ALIEN DISCLOSURES: FOX NEWS BAANT DE WEG VOOR ERKENNING BESTAAN UFO’S

EXTRA EN BREAKING: NESET TEMIRCI OVER DE AANSLAG OP ZIJN LEVEN DOOR DE NEDERLANDSE DEEP STATE; MORE TO COME

LEES HIER ONS EERDERDE ARTIKEL OVER DE ALIEN DISCLOSURES * DE ANALYSE: DE NWO KOMT HIER NU MEE ALS DISTRACTION VOOR HUN NIET MEER TE VERMIJDEN ONDERGANG EN VOOR DE EXPOSURE VAN DE ELITE-PEDO-NETWERKEN * VOOR MEER OVER DE ALIEN DISCLOSURES ZIE DEZE VIDEO VAN DTI VANAF 10:30

[wp_ad_camp_1]

Het past helemaal bij het einde der tijden en bij de total exposure van de waarheid ten koste van de leugens en de pseudo-wereld zoals die de afgelopen eeuwen is opgebouwd door de Kabal, de NWO en de Bilderberg-elite. Wij denken (met vele anderen) dat deze Kabal nu zo in paniek is over het ‘uitbreken’ van de waarheid dat ze besluiten de ultieme kaart uit te spelen bij wijze van game changer en om tijd te rekken: het disclosen van alien life en wellicht ook nog van de manier waarop deze aliens ingrijpen in ons aardse bestaan. Zoals DTI terecht opmerkt is de toon in de artikelen in de MSM ‘opeens’ totaal anders en is er geen sprake meer van het demoniseren van ridiculiseren van UFO-spotters. Stay tuned!

2 Replies to “ALIEN DISCLOSURES: FOX NEWS BAANT DE WEG VOOR ERKENNING BESTAAN UFO’S”

 1. En…..alsof we nog niet genoeg problemen hebben, veroorzaakt door de ‘ALIEN mindset’ van psychopaten, die zich maskeren onder een biologerend empathisch ogend masker….en die proactief (verholen, ruggenstekend) moorden, stelen/uitpersen en liegen alsof dat normaal en speciaal (wegens hun diepe stoornis) aan hen toegestaan is: ‘The law does not apply to psychopaths’…..

 2. Dit is ook weer kenmerkend. De PB BV NOS volgt weer slaafs onderdanig, ondanks dat de Nederlandse Sandra Roelofs de vrouw van Saakashvili is:

  —————-
  When Aleksey Navalny stages, relatively poorly attended, rallies in Moscow, the breathless reportage gives consumers of western media the impression that the activist is far more significant than he really is in Russia. Yet, as Mikhail Saakashvili (incidentally also polling at around 2 per cent support nationally in his adopted country) leads thousands of angry demonstrators around the streets of Kiev, the same outlets turn a blind eye.

  By doing so, they expose how closely their world news coverage matches the foreign policy objectives of the US government.

  Because while Vladimir Putin’s administration is despised by the London and Washington establishments, Petro Poroshenko’s Ukrainian regime is supported by Whitehall and the State Department.
  ——————

Geef een reactie