AANVAL MICHA OP NRC EN HAENEN LEGT MEGA-DEMONISERINGSOFFENSIEF BLOOT VAN MSM EN OM

STEUN MICHA JUIST NU IN DEZE BESLISSENDE FASE TEGEN DE JUSTITIE- EN MSM-MONSTERS EN MAAK EEN BEDRAG OVER! VRAAG HET REKENINGNUMMER OP VIA drsmkat@yahoo.com

JUIST DIT MAAKT DE KOMENDE ZAAK VAN MICHA TEGEN NRC HANDELSBLAD ZO STERK: WAT NRC DEED IS ONDERDEEL VAN EEN PATROON * HETZELFDE GEBEURDE MET EDWIN DE ROY VAN ZUYDEWIJN * DEZE ZAKEN LATEN ZIEN DAT DE MSM EEN ‘UITVOERINGSORGANISATIE’ ZIJN VAN DE STAAT * DEELT MICHA 12 JAAR NA HET VERSCHIJNEN VAN ZIJN NRC-BOEK DE ‘KWALITEITSKRANT’ DAN EINDELIJK DE DOODSSTEEK TOE?

[wp_ad_camp_1]

Hieronder een overzicht van het van hogerhand uitgevoerde demoniserings-offensief tegen Micha vanuit de MSM waar nu eindelijk tegen opgetreden gaat worden. Naast NRC Handelsblad is ook het OM aansprakelijk gesteld:

1. Elsevier. Gerlof Leistra spande samen met OvJ Nicole Vogelenzang om op de avond van Micha’s arrestatie een groot bericht te brengen dat de ‘crimineel Micha’ op Schiphol met groot machtsvertoon was gearresteerd.
2. NOS. Gelauff deed hetzelfde en maakte van Micha’s arrestatie de opening van het NOS Radiojournaal (zie video).
Het Haagse Gerechtshof heeft inzake 1 en 2 een onderzoek gelast, maar dat is nadien door machinaties van Justitie weer van tafel gespeeld. Micha vecht deze machinaties thans aan om het onderzoek alsnog te laten plaatsvinden.
Gelauff deed in samenspanning met Justitie vier of vijf keer aangifte tegen Micha ondermeer wegens ‘doodsbedreiging’ waarvan Micha werd vrijgesproken. Zijn meest recente aangifte betrof ‘smaadschrift’ en leidden tot een veroordeling van Micha tot 10 maanden onvoorwaardelijk. Het hoger beroep loopt. Tevens dwong Gelauff zijn ondergeschikte Jeroen de Jager aangifte te doen, opnieuw wegens ‘smaad’.
3. De Telegraaf. Bart Mos verzon een ‘doodsbedreiging’ door Micha opdat het OM een zaak kon beginnen. Hoger beroep loopt maar wordt gesaboteerd.
4. NRC Handelsblad. Marcel Haenen kreeg van zijn zwager Herman Bolhaar het ‘grote nieuws’ doorgespeeld van een andere arrestatie van Micha, weer wegens ‘doodsbedreiging’ en zette daarover een enorm stuk in de krant (dezelfde ’taktiek’ dus als bij 1 en 2). Micha werd vrijgesproken hetgeen werd verzwegen. NRC is hiervoor thans aansprakelijk gesteld.
5. Peter R. de Vries. Demoniseerde Micha herhaaldelijk voor radio en TV in opdracht van het OM waardoor hij werd betaald.
6. AD. Chris Klomp is een hetze begonnen tegen Micha, in opdracht van Justitie, om hem neer te sabelen als een agressieve en gevaarlijke ‘complotdenker’.
7. NVJ. Royeerde Micha zonder wederhoor en zonder onherroepelijke veroordeling wegens de ‘doodsbedreiging’ van 3 om Justitie een argument te bieden Micha niet te behandelen als journalist.

Naast deze acties vanuit de MSM heeft het er ook alle schijn van dat Justitie een hand heeft in het opzetten van ‘medestanders’ tegen Micha zoals Martin Vrijland en Eric Donk.

4 Replies to “AANVAL MICHA OP NRC EN HAENEN LEGT MEGA-DEMONISERINGSOFFENSIEF BLOOT VAN MSM EN OM”

 1. Hier als leek niet het recht in eigen hand nemen, maar dit overlaten aan het door Bernhard c.s. hier in 1945 buitenspel gerangeerde ECHTE bevoegd gezag.

  Wanneer men als leek bijv. meteen vlakke/weinig emoties, empathie, liefde constateert, kan men te maken hebben met een ongevaarlijke, zij het zéér opvallend als lastig/irritant ervaren autist.
  Eigenschappen als opgaan in de omgeving als een kameleon/maskeren, een opgeblazen ego, de begeerte tot overheersing en controle (en wel van het proactieve Bind, Torture, Kill type) van anderen, enorme energie om zich daarvoor in te spannen, getrapt liegen, ontbreken van berouw en schaamte, neiging tot kickzoeken e.d. ontbreken daarbij dan volkomen. Ook een ellenlange geschiedenis van voor psychopaten kenmerkende trammelant zal ontbreken:

  Other traits are: a poverty of general emotions, lack of remorse or shame, incapacity for love and empathy, antisocial behavior, frequent need for excitement, an inflated ego, an ability to rationalize destructive behavior, and a need to have power over others.

 2. De “Oranjes” lijken (bij de huidige stand van de wetenschap) tamelijk intelligente = bijzonder zware gevallen van vader op zoon en in bepaalde mate dochter (type bastaard Borgia “prins”, het nachtmerrie prinsen-voorbeeld van Machiavelli). Bernhard zur Lippe Biesterfeld is regelrecht een internationaal SCHOOLVOORBEELD:

  ================
  Psychopathy is a character deficiency that includes traits and behaviors such as: unreliability, failure to learn by experience, lack of insight, an absence of delusions or nervousness, superficial charm, charisma, frequent lying, deceitful and manipulative behavior, and a lack of conscience.

  Other traits are: a poverty of general emotions, lack of remorse or shame, incapacity for love and empathy, antisocial behavior, frequent need for excitement, an inflated ego, an ability to rationalize destructive behavior, and a need to have power over others.

  It is present in about 4% of the population, that is, one in twenty-five people. Psychopaths can be found in every race, culture, profession, AND CLASS. The ******significant amount of damage****** they cause is common.

  It is important to note that psychopaths don’t simply have a diminished capacity for remorse, empathy, or love, but a complete INABILITY to experience these emotions. They have literally no conscience whatsoever.
  Deceptively this looks like their conscience is clear!!!
  Their UNACCEPTABLE impairment is, to make matters worse, proactively hidden under all kinds of cloaking and smokescreens.
  ==================

 3. Nee, het wordt tijd voor echt verzet van buiten het systeem. De moeder van het illegale verzet, Wilhelmina, roept ons uit het graf daartoe op.

  Vermoedelijke psychopaten individueel van hun bed lichten met knokploegen à la Johannes Post. Ze gedrogeerd naar een bevriende hersenchirurg, die zich bij het verzet heeft aangesloten en die clandestien de beschikking heeft over een CAT-scanner slepen. Ze daar snel aan een moderne psychopatentest onderwerpen en indien bingo: “de pil van Drion” met een glaasje water laten drinken. Bij verzet de moordrobot neerschieten en aldus onschadelijk maken.

  Zoiets moet georganiseerd gaan worden, liefst met integere politiemensen en militairen die ook begrijpen dat het met psychopaten op alle sleutelposities van de macht niet verder kan.

 4. En nu met de futloze Eberhard-achtige puddingbuks die iedere advocaat in PB BV voor “cliënt” is, de gewetenLOZE ‘pure evil’ serie-/massamoordenaars die echte = scherpe houwitzers met Amerikaanse nucleaire granaten op je blaas gericht hebben aldus (via via) het mes op de keel zetten:

  Gezien het bovenstaande verzoek ik u mij binnen een week na heden de gevraagde duidelijkheid te verschaffen. Bij gebreke van een reactie binnen de gestelde termijn overweegt ‘gullible fool’ gerechtelijke hinkstapsprongen.

  Stapel

  Dit moet uiteraard niet tot defaitisme leiden, maar tot een andere meer adequate aanpak (voor psychopathische criminelen, kruipende glibberige slangen in costuum, die de overheidsadministratie hebben ge-usurpeerd).

Geef een reactie