van collaborerend PB BV: o.a. Pyongyang).

 3. Dit land zit vol met slachtoffers van de misdaden door de politie.

  Maar als er nog mensen zijn die politie vertrouwen, je komt er nog wel achter als je daar mee door gaat. Politie maakt misbruik van alles wat je zegt, arresteert de slachtoffers en beschermt slechts haar pedofiele officieren. In de gevangenis zie je ook de concurrentie van het geweldsmonopolie, maar een monopolie is nog steeds illegaal.

 4. Het is algemeen bekend dat er binnen bepaalde kringen genoeg ontmaskeringsmateriaal voorhanden is om die hele Aalbersberg inclusief zijn doorgesnoven petten v/h CRI binnen de kortste keren naast Dino & de Neus voor een dubbeltje per week tot aan hun vrijlating in een jutten zak met wasknijpers in de weer laten zijn. Cocaïne, Pedofilie en andere vormen van legaliteit ondermijnende afpers activiteiten zijn nu eenmaal DE middelen buiten de schijnwerpers waarmee de zogenaamde DEEPSTATE hun medecollaborateurs van de hoerlitieke bo(E)venwereld strak aan het lijntje bij hun kloten op ramkoers houdt! Money talks en het belangrijkste blijft dus altijd wie er het monopolie op de geldmiddelen al eeuwen lang wereldwijd misbruikt om daarmee een iedere kloothommel bij zijn cojones onder controle te kunnen platkopen die wat dan ook binnen de hoernalistiek, hoerlitiek of waarmee dan ook de gesjeesde pimp op onze aardkloot wil uithangen Micha… KIJK VERDER EN HEB A.U.B. NOG HEEL EVEN GEDULD?!

 5. Dat hele PB BV moet tenminste een psychopatentest ondergaan en verder gezuiverd worden.

  Psychopaten als de verzwegen levenslang ingezworen SS’er Zur Lippe B., laten kenmerkend slechts een rokende puinhoop achter, waar intelligente normale mensen (met -toevallig- een scherpe blik in de krankzinnige keuken DIEP achter de schermen) helemaal de riebels van krijgen of van walging en weerzin geestelijk verlammen of er de hand door aan zichzelf slaan.

Geef een reactie