ALEXANDER PECHTOLD EN KURT STOPETIE: WAAROM DIT EEN ENORME RED FLAG IS

HOE DIEP ZIJN DE BEERPUTTEN ROND ALEXANDER ‘PENTHOUSE’ PECHTOLD? * HET HEEFT ER ALLE SCHIJN VAN DAT PECHTOLD NADAT HIJ ZIJN FROUKJE DE RUG TOEKEERDE ON THE LOOSE IS GERAAKT * OOK HIER WEER: DE GEEST VAN JORIS DEMMINK ZWEEFT BOVEN ALEXANDER EN D66

‘Zeg mij wie uw advocaat is en ik weet niet alleen of u schuldig bent of onschuldig, maar ook waaraan’. Dit is natuurlijk een wat provocatieve overdrijving, maar met een grote kern van waarheid. Iemand die een peperdure ‘specialist’ in de arm neemt in een poging zich uit een uiterst bedreigende situatie te wurmen maakt zich verdacht iets uiterst ‘verkeerds’ onder de leden te hebben, precies zo als wanneer iemand met een levensgevaarlijke ziekte op zoek gaat naar de beste en duurste medisch specialist. Kurt Stopetie, de advocaat van Alexander Pechtond in de ‘zaak Anne Lok’ is zo’n ‘specialist’. Hoe komt Alexander bij hem terecht? Via de zaak-Demmink waarin hij op criminele wijze dubbelspel speelde door zijn clienten Panorama en Gaykrant ‘uit te leveren’ aan de wederpartij, een groep elite-pedofielen (waaronder Demmink) die in het Anne Frank Plantsoen in Eindhoven kleine kinderen verkrachtten?

Want nu komen we op de crux van de zaak: Stopetie is een geen eerlijke advocaat, maar een crimineel in toga die zich bereid toonde zijn clienten te verraden en uit te leveren aan de wederpartij. Jan Dijkgraaf zegt dit zo: Toen, in 2003, stond Stöpetie aan de kant van de publicerende media. Toen vond hij ‘een deal’ blijkbaar al belangrijker dan waarheidsvinding. Je kunt niet aan de ene kant de belangen van media bedienen, en aan de andere kant waarheidsvinding blokkeren. Dan ben je dus de facto de advocaat van de mensen waarover de media publiceren en niet van de media zelf. Het feit dat Pechtold die als prominent politicus aan de ‘hoogste standaarden’ van gedrag zou moeten voldoen een ‘foute’ advocaat nodig had, is alarmerend. Hij was in paniek. Maar er is meer. Veel meer. Want wie opereerde zij aan zij met Stopetie in de ‘operatie red Demmink’ in 2003 toen de SG dreigde te worden exposed als een smerige pervert die in een park in Eindhoven kleine Marokkaanse kinderen in hun konten neukte? Elsbeth Polak -die als rechter van het Amsterdamse Hof enige maanden geleden het licht op groen zette voor de ontruiming van het Rob Scholte Museum door… de pedofiel Koen Schuiling! En waarom wilde Schuiling Rob Scholte uit zijn gemeente jagen? Omdat die op zijn website aandacht besteedde aan zijn illegale seksuele voorkeuren! En zo zijn we dus weer terug bij de rol van Polak als advocate die opereerde als een soldaat van de pedo-netwerken en bereid was haar clienten te verraden op de groep-Demmink te helpen. Hetzelfde deed ze als rechter: wet en recht verkrachten ten dienste van een VVD-pedofiel. Gelukkig heeft de rechtbank Alkmaar dit weerzinwekkende en criminele bedrog van Polak nu gerepareerd. Het feit dat Stopetie, de advocaat van Pechtold, zij aan zij optrad in de zaak-Demmink met een collega die thans als rechter bereid is wet en recht te verkrachten om kinderverkrachters te helpen, is opnieuw een bewijs voor zijn eigen ‘beroepsethiek’, om het voorzichtig te zeggen.

Komen we terug bij Pechtold. We gaan hier nu natuurlijk niet zeggen dat het feit dat Pechtold Stopetie in de arm heeft moeten nemen bewijst dat hij een pedofiel is. Maar wat het wel bewijst, is dat hij in paniek is. En dat is al erg genoeg.

3 Replies to “ALEXANDER PECHTOLD EN KURT STOPETIE: WAAROM DIT EEN ENORME RED FLAG IS”

  1. Wat ik op ROL even gemist heb (de Demmink Squads zijn nog wel eens op bivak) is het doorzetten van de cassatie in de Gelauffzaak. Is dat nu uiteindelijk nog gebeurd? Ik kan er niks over vinden op ROL.

Geef een reactie