AFPERSER STALKT NU OOK NICO VAN DEN HAM: WIE STOPT ERIC DONK?

INCOMPETENTE IDIOTEN BINNEN DE ALTERNATIEVE MEDIA BELETTEN ONZE DOORSTOOT NAAR DE OVERWINNING * MARTIN VRIJLAND, AREND ZEEVAT, ERIC DONK, ‘ALEXANDRA HEIJDEBREE’ EN ANDEREN BRENGEN DE ZAAK ONZEGBARE SCHADE TOE * GELUKKIG ZIJN ER OOK DE ‘GOEDE’ AM: STEVE BROWN, HET HAAGSE COMPLOT EN NATUURLIJK NICO VAN DEN HAM -MANNEN OP LEEFTIJD DIE ERIN ZITTEN VOOR ‘DE ZAAK’ EN NIET VOOR ‘ZICHZELF’ ZOALS DE ANDEREN

Eric Donk is al jaren bezig campagne tegen mij te voeren en mij financieel af te persen. Nu is dan eindelijk vastgesteld dat Donk een gevaarlijke bedrieger is, een zwaar verslaafde junk die als tien olifanten door de porseleinkast stiefelt van de AM. De in de lead genoemde mensen hebben belet dat de AM een leading head hebben kunnen krijgen die de strijd met de MSM en de pedo- en plunder-elite zou hebben kunnen aanvoeren. Dit is gebeurd op basis van incompetentie, karakter-zwakte, jaloezie (‘Micha en zijn miljoenen’) en outright slechtheid. In het geval van Donk is daarenboven vastgesteld dat hij samenspant met partijen als Swapichou en de criminele afpers-fotograaf Ferry de Kok van De Telegraaf. In plaats daarvan is er nu een situatie van chaos en ruzie, precies wat deze infiltranten -namens de NWO- wilden en nastreefden. We hebben geprobeerd een rechtzaak op te starten tegen Donk (van ‘JDTV’, ook bedacht door Micha) wegens de diefstal van al het onder leiding van Micha gemaakte Demmink-materiaal maar de advocaten weigerden in actie te komen tegen Donk. Dat is veelzeggend. Alleszeggend. Divide et impera. Nihil novi sub sole.

5 Replies to “AFPERSER STALKT NU OOK NICO VAN DEN HAM: WIE STOPT ERIC DONK?”

 1. Poes Mis GESTEL JE HEBT EEN BAKKERIJ EN ER KOMT IEMAND MEERDERE MALEN PER DAG DOOR DE WEKEN MAANDEN EVEN BINNEWIPPEN EN VERTELT JE DAN EVEN HOE WAARDELOOS JE BROOD WEL NIET IS EN WAT VOOR EEN WALGELIJK INFANTIEL MANNETJE JE WEL NIET BENT DAN IS HET TOCH JE GOED RECHT ALS EERZAME BAKKER OM DEZE PERSOON ALS POLITIE NIKS DOET AAN DIT SOORT STALKING JE ZAAK UIT TE SLAAN,ER UIT TE TRAPPEN MIDDEN IN ZIJN BEK TE SCHIJTEN,IEMAND ZOU EEN KEER JE NAGELS ERUIT MOETEN TREKKEN TIKT LEKKER WEG OP JE COMPUTER!!!WAT BEN JIJ EEN SMERIG LAAG IMBECIEL PERSOON EEN AFTREKSEL JAMMER DAT JE MOEDER DE intelligentie NIET HAD BIJ JE GEBOORTE OM HET ONDERSCHEID TE MAKEN BABY NAGEBOORTE,DIE HOER HEEFT HET NAGEBOORTE GEHOUDEN EN DAAR KAN JIJ HET EVEN JE VERDERE LEVEN MEE DOEN,ERG ZIELIG VOOR JE,IK SNAP JE FRUSTRATIE,ALS JE HULP NODIG HEBT IK HEB NOG EEN STUKKIE TOUW ERGENS IN DE GARAGE LIGGEN.IK WENS JOU EN DIE HOERIGE TEEFMOEDER VAN JE (ALS DIE GEK NOG LEEFT) EEN PRETTIGE DAG!!!

  1. En ja hoor, het is weer maandag. Dus tijd voor een stukje warrig commentaar in kapitalen, zonder interpunctie, logica of zelfs maar enkele zinnen met een kop en een staart. Sluit weer mooi aan bij het oeuvre van Bonusje (waar is die gebleven, trouwens?)

  1. Als Malle Mischa dan volgens u echt zo mal en paranoïde is waarom reageert u dan iedere keer zo spastisch op zijn stukken?

   Is dat een vorm van autisme?

   Is het dan niet verstandiger om alleen reacties af te geven op stukken van door u bevonden en goed gekeurden die niet tot malloten hoeven worden gerekend?

   U draagt naar mijn bescheiden mening niet bij aan vertrouwen, voor welke bazen werkt u eigenlijk?

Geef een reactie