AANGIFTE TEGEN BART MOS VAN DE TELEGRAAF WEGENS MEINEED

DE MSM ZIJN NU OP HET PUNT BELAND DAT ZE MASSAAL DELICTEN GAAN PLEGEN * HEBBEN DE MSM EEN CARTE BLANCHE VAN JUSTITIE OM MENSEN TE KUST EN TE KEUR TE BELASTEREN EN TE DEMONISEREN EN AAN TE ZETTEN TOT GEWELD? * TERWIJL DE MSM DOEN WAT ZE WILLEN WORDT MICHA TIEN KEER VERVOLGD WEGENS ‘SMAAD’ EN ‘LASTER’ * BART MOS PLEEGDE AANTOONBAAR MEINEED TIJDENS ZIJN GETUIGENVERHOOR OP 6 OKTOBER EN MOET WORDEN VERVOLGD

[wp_ad_camp_1]

In de VS zie je precies hetzelfde gebeuren met de MSM als in ons land. Terwijl De Volkskrant Micha tot ‘koning van het gekkenhuis’ bembardeert verklaart CNN dat Alex Jones een ‘leider is van de KKK’. Intussen wordt ook Donald Trump krankzinnig verklaard en gesteld dat hij ‘aan de medicatie moet’ -precies wat Marcel Haenen reeds zeven jaar geleden riep over Micha. De MSM houden thans niet eens meer de schijn op de waarheid te (willen) berichten en krijsen en stampvoeten in hun doodsstrijd als de baby’s die door de pedo-criminelen aan stukken worden gesneden -iets wat volgens de MSM natuurlijk niet bestaat en niet gebeurt. Wij zullen aanstonds de brief van onze advocaat publiceren aan het OM waarin we aangifte doen tegen Bart Mos. Intussen ligt de klacht bij de Raad voor de Journalistiek op de bureau’s van de heren Remarque, Kraak en Hulspas van De Volkskrant. Ook kan de heer Steven Brown -strijder voor de armen, kwetsbaren en onderdrukten in onze samenleving- post verwachten. Wij doen niets meer en niets minder dan het bewandelen van de wegen die rechtens voor ons openstaan!

2 Replies to “AANGIFTE TEGEN BART MOS VAN DE TELEGRAAF WEGENS MEINEED”

 1. Wij doen niets meer en niets minder dan het bewandelen van de weggens die rechtens voor ons openstaan!
  ==========
  Reeds ingenestelde psychopaten krijg je daarme niet op de knieën:

  Ze zetten de wet naar de hand

  Ze draaien de geest van de wet om of zeggen die niet te zien, behalve als het hen uitkomt.

  Ze zijn ineens zeer wettisch

  Enz. enz. enz…..en uiteindelijk:

  ‘The law does not apply to psychopaths’

  Behalve als ze je niet op de korrel hebben en je zaakje geen fundamenttel probleem kan gaan opleveren voor de naadloos samenspannende moreel debiele ‘übermenschen’. Dan ben je een mooie dekmantel om de goegemeente ervan te overtuigen dat het systeem werkt.

  Ook de MSM die ze terwille is, krijg je via hun (!) rechtssysteem niet op de knieën.

  Het enige dat zin heeft is proberen (internationaal) een moderne psychopatentest te promoten en ingevoerd te krijgen, om te beginnen voor alle posities van macht en controle bij het landsbestuur en de daarmee samenhangende diensten.

  Dan komen de verhalen van “de nuttige psychopaat met het gouden hart.”

  De test die niet zou deugen of universeel toepasbaar zou zijn. Uiteraard met “zware deskundigen” zoals de Bundeswehr die uit de hoge hoed tovert, met bosjes officiële diploma’s en imposante bijna bovenmenselijke C.V.’s.

  De test die altijd te saboteren valt door psychopaten.

  Enz. enz. enz.

Geef een reactie