AHOLD VOOR COLLAPSE: REVOLUTION

GROOTGRUTTER BLEEF GEWOON DOORGAAN MET VERVALSEN VAN CIJFERS NA BOEKHOUDSCHANDAAL IN 2003 * ENIGE WAY OUT: DE WANHOOPSFUSIE * ALLE CIJFERS VAN ALLE BEDRIJVEN ZIJN GEFALSIFICEERD * MICHA WAARSCHUWDE HIER REEDS VOOR IN 2009 MET ZIJN BOEK * SLACHTING IN RETAIL DWINGT MEGA-CONCERNS TOT WANHOOPS-ACTIES * AHOLD GAAT DE WEG VAN KLM

OP DE FOTO: EX-AHOLD FRAUDE-BAAS CEES VAN DER HOEVEN MET DEMMINK-ADVOCAAT MISCHA WLADIMIROFF * DEMMINK-KANTOOR DE BRAUW BEPAALT WAT ER GEBEURT BIJ AHOLD

In your face. Dat kun je toch wel zeggen van het ‘nieuws’ dat Ahold wil gaan fuseren met Delhaize. Wij weten wat hier werkelijk speelt en dat is het ‘KLM-scenario’. Ahold staat op instorten en heeft vanaf 1998 jaar in jaar uit de cijfers vervalst. Eerst (onder Cees van der Hoeven) omdat ze de ‘grootste ter wereld’ wilden worden, thans om de complete ineenstorting aan het zicht te onttrekken. Dit alles gebeurde natuurlijk onder leiding van de criminele advocaten van het Demmink-kantoor De Brauw Blackstone Westbroek en de accountants van Deloitte (tot 2012) en PwC. Nu is het punt bereikt dat de werkelijke situatie niet langer verborgen kan blijven en dus is de enige uitweg nog de wanhoopsfusie die louter tot doel heeft de wereld verder te laten geloven in het ‘succes’ van de onderneming. Kijk eens welke verklaring De Telegraaf voor de fusie geeft: Beide bedrijven hopen met een fusie onder meer een superslag te slaan in de Verenigde Staten, waar zowel Ahold als Delhaize de meeste omzet behaalt. Dit is krankzinnig, want de retail in de VS is compleet in elkaar geklapt: major US retailers hebben de sluiting aangekondigd van 6000 shops en alom is er sprake van een retail apocalypse. Hoe de mega-chains in de retail er werkelijk voor staan blijkt uit de situatie bij Tesco (Tesco urged to shut more stores after record £6.38bn loss), Sainsbury’s (Sainsbury’s losses reflect new wave of consumer power) en Waitrose (Save Waitrose! Six ways to rescue this endangered British institution). Volgens de typische Nederlandse corporate tradities mag die waarheid hier nooit worden gezegd en dus ontkent Ahold tot op de dag van vandaag dat het in levensgevaar is. Net als KLM. Overigens heeft Tesco wel toegegeven dat het de boeken elk jaar heeft vervalst. Zowel in Engeland als in Nederland worden de ‘oude ketens’ volledig gesloopt door prijsvechters Aldi en Lidl (en anderen). Net als KLM is gesloopt door Ryanair en Easyjet. Maar nogmaals: de waarheid mag niet worden gezegd!

Eén reactie op “AHOLD VOOR COLLAPSE: REVOLUTION”

  1. * ALLE CIJFERS VAN ALLE BEDRIJVEN ZIJN GEFALSIFICEERD *

    Ja en zo hebben ze ook de “internationale reccesie 2005 2009 aangelegd met hun via privatiseringen afslankingen fusies globalisaties en louter roofmoorden gemonopoliseerde bedrijfslevens en industrien.

    ENIG oorzaak dat alle adel en bankiers puisant pervers rijk zijn en alle Volken even vele eeuwen al even Arm en berooid steeds.

    Een Globale Campagne alias ilia ehrenburg “maár dán ánders óm ” Zie Ik Wel Zitten…!

Geef een reactie