AFFAIRE-WAKKIE NAAR HORRIFYING CLIMAX: DE ‘TOPADVOCAAT’ KAN ALLE RECHTERS CHANTEREN

SPANJAARDEN VRAGEN RECHTERS VAN HET AMSTERDAMSE HOF OM PETER WAKKIE ‘MET SPOED’ TE ONTSLAAN * MAAR WAKKIE KAN ALLE RECHTERS CHANTEREN EN OOK DE NEDERLANDSE STAAT MET ZIJN KENNIS VAN DE ZAAK-DEMMINK * NU ZIEN WE HOE DE ZAAK-DEMMINK HEEL NEDERLAND VERWOEST EN DOOD EN VERDERF ZAAIT TOT IN DE HAARVATEN VAN ONZE SAMENLEVING

[wp_ad_camp_1]

Het feit dat het juist weer Bart Mos is die zich namens De Telegraaf buigt over de affaire-Wakkie (Mos stond ook aan de wieg van het dossier-Demmink) is natuurlijk ook weer een red flag. De corrupte nep nieuws-journalist speelt het klaar in zijn laatste artikel te reppen van de ‘vermeende verdachtenstatus’ van Wakkie. In zijn Wakkie-filmpje op YouTube legt Micha uit dat inmiddels wordt erkend dat het complete zakenleven wordt verziekt door corruptie en omkoping… maar volgens Bart Mos en de MSM is er (vrij naar Asterix en Obelix) een man die zich verre houdt van dergelijke praktijken en de oude onkreukbaarheid tegen de klippen op in stand weet te houden en dat is Petertje Wakkie…. Goed, bij RTL lezen we dan wel:

Volgens El Confidencial is Wakkie opgepakt in verband met de betaling van miljoenen euro’s smeergeld aan familieleden van Russische ministers. Wakkie zou een onderzoek naar de betalingen hebben belemmerd.

Maar dat zijn die domme Spanjaarden die niets begrijpen van de zaak-Demmink en de Nederlandse elite-pedonetwerken! (Verdomme.. dus die Wakkie heeft eerst ‘miljoenen Euro’s smeergeld betaald en zou daarna het onderzoek daarnaar hebben belemmerd?)

Het is voor de Nederlandse PP-elite al net zo onmogelijk een klein barstje te accepteren in het harnas van de ‘onkreukbare topjurist’ Wakkie (die ‘altijd klaarstaat voor de BV Nederland’) als dat het onmogelijk is te erkennen dat er sprake is van kindermisbruik in de top van de zwarte mafia. De bottom line is dat de rechters van de Ondernemingskamer geen andere keus hebben dan Wakkie te steunen en te dekken als die laatste dreigt met het openbaar maken van alle bagger over de affaire-Demmink en andere horror-zaken die bij De Brauw zijn voorgevallen zoals het in elkaar draaien van zo’n beetje alle grote banken-fraudes uit de Nederlandse geschiedenis. Heel Nederland hang van de pedo-chantage aan elkaar. We blijven de zaak-Wakkie volgen maar nu eerst de inauguratie van Donald Trump.

4 Replies to “AFFAIRE-WAKKIE NAAR HORRIFYING CLIMAX: DE ‘TOPADVOCAAT’ KAN ALLE RECHTERS CHANTEREN”

 1. Trump lijkt wel iemand, die zich zoor kleine leveranciers geen knollen voor citroenen laat verkopen……en die willen dan achteraf wellicht hun gram halen.

  Een ‘mask of sanity’ lijkt Trump ons in ieder geval niet voor te toveren en een ‘soothing voice’ heeft ie niet bepaald.

  Nee, die pyscholoog kan zelf wel een (zijn studie misbruikende) psychopaat zijn of anderszins een agenda hebben…….

  Maar goed: METEN IS WETEN (m.n. van belang op dit toch wel hoogst essentiële punt).

 2. http://www.welingelichtekringen.nl/politiek/653332/pyscholoog-bestudeert-the-mind-of-donald-trump-zijn-moreel-kompas-dat-heeft-hij-niet.html
  ———————–
  Gelukkig was het maar een pyscholoog, maar dat Trump ijskoud kleine toeleveranciers op deze wijze niet betaalt om zo zelf “great and geater” te worden, zou (als het inderdaad zo is) me niet bevallen.

  Daar zit dan een oranje luchtje aan, zeg maar.

  Rijp voor de moderne psychopatentest?

 3. Psychopaten accepteren nooit het kleinste barstje in hun projecten.
  Dat kan immers hun (onderlinge) kaartenhuis ineen doen storten.
  Daarbij zijn deze logische moordrobots enorm roofdier-alert op kleine voor hen potentieel gevaarlijke barstjes, die ze al zes lagen diep ofzo zien aankomen.

  1. Dat doen ze zeker niet. Wetenschap kan goeds brengen. Wetenschappers altijd vraagtekens bij zetten, de vader van madame Curie sprak op zijn sterfbed tot zijn dochter “Marie mijn kind, neem nooit iets klakkeloos aan al wordt het je verteld door een professor.

   En duikt u maar eens in de klimaat scepticus ‘William Happer’ of dichterbij ‘Simon Roozendaal.’

Geef een reactie