ALL OUT REVOLUTION TEGEN NWO-GIFMENGERS

BREAKING: NA COCA COLA EN MCDONALDS NU OOK PEPSI SLACHTOFFER VAN CONSUMENTEN-STAKING * OOK DE TELEGRAAF WORDT MASSAAL UITGEKOTST WEGENS VERGIFTIGING VAN DE GEEST * REVOLUTIE GRIJPT OM ZICH HEEN WERELDWIJD

In your face. Pepsi stopt met aspartaam. De MSM weigeren tot op de dag van vandaag te erkennen dat de zoetstof dodelijk is, maar de consument weet inmiddels -dankzij internet- beter. Ook Coca Cola bracht recent een aspartaam-vrije variant op de markt (Coca Cola Life) maar dat is de grootste mislukking uit de geschiedenis van de moderne marketing omdat de consument Coca Cola simpelweg niet meer vertrouwt. Hetzelfde lot zal Pepsi beschoren zijn net als McDonalds en De Telegraaf. Sterker: al de marketing-miljoenen, dansende clowns en e-abonnementen met aanbiedingen versterken nog slechts het wantrouwen! De recente move van Pepsi is alleen daarom al dodelijk voor het concern, omdat impliciet wordt toegegeven dat men zijn klanten decennia lang willen en wetens heeft proberen te vergiftigen. Bij Coca Cola zie je dat nog duidelijker: de directe implicatie van het nieuwe produkt Coca Cola Life is immers dat de gewone Coca Cola moet worden gezien als Coca Cola Death. En dat is precies wat het is.

4 Replies to “ALL OUT REVOLUTION TEGEN NWO-GIFMENGERS”

 1. Ik kan alle giftige voedings-giffen gewoon vermijden. Iedereen kan gewoon zelf besluiten met zijn euro’s wat voor voedsel hij of zij koopt. Giftig ultrafijnstof dat wijzelf produceren doordat wij te beroerd zijn om een paar honderd meter te lopen of te fietsen is de achterliggende oorzaak van deze giffen, daar wil de alternatieve media en met name deze website niet over schrijven.

  Waarom niet? Dat kost n.l. lezers, omdat dan blijkt dat wijzelf, de burger de oorzaak zijn van alle ellende. Deze vergiftiging van de complete mensheid, waar wijzelf ieder persoonlijk voor verantwoordelijk zijn.

  Ik kan mij hieraan niet onttrekken, omdat dit ultrafijne stof zelfs dwars door beton muren heen gaat, en wordt daardoor door iedereen om mij heen vergiftigd. Maar er is nauwelijks een hond die het interesseert, terwijl wel de helft van de wereldbevolking nu chronisch ziek is en deze hele planeet hierdoor ontwricht is.

  Als dit probleem niet eerst op de agenda gezet gaat worden, kunnen we oproepen tot revolutie, maar zal het allemaal tevergeefs zijn. Ja iedereen wil graag schrijven over chemtrails, maar de chemtrails die iedereen het allerhardst raken, die van de loodvrije benzine auto voor je eigen deur is tot nog toe het allergrootste taboe van deze en de vorige eeuw. En tegelijkertijd de enige echte oorzaak achter alles wat er fout gaat op deze planeet op dit moment. Waar zijn de mensen met lef die voor hun kinderen een betere wereld willen bouwen, en dit aan de orde durven te stellen?

  Lees meer op mijn website:

  https://schafderenteaf.wordpress.com/

  Dit plaatje laat overduidelijk het probleem zien waar we op deze planeet mee te maken hebben. Greenpeace kun je ook vervangen door Religie, Spriritualiteit, New Age, Revolutionaironline enz.

  https://schafderenteaf.files.wordpress.com/2015/03/greenpeace.jpg?w=282&h=130

  Het is helemaal duidelijk. Ik wist het al vele jaren. Vandaag in het nieuws: Luchtvervuiling verschrompeld de hersenen.

  http://www.livescience.com/50602-air-pollution-brain-volume.html

  Deze taktiek om te schrijven over MacDonals en Coca Cola zijn technieken om af te leiden van het echte grote probleem, wat ik hier aan de orde stel. Maar dat gaan we niet horen van deze CONTROLLED ALTNATIEVE MEDIA.

  1. Er is een oorlog tegen normale voeding bezig schafderenteaf.

   Het EKO Keurmerk wordt gesaboteerd met imitaties die niet gecontroleerd kunnen worden door de consument. Greenpeace is grotendeels gecontroleerde oppositie, waarbij leden daar handtekeningen vragen voor groene stroom wat vuilverbrandingsovens zijn. Het Aardolie monopolie wordt niet eens aangevallen door Greenpeace, want technisch is alle kunststof afbreekbaar, als het eerlijk geproduceerd wordt zonder slavernij motief naar Aardolie producten. Celluloid bijvoorbeeld, maar ook zetmeel plastics, bakeliet, alle recycelbare kunststoffen worden gecensureerd vanaf het patent bureau. En dat gaat niet om geld, maar om slavernij van de burger.

   Energie technologie is nog erger corrupt dan kunststoffen. Door de jaren heen ontdekte ik, dat de eerste brandstof al plantaardige olie was, maar waterstof, alcohol, plantaardige oliën, laatst vond ik zelf iemand die een auto uitvond die op water rijdt, de uitvinders worden vermoord en de patenten verdwijnen in een bureau la. Alle technologie is gebaseerd op slavernij, want als men dakpannen vervangt met zonnecellen, kan men de energie die mensen gebruiken niet mee overzien. Spionage en macht om dwang uit te oefenen.

   Tijdens de Twee Wereld Oorlog, bouwde men auto’s die op kolen en hout reden, dus technisch is het geen probleem. Het is een militaire of morele kwestie.

   Het handjevol mensen dat weigert mee te doen met deze corruptie is zo klein, dat ze met gemak uitgeschakeld worden. Revolutie met ongeïnformeerde mensen, die niet eens begrijpen door wie en wat er gebeurd, het lijkt me nog een lange weg te gaan mensen uit hun indoctrinatie te halen. Afgelopen week gaf iemand me een glas cola, goed bedoeld iemand vergiftigen, en als je dankjewel zegt is zo iemand nog beledigd ook. Laat staan als je verteld, waarom wil u mij vergiftigen? De mensheid is erg ver verwijderd van nuchter gezond verstand, om WF Hermans maar weer eens te citeren: Omringt zijn door een stel gevaarlijke gekken.

   Die indoctrinatie begint bij het onderwijs.
   Pedofiele professoren als Ger van Roon gebruiken onze kinderen als slaven, daarna komt pas de kinderseks. Macht zal hun verlangen zijn, want in godshemelsnaam, wat bezielt die lui een erectie te krijgen van een kleuter?

 2. PS…

  Pepsi Cola is overgegaan op Sucraloze als veilige zoetstof. Zit wel DDT, Chloor en Zoutzuur in. Hoezo veilig ??? Maar daar weet Dr Simon Rosenthal van de Elzevier Zionisten Pleepapier alles over te vertellen.

 3. LS…

  Het schofterige is dat Coca Cola. Pepsi Cola . MacDonald . Tefal . en al dit soort sluipmoordenaars niet stoppen om dat hun producten dodelijk zijn maar om dat de mensen WETEN dat ze vergiftigd worden. Zo zal het ook gaan met religie. Het zal verplicht worden om bij elke religieuze uiting een bord te tonen met de tekst: RELIGIE IS SCHADELIJK VOOR UW GEZONDHEID. ZO NIET DODELIJK !

Geef een reactie