AANVAL OP SITE STEVE BROWN VAN PEDOPRIESTERS

DEMMINKEIJK

BREAKING: HET WAS NIET DE GEENSTIJL-HUILBANKIER EN PLUNDER-VRIEND PETER VERHAAR DIE ACHTER DE AANVAL OP DE SITE VAN STEVE ZAT, MAAR EEN GROEP PEDO-PRIESTERS * BEERPUTTEN, BEERPUTTEN EN NOG MEER BEERPUTTEN * JORIS DEMMINK GEHEEL VERKNOOPT MET DE KATHOLIEKE PEDO-KERK EN MET DE PEDO-SALESIANEN VAN DON BOSCO 11 apr 2015 11:00 Outgoing

2 Replies to “AANVAL OP SITE STEVE BROWN VAN PEDOPRIESTERS”

 1. “Om in Rome te mogen studeren, moet je gewijd worden als priester.”

  Ik heb even voor je rondgekeken op de site van de Sapienza universiteit in Rome, maar nergens is aangegeven dat je priester moet zijn om daar te kunnen studeren.

 2. Ik ben zo blij dat jullie dit doen.
  De beerput van pedofilie in de Rooms Katholieke Kerk is echter zo enorm, als ik er aanvullende informatie over moet geven, dan gaat die een boek worden in plaats van een commentaartje. Toch kan ik het niet laten er wat over te lekken, want ik ben ooit priester student geweest, 2 maanden slechts maar toch, ik was geschokt door de homofilie onder de priesters. Okee, ik was een knap jongetjes van 18, om te smullen voor het Demmink soort, dus ik merkte het flirten van de priesters nogal. Ik ben niet de enige die dit weet in Nederland, ook Antoine Bodar is homofiel, elke ex-priester student kan bevestigen dat dit zo is.

  Ik was daar woedend over.
  Ik ging theologie studeren om God beter te leren kennen, niet om een sodomietische homofielen orgie te belanden. Katholieke priesters zijn meestal sodomieten, maar zoals bekend, ze hebben celibaat

  Maar u weet niet wat celibaat betekend.
  Ik zal uitleggen wat het Celibaat is: Als je celibatair priester bent, en je bent hetero, dan betekend dat, dat je met alle vrouwen en meisjes in de parochie kan neuken, en er mee wegkomen. Charles Cliniqui heeft eens een boek geschreven getiteld, “de priester de vrouw en de biechtstoel”. In dat boek is een scene dat hij komt eten bij een familie, waar alle kinderen sprekend op de pastoor lijken, maar niet op hun vader. Charles Cliniqui was een vriend van Abraham Lincoln, een ex-priester, die ook het boek schreef, 25 jaar in de Kerk van Rome.

  Een professor op de universiteit waar ik studeerde, kwam ik later tegen in een andere stad in een homofiele uitgaansgelegenheid. Ik wist dat hij Dominicaan was. Ik kwam daar, omdat een vriendin me meenam, het homocafe was het enige cafe dat na 2 uur ’s nachts open was, dus ik ging mee want homo’s zijn meestal erg vriendelijk tegen mij. En daar zag ik die professor van de universiteit van een andere stad, hij zat aan de bar in een kleding, dat je niet kon zien dat het een priester Dominicaan was.

  Een oom van mij is een tijd pater geweest, ik weet niet welke orde.
  Hij werd gemarteld omdat hij uitgetreden was, ik kon hem redden door tegen me familie te zeggen dat het illegaal is voor paters om uit te treden, zodat zijn familie wist dat het geen “medische fout” was, maar dat hij opzettelijk gemarteld werd door hun macht in de medische omgevingen in Nederland. Ik hoop hier mee andere Nederlanders te redden, waarvoor ik nog zal toevoegen, dat ik als kind verkracht werd, toen ik ooit voor een kleine operatie naar het ziekenhuis ging. Medische fouten, geloof het nooit!

  Dus die oom van mij liet me zijn foto album zien van zijn missie werk in Indonesië. Als jonge man was ik erg geïnteresseerd, want is had veel bloedmooie Indische vrouwen gezien in Nederland. Mijn oom was inmiddels getrouwd, nadat hij uitgetreden was, maar het fotoboek was een grote teleurstelling. Het stond vol met naakte kinderen, jongetjes nog wel. Hij keek me aan, alsof hij had laten zien wat ik verwachtte, om mijn destijds naïeve teleurstelling te zien, wetende dat ik dit later eens zou intikken, omdat ik nu begrijp waarom dat fotoboek vol stond met naakte jongetjes…

  Maar helaas is het veel ernstiger dan dit. Het doel van het celibaat kan dan een lopende orgie zijn voor de priesters, een vrijplaats voor in katholieke omgevingen gediscrimineerd homofielen, dit strategische middel vanuit Rome is meer dan extra roepingen voor sodomieten. In Canada en de VS wordt het gebruikt voor genocide. De kinderen daar in de internaten die verkracht worden plegen zelfmoord, of als ze dat niet doen, de pedofilie gaat door in de Indianen reservaten, waar die kinderen op latere leeftijd worden teruggeplaatst. Dit is uitgebreid gedocumenteerd geweest afgelopen jaren door Kevin Annett, Ken Bear Chief, en Anderson Advocaten in de VS. Wie heeft de Indianen vemoord? Niet de blanken dus, het waren de Katholieken.

  En zo ook in Nederland.
  Het motief voor de genocide op Noord Amerikaanse inheemsen was namelijk, dat zij niet als reductie slaven wilden werken voor de Jezuïeten. Zoals de Guarani Indianen in Paraguay deden, waar deze indianen productieve slaven werden. De Zilvervloot die veroverd werd door Admiraal Piet Hein bevatte de producten die door die reducties werden geproduceerd. Nederlander, bent u bereid als slaaf voor de Rooms Katholieke Kerk te werken, uw kinderen af te staan voor de orgies van hun Adel, zo niet, u zal gedwongen worden. Als dat niet lukt vermoord. Zoals geïllustreerd, ik zeg dit als ex-priester student, niet als wat ik moet horen wat u meent wat ik ben, ik ken veel plannen en agenda’s van Rome.

  Minister Frans Timmermans heeft een verhaal staan op JDTV nieuwsbulletin, waar hij verteld dat hij in Rome heeft gestudeerd, waar hij als kind verkracht is. O, heeft hij in Rome gestudeerd? Om in Rome te mogen studeren, moet je gewijd worden als priester. Minister Frans Timmermans is dus een priester in de Katholieke Kerk, anders kan hij niet in Rome hebben gestudeerd.

  Alle wegen leiden naar Rome.
  Dat spreekwoord is niet voor niets ontstaan in Europa.
  Dus ik hoop dat ik nog mag meemaken dat mensen gaan begrijpen, dat ik geen gehersenspoelde reductie slaaf ben, die meningen belangrijker vindt dan feiten.
  Mocht er een aanwijzing zijn dat het te bewijzen is dat niet-Priesters in Rome mogen studeren, prima, ik sta open voor betere informatie. Maar vooralsnog, minister Frans Timmermans is niet de enige Rooms Katholieke Priester die dit land als reductie leidt, kijk uit voor ziekenhuizen, politie en andere leugens, want ALLE werkelijke geneesmiddelen worden op dit moment in dit land gecensureerd door het medisch tuchtcollege.

  Ik begrijp best dat dit moeilijk voor u is.
  U was al vanaf kindsbeen gemanipuleerd door Rooms Katholieke manipulatie, u wist niet dat Hollywood Rooms was, dat Washington DC oorspronkelijk Rome heette, dat de Katholieken de VS in handen hebben, de blanken en zwarten tenminste, maar het is nu eenmaal zo. Vele documenten bewijzen het.

Geef een reactie