ADELE VAN DER PLAS KAN NU DE WINNENDE EN ALLES-BESLISSENDE MOVE MAKEN… AALBERSBERG OPROEPEN

DE MAN DIE IN ZIJN EENTJE VERANTWOORDELIJK IS VOOR ZOWEL DE AFFAIRE-DEMMINK ALS DE AFFAIRE-BAYBASIN MOET VERANTWOORDING AFLEGGEN AAN HET NEDERLANDSE VOLK EN DAT KAN MAAR OP EEN MANIER: DE WAARHEID

[wp_ad_camp_1]

Helaas is mijn relatie met het kamp-Baybasin waarvan Adele de ‘aanvoerder’ is al zeven jaar totaal verziekt. Over de redenen daarvan heb ik het wel eens gehad. Dat ga ik nu niet weer doen. Ik zie nog steeds -dat is altijd zo geweest- een gezamelijk belang en heb ook herhaaldelijk geprobeerd een nieuwe brug te slaan. Dat gezamelijk belang is natuurlijk het neerhalen van de huidige zwarte Demmink-mafia. Daartoe dient zich nu, vooral dankzij WeAreChangeRotterdam, een unieke kans aan. Deze kans heet P. P.J. of ‘gewoon’ Aalbersberg. Ik heb het altijd geweten en gezegd: de Demmink-mafia zal zichzelf verwoestden door de eigen incompetentie, verdorvenheid en kwade geweten. Dat is precies wat nu gebeurt! Door het stapelen van list op leugen op bedrog op manipulatie stort het hele bouwwerk in elkaar. Dat is precies wat je zag bij Aalbersberg. De eerste leugen: ik zat niet bij de CRI. De tweede leugen: ok, ik zat dan wel bij de CRI, maar niet op de juiste stoel [let op de verbijsterende ‘update’ bij dit artikel] De derde leugen: het was ene P. Aalbersberg en die ken ik niet, want ik ben P.J. Aalbersberg. Laten we even het gedachtenexperiment uitvoeren dat de Amsterdamse korpschef de waarheid zou spreken in het filmpje van WeAreChangeRotterdam. Dan zou hij dus beweren dat hij de ‘collega’ bij het CRI die het Rolodex-onderzoek stopzette en die zowel dezelfde achternaam heeft als hij als dezelfde voorletter niet zou kennen!
Adele moet Aalbersberg oproepen als voorlopige getuige. Dan staat hij onder ede. Daarmee ontploft het hele systeem. Het verzoekschrift kan na de video van WeAreChange niet worden geweigerd. Mocht dat toch gebeuren, is het Amsterdamse korps verwoest en dat zullen ‘ze’ niet laten gebeuren. Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom Adele Aalbersberg wil horen, bijvoorbeeld in het kader van een mogelijke civiele procedure door Baybasin tegen de Staat, of, dichter bij huis, een procedure namens Frank Leenders (of een ander Demmink-slachoffer) tegen de staat a la die van Bart van Well.

6 Replies to “ADELE VAN DER PLAS KAN NU DE WINNENDE EN ALLES-BESLISSENDE MOVE MAKEN… AALBERSBERG OPROEPEN”

 1. Je hebt zelf al meerdere keren overduidelijk aangetoond dat die Adèlé als advocaat van de duivel er slechts voor hoeft te zorgen dat de ‘verdediging’ van al Demmink’s ECHTE vijanden nog voor welke pleitnota dan ook bij voorbaat al geen partij meer kunnen zijn! Een echte jurist die oprecht in DE winnende dienst van zijn clientèle zou staan, had namelijk met het schaamrood op de kaken bij zo een miskleun (namelijk iemand als Aalbesrberg van af het eerste geding al met zijn stamelende blote kadetten achter het hekje moeten laten opdraven!) als mevrouw wel vaker bewust en in vijandelijke dienst schijnt te MOETEN maken, de bef van mij persoonlijk met pek en veren aan de wilgen behoren te hangen, waarna ze als beloning door mijn strak afgerichte onderwereld pitbulls met de bloederigste befpartij die er in dat soort van kringen altijd in dit soort gevallen worden uitgevoerd, getrakteerd zou zijn! Wat een stinkende dan wel zeker incompetent slecht acterende (en als oppositioneel verraderlijk opererende judashoeriste dus juist niet hè?!) badmuts zeg…

 2. Dit riekt aangaande Bakker-Schut ergens naar, zeker in combinatie met de Van der Plas kringen en Bernhards afkeer van communistische echte verzetslieden:

  ————————
  Van 1960 tot 1965 studeerde Pieter Bakker-Schut rechten aan de universiteit Leiden (Minerva?). Tijdens zijn militaire dienst werd hij opgeleid tot ‘verhoorspecialist’ bij de Militaire Inlichtingendienst in Harderwijk.
  Van 1967 tot 1971 was hij advocaat in Amsterdam. Tot zijn eerste cliënten behoorden de communistische activist Lucien van Hoesel, Provo’s en dienstweigeraars. Daarna volgde een periode waarin hij strafrecht doceerde aan de universiteit Utrecht. Hij was lang lid van een idealistisch advocatencollectief[1] en van 1971 tot 1984 werkte hij in de sociale advocatuur in Utrecht
  ———–

 3. De adellijke bastaards, van oudher -genetisch diep ingeslepen?- ambtenaren/dienstmannen (die niet konden erven), waggelen nogal eens vol vertrouwen, onstuitbaar achter “de concrete macht” aan, als ganzenkuikens achter de eerste grote gestalte die ze waarnemen als ze uit het ei gekropen zijn.

  Of dit nu een psychopaat zoals Bernhard zur Lippe B. is, die eerst hun moeder heeft vermoord of niet………

 4. Adèle van der Plas lijkt zich enorm druk te maken om Baybasin, maar feitelijk bereikt ze telkens niets of minder dan niets.

  Die “BNV van der Plas” heeft grote onmin gehad met Bernhard, zo wordt althans beweerd (een beetje zoals de vader van Edwin de Roy van Zuydewijn destijds), “ZKH” betrapt op een bizar handeltje in van NSB’ers in beslag genomen goederen of zoiets, maar dat kan glibberglad de wereld ingeslingerd zijn om vertrouwen te wekken bij degenen die ECHT door Bernhard in de problemen zijn gebracht.

  Daar riekt het een beetje naar namelijk.

  Mijn advies: Pas op voordat je op een vermolmde brug stapt die er prima lijkt uit te zien.

 5. ADELE VAN DER PLAS KAN NU DE WINNENDE EN ALLES-BESLISSENDE MOVE MAKEN
  ———————–
  Een soort sleutelpositie dus. Op een of andere manier stuit je daar in Prins Bernhard BV telkens op figuren, met een wat bevreemdend aura, waar ook al een typisch “schimmig” geurspoor omheen hangt.

  Die Bakker-Schut, is ook eens beschuldigd van pedofilie ofzo. Ik weet het niet meer precies, maar er staat me iets van bij ergens in mijn achterhoofd……

 6. Adèle zal dat grote gezamenlijk belang niet zien. Een takje van die Van der Plas familie (in zijn geheel een -bastaard?- tak van de uradellijke familie Van Broeckhoven) zat in 1945 helemaal bij Bernhard op schoot en maakte deel uit van diens naoorlogse inlichtingen-/veiligheidsdienst BNV.

  Hoe het met Adèle zit weet ik niet, maar de grote verbanden wil ze (in het ECHTE algemeen belang!) niet zien.

Geef een reactie