ADVOCAAT MICHA VRAAGT OM ONDERHOUD MET RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK

HOE VER MOETEN WE GAAN OM DE RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK DE KLACHT TEGEN DE SERIE COMPLOT OR NOT VAN EENVANDAAG TE LATEN BEHANDELEN? * MICHA ONDERZOEKT OF ER VAN HOGERHAND EEN VERBOD IS OM ALLES WAT ‘COMPLOTDENKERS’ KAN HELPEN TE VERBIEDEN

Geachte mevrouw Koene,

Op 3 februari a.s. zal ik mijn cliënt M. Kat bijstaan tijdens een zitting van de Raad naar aanleiding van de door cliënt tegen De Volkskrant ingediende klacht. Vandaag heeft de heer Kat u per mail verzocht een eerdere klacht aan het dossier toe te voegen die voor de Volkskrant-klacht van groot belang is.

Graag verneem ik van u of het mogelijk is op dezelfde dag, voorafgaand aan of na afloop van de behandeling van de klacht tegen De Volkskrant, een gesprek te hebben met uw voorzitter (foto) naar aanleiding van de eveneens door cliënt ingediende klacht tegen EenVandaag. Cliënt heeft mij opdracht gegeven u in rechte te betrekken omdat u deze klacht, die door rond de 60 mensen is ingediend -hetgeen naar ik begrijp nog nooit eerder bij uw Raad is voorgekomen- zou weigeren te behandelen. Over deze kwestie heb ik u op 15 december jl. een e-mail gezonden, waarop ik tot op heden geen antwoord heb ontvangen. Ik zou graag met uw voorzitter bespreken wat precies de achtergronden zijn van de weigerachtige houding van uw raad en bekijken of een gang naar de rechter kan worden vermeden.

Met vriendelijke groet,

Thijs Stapel

Eén reactie op “ADVOCAAT MICHA VRAAGT OM ONDERHOUD MET RAAD VOOR DE JOURNALISTIEK”

 1. BREAKING: Kat gaat down. Finally.

  Wat grappig.

  Een onmogelijk verzoek laten indienen door je advocaat (wie betaalt deze Stapel trouwens?) zodat je vervolgens kan gaan jeremiëren over de afwijzing daarvan.

  Stapel laat zich verleiden tot discutabele praktijken.

  En Kat weet de uitslag maar denkt daar winst bij te spinnen.

  Conclusie: Kat valt om, sneller en sneller en sneuer en sneuer. Sneller dan zijn voorspelling van een WO3 en de totale teloorgang van de MSM.

Geef een reactie