JUSTITIE EN NRC HANDELSBLAD DOOR MICHA AANSPRAKELIJK GESTELD

HET EINDE VAN DE JURIDISCHE HORROR-ODYSSEE VOOR MICHA LIJKT IN ZICHT MET AANSPRAKELIJKHEIDSSTELLING NRC HANDELSBLAD EN OPENBAAR MINISTERIE * JUSTITIE BEGINT MET VERVOLGINGEN VAN DE ‘CRIMINEEL’ MICHA MAAR NU ZIT HET ZELF IN DE BEKLAAGDENBANK: DUIDELIJKER KAN HET NIET!

[wp_ad_camp_1]

Zou er nog iemand in Nederland zijn -behalve misschien de ‘leden’ van het OM- die ervan uit gaat dat Justitie bij de vervolging van Micha fair play heeft gespeeld nu heel Justitie steeds verder wordt ontmaskerd als een volledig corrupte, criminele organisatie met aan het hoofd liegende ministers -Opstelten loog zelfs toen hij zei ‘een minister liegt niet’- die stukken achterhouden en pas overleggen nadat ze eerst van alles hebben ‘weggelakt’? Dat ze geen wetten en regels hebben overtreden juist bij de journalist die meer dan wie ook in Nederland de wantoestanden binnen Justitie heeft blootgelegd? De vraag stellen is hem beantwoorden: niemand in ons land die ze nog op een rijtje heeft kan zoiets denken. Wat thans op tafel ligt aan onrechtmatige daden van het OM bij de vervolging van Micha is genoeg voor een vette claim en die gaat er ook komen. De zaak is helemaal ijzersterk nu het OM niet heeft willen reageren op de sommatiebrief [brief Bolhaar] van Micha’s advocaat. Niet heeft kunnen reageren. Net zomin als NRC Handelsblad kan reageren op vragen over de relatie tussen Marcel Haenen en Herman Bolhaar. Ook deze ‘kwaliteistkrant’ kan een claim tegemoet zien. NRC heeft onrechtmatig jegens Micha gehandeld door op instigatie van het OM een zeer schadelijk bericht voor Micha groot te publiceren zonder wederhoor toe te passen, een bericht dat ook nog geen enkele relatie had met de realiteit. Toen Micha werd vrijgesproken zweeg de krant. Dat de auteur van het betreffende stuk, Marcel Haenen, ook nog eens de topman van het OM als zwager heeft, maakt de hele zaak brisant maar ook uiterst pijnlijk voor NRC Handelsblad. In een laatste poging de zaak van tafel te spelen mailde Haenen aan de advocaat van Micha ‘ik heb geen zus die Nicole heet’. Eerder had hij de juistheid van ons bericht dat deze zus getrouwd is met Herman Bolhaar zelf bevestigd op Twitter. En dan komt en nog eens bij dat Micha zelf meer dan 10 jaar voor NRC heeft gewerkt! Als een ‘respectabele krant’ een oud-werknemer op dergelijke wijze afbrandt, zijn er hogere belangen in het spel. Of, zoals de motoragent die door Eric Donk werd gefilmd bij een van Micha’s arrestaties het uitdrukte: ‘Ik begrijp er ook allemaal niets van. Blijkbaar spelen hier bijzondere krachten binnen Justitie’. Donk zal al het materiaal dat Micha’s zaken kan versterken nu wel snel op zwart zetten in opdracht van Justitie.

9 Replies to “JUSTITIE EN NRC HANDELSBLAD DOOR MICHA AANSPRAKELIJK GESTELD”

 1. ” Ik denk dat ze bij het Ministerie van Justitie en de grote dagbladen in Nederland sidderen van angst, beste Micha.
  Je wint toch op alle fronten? Nou dan!
  Heb je nog rekening gehouden met de mogelijkheid dat ze niet reageren op je gestampvoet omdat je gewoon volstrekt niet serieus nemen?”

  Mispoes!

  1. Beste MP,
   Of ze op de burelen van justitie beven van angst is te generaliserend, dat er daar een paar rond lopen die zich wat minder voelen lijkt mij eerlijkgezegd niet zo gek.
   Bij de grote dagbladen hebben ze momenteel wel andere en grotere zorgen dan de problemen die ontstaan zouden kunnen zijn door het geprogrammeerd wegkijken.

   De documentaire achtige speelfilm “Operation-zucker” waarvan vanavond het tweede en laatste deel op ARD daarin zie ik veel paralellen met actuele zaken.

   Deze film draagt voor een aantal mensen in onze samenleving niet bij aan hun gemoedsrust.

 2. Ik denk dat ze bij het Ministerie van Justitie en de grote dagbladen in Nederland sidderen van angst, beste Micha.
  Je wint toch op alle fronten? Nou dan!

  Heb je nog rekening gehouden met de mogelijkheid dat ze niet reageren op je gestampvoet omdat je gewoon volstrekt niet serieus nemen?

 3. Van mij mag de hele tering bende van het ministerie van vuiligheid en executie in mekaar plempen. Maar het merendeel van het nederlandse bevolking vindt het prima, zolang het hen niet treft.

 4. onrechtmatige daden van het OM bij de vervolging van Micha is genoeg voor een vette claim en die gaat er ook komen.
  =============================
  Wij kennen MK en zijn familie als steeds onstuitbaar machinaal energetisch ‘pure evil’ op (andermans) stoffelijke goederen uit zijnde, hun gram tot op de bodem -en daar dwars doorheen- over lijken halende, ‘erbschleichende’ Kobolden, waarbij de onprettig gemuteerde hobbit Gollem maar bleekjes afsteekt.

  Zijt gewaarschuwd voor deze familie.

  W-LexvO

Geef een reactie