ADVOCAAT: ‘OVERHEID MEDE-SCHULDIG AAN KINDERMISBRUIK’

EN DAN MOET MICHA TIEN MAANDEN DE CEL IN OMDAT HIJ ZEGT DAT MARCEL GELAUFF OOK ‘MEDE-SCHULDIG’ IS? * MORGEN UITSPRAAK IN GELAUFF-SMAADZAAK VAN PEDO-OM TEGEN MICHA * MORGEN BELANGRIJKE VIDEO-BOODSCHAP VAN MICHA AAN HET NEDERLANDSE VOLK BIJ UITSPRAAK * STEUN MICHA EN DEZE SITE IN DE STRIJD TEGEN DE HAAGSE PEDOFIELEN EN STORT EEN BEDRAG OP DE REKENING VAN ONZE STICHTING [vraag de bankrekening op via de contactfunctie van de site] [wp_ad_camp_1] Pedofilie in Amsterdam werd in de jaren ’80 en ’90 gedoogd door de overheid,” legt advocaat Martin de Witte uit. ,,Bordelen met minderjarige jongens zijn jarenlang niet aangepakt.” Het ‘pedoprostitutiecircuit’ was bekend bij instanties als de GGD. ,,Door de misbruikproblemen te negeren, is de overheid mede schuldig. Aldus advocaat Martin de Witte in het AD [via Niburu.co dat deze site maar blijft kopieeren maar Micha tegelijkertijd ‘een satanist’ noemt…]. Deze advocaat mag dus ongestraft zeggen dat de overheid mede-schuldig is aan het misbruiken van talloze kinderen, maar als Micha zegt dat Marcel Gelauff (betaald door diezelfde overheid) mede-schuldig is moet hij van het OM tien maanden de cel in! Het OM is compleet krankzinnig geworden en dat komt omdat het zelf middenin het kindermisbruik zit! Het OM probeert zichzelf dus wit te wassen over de rug van Micha! Het kan altijd nog erger, nog walgelijker. Maar ze gaan hier niet mee wegkomen, de kinderverkrachtende criminelen onder leiding van Herman Bolhaar. Morgen zal Micha het woord richten tot het Nederlandse volk. Be there!

HIER HET LAATSTE ARTIKEL OVER DE GELAUFF-SMAADZAAK MET EEN OVERZICHT VAN DE EERDER GEPUBLICEERDE STUKKEN

3 Replies to “ADVOCAAT: ‘OVERHEID MEDE-SCHULDIG AAN KINDERMISBRUIK’”

 1. btw

  ” Het ‘pedoprostitutiecircuit’ was bekend bij instanties als de GGD”

  En waarom vergeet men zo graag de inbreng van geheel de rechterlijke macht? Oa een pieter kalbfleisch die voor de adel en eliten het landelijk monopolie over alle opvang en creches had geinstalleerd daarmee gangmembers only alle Kindjes en Babietjes konden misbruiken en drogeren en kapot martelen… er waren 12 WOB Verzoeken nodig om dát boven water te halen om maar even de stand van de restelijke rechterlijke macht te accentueren.

  De hofnarzaak… honderden mensen Kinderen getuigen wisten ze van meet af aan dóód stil te houden en krijgen en nog steeds…

  Had ivo opstelten wel via zijweggetje van de misbruikende Jeugd zorg al excuses met grootste tegenzin half oprecht aan geboden(niet Heus dus) maar r zijn wel meer veel meer instanties en inrichtingen die ze tot horror kabinet voor Kinderen en Volk hadden omgebouwd oa politie alle opvang schooltjes medische sector en academien en advocatuur ook

 2. ” Het ‘pedoprostitutiecircuit’ was bekend bij instanties als de GGD”

  ehm even iets erger…ggd leverde elk jaar schoolreisjes de ambulancebedden waar op we werden gemarteld ter zake specifieke de rest van ons leven geldende Mind control traumas waar op oa politiek gezondheidszorg is afgesteld.

  Een voor aan staand mededader cq uitvoerder dus van de controlemethoden van het chinese keizerrijk dat de Wereld als commonwealths en industrieel en sexuaal Slaven haalgebied houdt.

  Alle 5 regionale ggz´s kregen 2009 van mij uitgebreidt Waarschuwing en Info omtrent deze chronische praktijken met schoolkinderen. Niet 1 heeft tot heden gereageerd niet een heeft tot heden er zelfs alarm om gegeven of gewag van gemaakt.

  ´t is hofnar in het kwadraat.

  Kinderen Mensen Slachtoffers Slachtoffertjes Getuigen sterven er wél aan als de vliegen tegelijk achtervolgd en vervolgd vermoordt belaagd gedrogeerd vergiftigd en de armoedegoot in gewerkt door geheel het overheids aparaat en alle politici media en justities rechters wetgevers…alsmede alle coverende afleidende nonsens bijzaak actualiteitenmedia incluis euro esm en oorlogsperikelen sinds 2009 on row sinds het 2009 om de oren begon te vliegen..als afleiding

Geef een reactie