AFFAIRE-KAVANAUGH WORDT EEN GLORIEUZE OVERWINNING VOOR TRUMP -EN DE DEMS EN DE MSM WORDEN VOLSTREKT DOOR DE STRONT GESLEURD, OOK IN NL!

NIETS BLIJFT ER OVER VAN DE WANHOPIGE EN ONGEKEND SMERIGE VERKRACHTINGS-BESCHULDIGINGEN TEGEN BRETT KAVANAUGH * DIT IS DE DEFINITIEVE DOODSTEEK VOOR DE DEMS -EN VOOR DE MSM DIE HET ALLEMAAL O ZO SERIEUS NAMEN OMDAT ZE DACHTEN ZO TRUMP TE KUNNEN TREFFEN * OOK DE NEDERLANDSE MSM LIEPEN ALS BLINDE BUFFELS ACHTER DE HOAX AAN ZONDER EEN KRITISCH WOORD

De krankzinnige ‘ironie’ van de hele situatie is natuurlijk dat de Dems de benoeming van Kavanaugh proberen te saboteren via een #metoo-beschuldiging omdat ze bang zijn dat als hij eenmaal in het SC zit hun eigen weerzinwekkende perversiteiten zullen worden bestraft zoals het verkrachten van kleine kinderen! Maar het goede nieuws is dat de achterbakse en laffe aanvallen van het wanhopige pizzagate-kamp zich nu als boemerangs tegen henzelf keren -en tegen de collaborerende MSM die het #metoo-vuurtje probeerden op te stoken tot een Californisch wildfire. Ook zij verliezen -opnieuw- elke vorm van geloofwaardigheid. Het gaat de goede kant op!

Eén reactie op “AFFAIRE-KAVANAUGH WORDT EEN GLORIEUZE OVERWINNING VOOR TRUMP -EN DE DEMS EN DE MSM WORDEN VOLSTREKT DOOR DE STRONT GESLEURD, OOK IN NL!”

Geef een reactie