AANVULLING OP HET BEZWAAR BIJ YOUTUBE TEGEN STALKING DOOR CHRIS KLOMP

DE STAATS-INFILTRANT BEWIJST ONS EEN GROTE DIENST MET ZIJN YOUTUBE-ACTIE ALS REACTIE OP DE SOMMATIE VAN STAPEL: HIJ VERGROOT MIJN SCHADE ENORM (DAT IS CRUCIAAL IN CIVIELE ZAKEN) EN GEEFT AAN NIET INHOUDELIJK TE WILLEN EN KUNNEN REAGEREN, MAAR NAAR HET WAPEN TE GRIJPEN VAN -OPNIEUW- DE INTIMIDATIE * DIT WORDT HET DEFINITIEVE EINDE VAN CHRIS KLOMP

TOEVOEGING OP EERSTE BEZWAARSCHRIFT. De video in kwestie op grond waarvan mijn account is beeindigd is bijna 2 maanden oud. Klomp kwam echter pas in het geweet direct nadat mijn advocaat hem een sommatie had gestuurd omdat hij voortdurend stalkt. Dit bewijst dat het Klomp niet te doen is om de bewuste video -waarin geen onvertogen woord valt- maar dat hij zich tot jullie wendt louter en alleen vanuit de wens mij schade toe te brengen -precies datgege waartegen ik met mijn advocaat in het geweer kom. De email van mijn advocaat aan de heer Klomp is hier te lezen: https://www.revolutionaironline.com/chris-klomp-krijgt-vlak-voor-het-weekeind-een-hele-leuke-email-van-thijs-stapel/

3 Replies to “AANVULLING OP HET BEZWAAR BIJ YOUTUBE TEGEN STALKING DOOR CHRIS KLOMP”

Geef een reactie