ALLEEN DE DEBIELE EN GEBRAINWASHTE NEDERLANDERS KLAPPEN NOG VOOR HUN HORROR-‘LEIDER’

FRANSE PREMIER MANUEL VALLS UITGEJOUWD BIJ NICE-PLECHTIGHEID (ZIE VIDEO) * POLITIE-TOPMAN VS: ‘OBAMA SCHULDIG AAN MOORD OP AGENTEN’ * DUITSE ARD VAN DER STEUR UITGEJOUWD (VIDEO) * MAAR MARK RUTTE WORDT (NOG) GEEN STROBREED IN DE WEG GELEGD BIJ MH 17-‘HERDENKING’ TERWIJL HIJ ZELF DE MEDE-MOORDENAAR IS VAN 200 LANDGENOTEN * DIT IS OPNIEUW BEWIJS VOOR HET WEERZINWEKKENDE NAZI-KARAKTER VAN DE NEDERLANDER

3 Replies to “ALLEEN DE DEBIELE EN GEBRAINWASHTE NEDERLANDERS KLAPPEN NOG VOOR HUN HORROR-‘LEIDER’”

  1. De EU is een monster. De kracht van Europa zit hem juist in de onderlinge verschillen tussen de landen. Zo hebben de Duitsers hebben altijd de beste economen gehad, Frankrijk de beste werktuigkundigen en Nederland de beste NSB-ers. En dat is helaas nooit anders geweest.

    Nederlanders zijn een vies volkje dat geld belangrijker vindt dan mensen. Hun kinderen zijn de gelukkigste ter wereld. Ze zijn zó gelukkig dat ze hun vijanden niet meer kunnen zien.

    Kortom: de hut staat voor weinig te koop en morgen komen er toevallig mensen kijken. Mijn vrouw en ikzelf hebben gelukkig nog wat geld en na zorgvuldig onderzoek hebben we besloten om een leuke villa in het zonnetje te gaan kopen. Ergens op een plek waar men nog niet “zo ver” is als hier.

    Wèg uit de open inrichting Nederland. Wèg van de louche koppen van Rutte, Roemer, Pechtold, Blondie, Fransje Timmerhout….van het hele politieke zootje hier.

    1. Zorg in ieder geval dat je wegkomt uit Europa. Ga vooral niet in Zuid Europa zitten. Als je lekker veilig in het zonnetje wilt zitten dan heb je niet veel keus. New Zealand of Australie meer keus is er niet als je een warm klimaat wil hebben.

  2. 1 aanslag en de rapen zijn ook meteen gaar in Nederland. Alles staat op scherp, daarom moet het binnenkort ook ongelooflijk mis gaan. Gaat er 1 ding mis dan krijg je een ketting reactie. De beursen zakken elke keer als er een aanslag is geweest. Dat spreekt toch ook boekdelen.

Geef een reactie