ADVOCAAT VAN FRED TEEVEN IS DE EERSTE CONSIGLIERE VAN DE CRIMINELE PLUNDERAARS VAN DE PP-ELITE

JOOST ITALIANER VAN NAUTA DUTILH IS HET ABSOLUTE UITSCHOT VAN DE NEDERLANDSE BALIE EN VOERT EEN PRAKTIJK DIE ERUIT BESTAAT CRIMINELE PLUNDERAARS EN FLESSENTREKKENDE ZWENDELAARS UIT HET BEDRIJFSLEVEN ONGESTRAFT TE LATEN PLUNDEREN EN VERKRACHTEN TEN KOSTE VAN DE WERKNEMERS EN HET NEDERLANDSE VOLK

[wp_ad_camp_1]

Bij aankomst in het gerechtshof ontmoetten wij gelijk al advocaat mr. Joost Italianer. Wij kenden mr. Italianer van een interview wat wij begin dit jaar met hem hadden op een bijeenkomst van Transparency International (vanaf 10.30 in de video in dit >>> artikel). Na aan >>> mr. Italianer te hebben verteld waarvoor wij kwamen, deelde hij tot onze verbazing mede dat hij Teeven kwam vertegenwoordigen, want Fred zelf kwam niet. Aldus collega Van den Ham in zijn verslag van de pedozitting-Teeven in Amsterdam. Hoe to the point is het weer dat wij op deze site consequent spreken over de pedo-en plunder-elite! Want deze twee elementen (‘pedo’ en ‘plunder’) komen nu bij uitstek samen in de weerzinwekkende figuur van advocaat Joost Italianer die miljoenen heeft verdiend met het (in samenspanning met corrupte rechters) uit de gevangenis houden van stelende, plunderende en zwendelende managers, commissarissen, CEO’s en ander corporate gespuis. Zijn ‘track record‘ op de site van Nauta Dutilh leest als een complete crime-bibliotheek: Represented a former CEO of a listed multinational company in a landmark insider trading case; Negotiated a settlement in a criminal case for a multinational client in the food industry related to an accounting scandal which drew international attention; Negotiated the largest settlement in a criminal case to date on behalf of a Dutch broadcasting company. Als het hier om ‘eerlijke’ rechtsgangen zou gaan, prima, maar dat is niet zo: het is allemaal zwendel en bedrog waarbij zijn kantoor de hele rechterlijke macht ‘in de zak heeft’. Hoeveel van de corporate clienten van Italianer zouden ook pedofiel zijn? Joost verkreeg landelijke bekendheid als de raadsman van voormalig Philips-topman Cor Boonstra die na een ’tip tussen de lakens’ van zijn toenmalige vriendin Sylvia Toth aandelen Endemol kocht -waar Toth commissaris was. Uit Trouw: Cor Boonstra kocht op 8 maart 2000 aandelen Endemol. Zijn voormalige vriendin Sylvia Tóth, commissaris bij Endemol, werd de dag ervoor nog door John de Mol bijgepraat over de op handen zijnde verkoop van het amusementsconcern. Een duidelijker geval van criminele voorkennis bestaat niet, waarschijnlijk zelfs nergens ter wereld. Maar Joost wist de rechters via zwendel en bedrog zo ver te krijgen, dat ze de aankoop door Boonstra weliswaar ‘opvallend’ noemden maar ook ‘passend bij zijn normale beleggingsgedrag’. Vrijspraak. Deze zaak van ome Joost vormde het startsein voor corporate Nederland massaal te gaan handelen met voorkennis -dat kan in Nederland immers ongestraft! Sedert heeft Italianer tientallen criminele white collars van de haak gehaald en daarmee de Nederlandse economie verwoestende schade toegebracht -met als enige motivatie persoonlijk gewin. Nu staat hij Fred Teeven bij in de pedozaak-Van Well.

3 Replies to “ADVOCAAT VAN FRED TEEVEN IS DE EERSTE CONSIGLIERE VAN DE CRIMINELE PLUNDERAARS VAN DE PP-ELITE”

  1. Sedert heeft Italianer tientallen criminele white collars van de haak gehaald en daarmee de Nederlandse economie verwoestende schade toegebracht -met als enige motivatie persoonlijk gewin.
    ================
    Zijn psychopaten geen ijskoude narcisten?

    Enfin als dit 1 psychopaat aan de dagelijkse arbeid is, dan geeft dat wellicht enig idee van de verbijsterende schade die deze morele debielen/lege hulzen/moordrobots aanrichten (laat staan wat ze over de eeuwen, elkaar herkennend en het balletje toespelend, moeten hebben aangericht).

Geef een reactie