ACTIE ROL: LAAT CHRIS KLOMP MICHA KAT INTERVIEWEN! MAIL E/O BEL CHRIS KLOMP!

EXTRA: ERIC DONK BEGINT MICHA U OPENLIJK TE BEDREIGEN EN WORDT EEN GEVAAR VOOR ZICHZELF: WIE GRIJPT IN? * WIM DANKBAAR VERVOLGD VOOR SMAAD IN ZAAK-VAATSTRA: WIM, GA HET LAND UIT! LATER MEER HIEROVER

[wp_ad_camp_1]

OPROEP AAN DE DUIZENDEN LEZERS PER DAG VAN DEZE SITE (HOEVEEL PRECIES IS NOG GEHEIM EN WORDT ALLEEN VERTELD AAN CHRIS KLOMP ALS HIJ MIJ INTERVIEWT): MELDT JULLIE BIJ OME CHRIS (c.klomp@outlook.com; 06-11161203) EN VRAAG HEM BELEEFD OF HIJ PLEASE PLEASE MICHA WIL INTERVIEWEN VOOR ZIJN ‘GROTE’ ARTIKEL OVER COMPLOTDENKERS VOOR EEN ‘GROTE OPDRACHTGEVER’ * BIJ EMAILEN AAN CHRIS CC MICHA ZODAT HIJ ON TRACK KAN BLIJVEN * OOK DE BELLERS KUNNEN MAILEN DAT Z HEBBEN GEBELD * VRAAG OOK NAAR DE IDENTITEIT VAN DE ‘GROTE OPDRACHTGEVER’ VAN CHRIS: MISSCHIEN IS HET WEL THE INTERNATIONAL BILDERBERGER!

7 Replies to “ACTIE ROL: LAAT CHRIS KLOMP MICHA KAT INTERVIEWEN! MAIL E/O BEL CHRIS KLOMP!”

 1. En Micha Kat denkt dat Klomp over te halen valt door lezertjes in te zetten om een mail te sturen……of hij afstublieft Kat wil interviewen …….

  Hieruit blijkt maar weer hoe goedkoop Kat in elkaar zit, bij de andere website s van andere komplotters zie ik dit soort oproepen niet …..

 2. Hier zijn ze dan op uit:

  http://www.quofataferunt.com/viewtopic.php?f=59&t=69&start=165
  “De Deetman Commissie onderzocht de misbruik binnen de kerkelijke instituten en kwam met een verrassende uitslag. Het merendeel van de pedofiele geestelijke kan niet meer vervolgd worden i.v.m. VERJARING van de feiten.
  Nu is bekend dat het onderzoek van de commissie Deetman stopte bij het jaartal 1980. De periode na 1980 t/m 2011 heeft de commissie niet onderzocht.Waarom NIET? Het ziet er naar uit dat de pedofiele handelingen alleen maar zijn toegenomen. Wacht men wederom op een verjaring van de feiten? Zo ja, dan is de commissie Deetman “ernstig in gebreken” gebleven en wordt hiermee voorkomen dat deze infame verloedering met wortel en tak wordt uitgeroeid daar waar het plaats vindt. “

 3. Dat komt er dus op neer, dat boeven (soms ijskoude moordenaars en potentiële oorlogsMISDADIGERS als eertijds Rolph Gonzalves) de normale staatsburger gaan terroriseren à la BTK.

  Iedere collega met een normale (!) gevoelswereld (walgelijke zwakkeling, ‘gullible fool’) komt hierdoor vroeger of later ‘flabbergasting’ doodziek thuis te zitten en de politiek gaat dan olie op het vuur gooien door de energieke “werkers” die in het slachthuis tussen of onder psycho’s kennelijk hun menselijk gevoel weten uit te schakelen (of daar toch al niet al te zeer door gehinderd worden……) EXTRA te belonen:

  ======================
  In de Eerste Kamer,waar de coalitie
  geen meerderheid heeft,zal D66 nu voor
  het belastingplan stemmen.Met steun van
  het CDA,dat in de Tweede Kamer al voor
  stemde,is er een meerderheid.

  Met D66 zou het kabinet nu afspraken
  hebben gemaakt over het lonender maken
  van werk,hervorming van de economie en
  vergroening van het belastingstelsel.
  ========================

  Zonder psychopatentest, rollen we onstuitbaar als een steeds groter wordende sneeuwbal op een bodemloos ravijn af!!!

 4. De aangifte van een (bij hen bekende) randfiguur of crimineel, wordt door het PB BV OM steeds dankbaar (jawel) in ontvangst genomen en de normale (wakkere) staatsburger wordt daarmee ‘pure evil’ achter de broek gezeten tot die er dood bij neervalt.

  Mooi zootje mensen. Iemand moet het bedenkelijke idee gehad hebben om boeven met boeven te gaan bestrijden.

 5. Klomp getypeert en door het slijk

  https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2015/12/08/misdaadjournalistiek-drek-geanalyseerd-door-eerlijk-duurt-het-langst/

  Vraag hem of die heroine junkie is wat betekent dat elk zinnig communicatie zo al afwezig is als je ook aan laatste debat wilders en pechtold kon zien en zelfde avond nog aan timmermans.

  Pechtold blies Wilders van tafel met onverstaanbar gegil en bedreigendheden dat er geen zinnig woord uit Wilders kon omdat die in de vecht vlucht reflex schoot daar deze helemaal Nuchter en dus Gevoelig was.

  Kort gelee die timmermans weer bij pauw en vaagt pauw van tafel met een dooddoende tegenvraag op zulk wijze dat pauw als noodgreep zelfs vergeet hem te spiegelen met een zelfde: Hier ook pauw bloedje nuchter en timmermans weer eens in de lorem wedervraag.

  Politici bestuurders ministers burgemeesters bankiers die allen zeer massaal aan dat spul zitten komen onder invloed van heroine uitermate sterk en zelf verzekerd over en praten als olijfolie echter die junks zijn om de gevolgen van dat verslaafd zijn zo al een totaalramp voor landen en Volken om dat het buiten de realiteit zet en men dus geen FEITEN WAARHEDEN MENSELIJKHEID aanhoudt en zelfs keihard een heel Volk incluis Kinderen kan negeren om de gevolgen van hun politiek zelfs een heel kontinent!

  Hele eucommisie hangt ook van de heroine erdogan heroine aaneen afpersbaar en de immense weelde van turkye van afgelopen decennia laat dat ook wel zien.

  Daarom geeft ditzelfde type tuig ook Kindertjes graag heroine tijdens verkrachten en misbruik daar dit Kinderen onzeker maakt of ze hét nou wél of nou niét beleefd hebben. Men kan de Realiteit ontkennen…behalve als men de volgende ochtend wakker wordt!

  Mogelijk dus dat klomp (zie link) een puppet journalist is(heeft die wel een vergunning/erkenning)en in/mede in heroine uitbetaald wordt.Vragen vragen vragen

  Gezien hij jou opzocht een aanvals journalist om je hoe dan ook onder uit te halen dus veel vrucht zal tijd met hem niet leveren daar dat niet zijn opdracht is meen ik dan! Nutteloos

  1. Btw al aan telefoon…klomp legt alles dat je zegt naast zich neer zonder een spier te verkrampen..beledigd je als of gewoonste zaak van de Wereld zonder warm of koud er van te worden en heeft geen enkel Besef wát die poogt te vernietigen en heeft geen Besef om welk Leed er achter de Werken gepaard gaat hoe veel Kinderen er vernietigd worden door toedoen van dit soort achterban waar hij dienst aan geeft en geeft er blijkbaar ook niet om

   Kon zo al aan deze telefoon onder invloed van heroine geweest zijn dan?

   Zo gedragen vele rechters en ovjs zich ook als deurwaarders zonder Menselijkheid zonder Hart en weigeren te Beseffen dat ze zelf enig oorzaak zij van alle Leed dat hun rechtbanken moet aandoen!

   Zie je aan Nico van den Ham ook wel vaak gebeuren. Ijspegels

   Klomp ken ik ook van zijn blog waar die alles en iedereen bande en verwijderde en men amper iets kon zeggen omtrent de topics.

   Nou dán Sterkte dat dié een Scoop zal leveren!

 6. Alleen PB BV mag ongehinderd smadelijk lasteren. Aangifte niet ontvankelijk: OM niet bevoegd.

  Beetje raar in een (beweerdelijke) rechtsstaat, dat wel…….

Geef een reactie