ALERT: ERIC DONK IS DE NIEUWE MARTIN VRIJLAND

ERIC DONK IS DE GEVAARLIJKSTE EN MEEST CRIMINENE ASSET VAN DE PEDO- EN PLUNDER-MAFIA * NIEMAND WIL HET ZIEN OMDAT HIJ ZOGENAAMD ‘ZO AUTHENTIEK IS’ IN ZIJN APPROACHES VAN JORIS DEMMINK * MAAR DAT IS ALLEMAAL SPIN EN AFGESPROKEN MET DE PEDOFIELEN * DONK STAL EN JATTE ALLES WAT HIJ DOET VAN MICHA * ERIC DONK MOET WORDDEN UITGESCHAKELD ALS CONTRA IN HET BELANG VAN NEDERLAND, DE WAARHEID, ONZE KINDEREN EN DE NIEUWE MEDIA

[wp_ad_camp_1]

13 Replies to “ALERT: ERIC DONK IS DE NIEUWE MARTIN VRIJLAND”

 1. Even Oogjes Uit Wrijven…

  Heeft iemand al gezien dat heer donk hier ..óp een gouden dienblad aanbiedt..zijn Bekentenis dat hij cybercrime heeft gepleegd cybercrime pleegt en cybercrime zál plegen tegen Micha Kat?

  Daar zullen dan die sql injecties hacks inbraken links naar Kinder pornowebsites en de vele jaren van platlegging der Website(s) dan ook wel onder vallen dermatig dat Micha Kat kostbare maatregelen moest treffen en moest uitwijken naar Ijsland.

  Kat zijnde zou ik mijn advocaat laten na vragen of donk in het jaar vóór hij Kat leerde kennen mischien met justitie om Kinder misbruik in aanraking is geweest even zo met klomp.

  Dit om de Ware motivaties van hun criminele vijandigheden jegens Kat te Bepalen.

  Dan kunnen alle claims hunnerzijds op Tafeltje van Micha anders óm aan gediend worden jegens hén waar mee de rol van justitie als grote valsspeler dan ook weer eens onderstreept wordt.

  1. Komen klomp en donk uit de Amsterdams eliten deflowerpower gayscene van henk krol die immers zich ook mét cybercrime en computer inbraken bezig hield en half bestuurlijk Nederland in de zak en onder schot heeft?

 2. De belangrijkste onthulling van dit filmpje is dat Kat weer terug is in het hostel. Het bedrag dat is overgemaakt is helemaal niet aangewend voor enig journalistiek doel, maar besteed aan een verblijf in een B&B. En Kat lijkt weer met de dag hopelozer te worden, gezien de oproepen om weer geld te storten. Voor nog meer van dit soort kulfilmpjes die nog geen 250 keer is bekeken.

 3. Micha je bent een leugenaar en een lafaard. Schaam je diep! Alles wat je hier over Eric Donk te melden hebt is gelogen en op jezelf van toepassing. Als je nou zo’n held bent kruip dan uit je hostel en zeg het recht in zijn gezicht als je durft. En hou anders gewoon je bek dicht en zoek een goede psychiater voor je eigen bestwil en dat van de rest van de wereld. Ik ben er van overtuigd dat de waarheid naar boven komt en jij de gevolgen van jouw daden niet kunt ontlopen.

 4. Het psychopathisch geveinsde mededogen van mispoes begint me te vervelen. Blocken dat soort handel is mijn advies.

  Hoewel, dan komt het met de bekende mechanische drive weer terug als Mis Pies ofzo.

  Testen en uitnemen is de enige mogelijkheid.

  1. Idd DSR.Helemaal met je eens .Best wel medelijden begin ik te krijgen voor mispoes/poesmis/ poes etc etc>je zal maar zo je brood moeten verdienen ….

 5. @Profiler Eerder geeft het aan, dat de persoon a.h.w. buiten zichzelf is getreden, afstand heeft genomen van het ik en het algemeen belang tracht te zien.

  De wij-vorm zoals in: Wij, Willem-Alexander, bij de gratie Gods…..enz. enz. doet wat krankzinniger aan: schizofrenie, Multi Personality Disorder (meervoudige persoonlijkheidsstoornis), bezeten door de duivel in de vorm van een kudde zwijnen, zoiets.

 6. @Micha, het valt me op hoe vaak je over jezelf in de derde persoon enkelvoud praat. Dit zijn symptomen van narcisme:

  “Language, traditionally, has been regarded as the vehicle of thought, with the thought attracting far more attention than the vehicle. But there are those who object to the traditional distribution of attention on the ground that the vehicle as well as the freight it carries should be given systematic scrutiny.”
  (uit: Speech and Personality, Sanford, 1942)

  …Jerommeke meegaan. (Suske en Wiske)

 7. Donk kan dan wel een sneaky zijn ……… maar volgens mij speel je zelf zo wel aardig in de kaart.

  Hysterisch …….. neem toch aan dat je het over jezelf had, overigens begrijp ik dat er nog meer gezellige info onderweg is aangaande je grappen en grollen.

  Morgen wat extra nootjes en chips inslaan ,,,,,,,,,,,, lijkt overigens wel een huisvrouwen buurt ruzie die na wat onenigheid rand personen in hun strijd mee proberen te krijgen ……

Geef een reactie