AALBERSBERG MOET OGENBLIKKELIJK WORDEN GEARRESTEERD, DIT GAAT ALLE BEGRIP TE BOVEN

EXTRA: LEES NIBURU.CO OVER RIOUWSTRAAT 13 * BEDROG DOOR TON HOFSTEDE STAAT WAT ONS BETREFT VAST, HIJ WERKT VOOR JORIS DEMMINK

DE HELE ZAAK-DEMMINK IS EEN GEVOLG VAN HET CRIMINELE HANDELEN IN 1997 VAN PIETER JAAP AALBERSBERG * GEEN MAN IN NEDERLAND HEEFT MEER ELLENDE VEROORZAAKT DAN HIJ * EN DAAR WERD HIJ NOG VORSTELIJK VOOR BETAALD OOK EN BELOOND MET DE POLITIE-TROON IN AMSTERDAM

[wp_ad_camp_1]

Boodschap aan Ton Hofstede: Riouwstraat 13 was een ‘verschrijving’; Joris Demmink was een ‘andere Joris’, namelijk Joris Francken en P. Aalbersberg ‘heeft nog nooit gehoord’ van P.J. Aalbersberg. Het patroon is niet meer te negeren. Je bent volledig door de mand gevallen, Ton. Stop ermee.

3 Replies to “AALBERSBERG MOET OGENBLIKKELIJK WORDEN GEARRESTEERD, DIT GAAT ALLE BEGRIP TE BOVEN”

 1. Aalbersberg werkt dus blijkbaar voor de CIA.

  Ik weet niet of corrupt hier de juiste term is, want veruit de mensenhandel en geheime slavernij werkt door middel van politie. Veel van de aan stukken gesneden kinderen werden geleverd door politie, die zelfs, aldus getuigen, zelf de bewaking doet van martelfeestjes. In uniform.

  Nederlanders zijn zeer ernstig geïndoctrineerd, feiten raken de burger niet meer.

  1. En die ‘feiten’ zijn dat Aalbersberg werkt voor de CIA en ‘veel van de aan stukken gesneden kinderen werden geleverd door politie’? Mag ik weer even heel hard lachen?

 2. Psychopaten liegen alsof ze de waarheid spreken: zonder verhoging van de polsslag. Als je weet dat ze ‘in your face’ staan te liegen is het fenomenaal.

  Voor de nietsvermoedende goegemeente is het heel of dodelijk (verleidelijk, verraderlijk) vertrouwenwekkend en rustgevend.

  Echter ‘Beware the soothing voice, the calm voice of reason’.

  Waarom deze -al ietwat specifiek alarmerend her en der betrokken- PB BV lakei nu niet gericht GETEST?

  Meten is weten!

Geef een reactie