AAN DE DEMONSTRANTEN EN PATRIOTS DIE DINSDAG HET BINNENHOF GAAN BESTORMEN: REMEMBER DAT MARK RUTTE BETROKKEN IS BIJ DE GROOTSTE MISDAAD DIE ER BESTAAT: CHILD TRAFFICKING

VAST STAAT DAT DE GROEP-DEMMINK KINDEREN UIT POLEN NAAR NEDERLAND SMOKKELDE * RUTTE HEEFT DEMMINK ALTIJD BESCHERMD EN VERVOLGING GEBLOKKEERD * EEN VAN RUTTE’S BESTE VRIENDEN, JAN WOLTER WABEKE, ZIT DIEP IN DE PEDO-NETWERKEN EN BESCHERMDE DEMMINK IN HET PROCES OVER DE SATANISCHE MOORD OP DE BABY VAN LISA

2 Replies to “AAN DE DEMONSTRANTEN EN PATRIOTS DIE DINSDAG HET BINNENHOF GAAN BESTORMEN: REMEMBER DAT MARK RUTTE BETROKKEN IS BIJ DE GROOTSTE MISDAAD DIE ER BESTAAT: CHILD TRAFFICKING”

  1. Ben blij dat ik deze film voor onze planeet gered heb, anders was hij helemaal verdwenen geweest: https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=hFDo6Ysc19s&feature=emb_logo Waarom raakten de justitie en politie alles kwijt? Waarom werd Manuel Schadwald niet gered uit de klauwen van die handelaren in Rotterdam? Omdat Demmink er tussen zat met zijn potentie! Net als in het Anne Frank Plantsoen waar zijn naam ook opdook en grote paniek was onder de rechercheurs! De Doofpot stroomde toen al over!

  2. Stockholm syndroom heeft de realiteit (lees bijv. de comments hieronder!) al lang ingehaald Kat?!

    “THIS AUDIO might help some of the sheeple understand the battle that is going on because Goldberg was a Jew, and so his accusations cannot be dismissed as the anti-Semitic ravings of a Nazi. Since jew~Tube frequently deletes important videos, consider recording that audio and passing it around by memory stick, email, or CD-ROM.

Geef een reactie