‘AANGENAAM! MIJN NAAM IS GRAPPERHAUS. FERDINAND GRAPPERHAUS. IK BEN UW NIEUWE MINISTER VAN JUSTITIE!’

EXTRA: MEER SATANISCHE PEDO-MOORDEN IN NEDERLAND: DE ZAKEN-SHARLEYNE EN NIELS OFFEREINS

GRAPPERHAUS KOMT VOORT UIT EEN COMPLEET GECORRUMPEERDE MAFIA-STYLE ORGANISATIE WAAR MEN OVER LIJKEN GAAT * ALLEN & OVERY IS IN ESSENTIE VAN HETZELFDE KALIBER ALS MOSSACK FONSECA, HET KANTOOR ACHTER DE PANAMA-PAPERS EN DE DOOD VAN DAPHNE CARUANA

3 Replies to “‘AANGENAAM! MIJN NAAM IS GRAPPERHAUS. FERDINAND GRAPPERHAUS. IK BEN UW NIEUWE MINISTER VAN JUSTITIE!’”

  1. There has been capture of the state by corrupt and criminal corporations. The institutions do not work. There is a climate of impunity.”
    ———————-
    Tijd voor Malta, om een door massamoordenaar Willem van Oranje met typisch driedimensiobaal psychopathisch proactief geweld gestichte en door SS’er Bernhard zur Lippe Biesterfeld, zich terloops medeplichtig makend aan de abjecte kolossale gruwelmoord onder dekmantel van oorlog op het enorme oorlogsgewonden- en vluchtelingenkamp Dresden, in 1945 aalglad, nu als vazalstaat van de USA/GB, overgenomen “Staat der Nederlanden” om bijstand te verzoeken.

    Teneinde de augiasstal eens goed te purgeren.

  2. Kun je bij Ballen & Ovary ook met een toevoeging terecht om……USA/GB SS-vazalstaat Prins Bernhard BV zich als een normale overheid te laten gedragen, of zijn ze daar (dan ineens) niet zo democratisch gezind?

  3. Succes met je gesprek vandaag, Micha. Laat je ons even weten wanneer we je op Schiphol als held en bevrijder van Nederland kunnen binnenhalen? Als je het haalt tot de paspoortcontrole tenminste.

Geef een reactie