ADVOCATENKANTOOR: ‘JUSTITIE GAAT TE SNEL UIT VAN ZELFMOORD ZOALS BIJ DASCHA’

FAIRNESS NAAR CHRIS KLOMP: HIJ BRACHT HIEROVER EEN ARTIKEL IN HET AD OP 30 NOVEMBER MET NAAST DASCHA NOG DRIE DUBIEUZE ‘ZELFMOORDEN’, ZO LAAT HIJ DEZE SITE WETEN PER EMAIL

DE INZET WORDT VERHOOGD: STEEDS MEER MENSEN -OOK PROFESSIONALS- ZIEN HET BEDROG BIJ POLITIE EN JUSTITIE * EN DAT TERWIJL DE FAMILIE VAN DASCHA WORDT ‘BEWAAKT’ TEGEN DE WAARHEID EN DE FEITEN DOOR NIEMAND MINDER DAN PETER R. DE VRIES

Politie en Justitie schieten tekort bij onderzoek naar ogenschijnlijke zelfmoorden. Dat zegt advocaat Sébas Diekstra van Diekstra Van der Laan Advocaten. Volgens Diekstra moeten tientallen zaken worden heropend, omdat er te weinig onderzoek is gedaan. Nabestaanden krijgen vaak van de politie te horen dat hun familielid is omgekomen door zelfmoord, terwijl zij denken dat er bijvoorbeeld een misdrijf is gepleegd, stelt Diekstra. Neem de recente zaak rond de 16-jarige Dascha Graafsma. Zij werd dood aangetroffen nadat ze door een trein bij Hilversum Sportpark was gegrepen. Was het zelfdoding? Een ongeval? Of toch een misdrijf. LEES VERDER OP DE SITE VAN DIEKSTRAVANDERLAAN

12 Replies to “ADVOCATENKANTOOR: ‘JUSTITIE GAAT TE SNEL UIT VAN ZELFMOORD ZOALS BIJ DASCHA’”

 1. L.S.,

  ‘k Wil je laten weten dat ik achter je sta tussen de bergen en dalen des levens.
  Van harte goede Kerstdagen toegewenst. En “Keep it between the lines”.
  Hartelijke groet.

  1. Nou dan moet graaf braakbalkulaa even hier komen overleggen dan kunnen we zijn tanden poetsen en gehakt van hem maken wat op zijn hofnarblogje moeilijk gaat daar die elk die hem dáár de oren wast er af knikkert!

   Maar dat is een aanvalsblogje van Kinder verkrachtend Nederland uitsluitend bedoeld om Kinderen Slachtoffertjes Getuigen en Klokkenlúiders te besmeuren en ridiculiseren beledigen belasteren onderuit te halen…uiterst zware misdrijven behorende tot het staatsterrorisme eigenlijk!

   Mischien dat de heroine jé gevoel voor kwaliteit wat te veel aantast mispoes? Dit je verworvenheid levensinhoud en bedrijvigheid tot de dood je komt verlossen? En dan héb je dáár een academié diploma voor nodig?

 2. Chris Klomp geeft Micha een lesje journalistiek: een gedegen feitenrelaas en geen overhaaste conclusies.
  Kijk, Micha, zo doe je dat en daarom is Chris Klomp een professionele journalist en jij een hysterische dorpspomproddelaar.

  1. Als je nu snel roept dat je hofnar en komiek bent en dit als sarcastische grap bedoeld was kún jij jé er nóg úit redden mispoes? Dé naam héb je tenslotte al!

   1. Moet je op google ook eens naar oude en nieuwe fotos van chris klomp kijken..jé haalt zijn oude voorkomen nóoit uit dat van huidig totaal verzakt en verloederd junkie verschijning.

    Die moeten hem goét te pakken gehad hebben dat die nu voor ze werkt!

 3. Ja men meent ik plaats hier maar wát theoretisch gebral https://www.revolutionaironline.com/urgent-call-rapport-teeven-deal/comment-page-1/#comment-2981

  ““Organizations” — and how to turn them into a “dysfunctional mess”

  Maar Beter Lees dát nog maar eens een Keer als dagelijkse praktijk Wereldwijd en alle Westerse regerings ÈN wetgevend beleid sinds MINSTENS al 1980!!!!!

  Mét regards ván uw eigenst joodse eliten aipac communisten adel bankiers die al deze functies monopoliseren!

  Vandaar ook dat alle harddrugdealers van een en zelfde adressen decennia lang hun haat en dood kunnen aansmeren die distribiteurs des konings mét alle zegen en hulp van justitie al leverde een buurt honderd aangiften tegen zulk varkens in!

 4. “” Nabestaanden krijgen vaak van de politie te horen dat hun familielid is omgekomen door zelfmoord, terwijl zij denken dat er bijvoorbeeld een misdrijf is gepleegd, stelt Diekstra.””

  Neemt de advocaat ook in acht dat vele familie leden de dood niet 123 zullen accepteren ongeacht de achtergrond ……..

  “”Zij werd dood aangetroffen nadat ze door een trein bij Hilversum Sportpark was gegrepen. Was het zelfdoding? Een ongeval? Of toch een misdrijf””

  Ik neem aan dat de recerche met bepaalde formule s werken, en na aanleding van een aantal gevonden sporen dit vervolgens kan indelen bij een bepaalde formule met daarin het begrip zelfdoding bijv.

  Lijkt mij een mooi onderwerp voor een onderzoeksjournalist hoe dit soort zaken werken, maar ik vermoed dat de heer Kat daar niet toe in staat is.
  Die komt niet verder wat gejengel over de politie gebasseerd op zijn racune.

Geef een reactie