ALARM EN RED FLAGS: DE CORRUPTE EN VEROORDEELDE PEDO-JOURNALIST VAN DE NOS ROBERT BAS DOET DE ZAAK THIJS H.

ROBERT BAS IS EXPOSED ALS ZETBAAS VAN JORIS DEMMINK DIE EEN CRIMINEEL ARTIKEL SCHREEF IN OPDRACHT VAN DE PEDOFIELEN OM BAYBASIN TE ‘EXPOSEN’ * DE NOS WERD HIERVOOR VEROORDEELD * NU IS DEZELFDE ROBERT BAS OP DE STINKENDE ZAAK GEZET VAN ‘MOORDENAAR’ THIJS H. * ROBERT BAS VERDONKEREMAANDE OOK DE PEDO-DOSSIERS VAN BART VAN WELL * MAAR ZIJN BAAS MARCEL GELAUFF HEEFT ‘GEEN BANDEN MET PEDONETWERKEN’ EN IEDEREEN DIE ZEGT DAT DAT WEL ZO IS GAAT VOOR MAANDEN DE CEL IN

2 Replies to “ALARM EN RED FLAGS: DE CORRUPTE EN VEROORDEELDE PEDO-JOURNALIST VAN DE NOS ROBERT BAS DOET DE ZAAK THIJS H.”

  1. “ROBERT BAS IS EXPOSED ALS ZETBAAS VAN JORIS DEMMINK DIE EEN CRIMINEEL ARTIKEL SCHREEF IN OPDRACHT VAN DE PEDOFIELEN OM BAYBASIN TE ‘EXPOSEN’ ”

    Ja, heerlijk weer Micha. Even voor je herinnering. Het is nog niet zo gek lang geleden dat je in dezelfde chocoladeletters schreef over de Baybasin-maffia, en hoe die nare Baybasin de oom van die lieve meneer Neset vermoordde, en ook nog Neset’s vrouw verstopte die natuurlijk helemaal niet afgeslacht was door lieve meneer Neset (wat ie desondanks helemaal vergeten was te zeggen tijdens zijn rechtzaak).
    https://www.revolutionaironline.com/?s=neset+baybasin

    Schreef jij die artikelen ook in opdracht van Demmink?

  2. Waar een slechte tvserie nog enige moeite doet om de onwaarschijnlijkheid te maskeren, ontbreekt dat bij u geheel. U geeft gewoon ruiterlijk toe dat er niet meer nodig is dan één (in uw ogen) verkeerde verslaggever om te bewijzen dat het foute boel is.

    Excuses voor dit ‘getrol’, maar meer kan ik er niet van maken. Dit ‘bewijs’ rommelt namelijk gewoon. Sorry.

Geef een reactie