ALLES IS VERLOREN, WE MAKEN ONS OP VOOR DE TOTALE ONDERGANG

DE MSM ZIJN DE HOOFDSCHULDIGEN AAN HET KOMENDE ARMAGEDDON WANT DIE HEBBEN ERVOOR GEZORGD DAT DE BEVOLKINGEN BLEVEN SLAPEN EN GELOVEN IN HUN ‘LEIDERS’ * MARK RUTTE CS. DOEN ALLES OM DE WERELD EN DE MENSHEID ZO SNEL MOGELIJK COMPLEET TE VERNIETIGEN * HAHAHA DIE MICHA TOCH! WAT EEN IDIOOT! ARRESTEER HEM! MAAK HEM KAPOT! ERIC, MYRA, KOM OP! EXPOSE MICHA ALS EEN PEDOFIELE VERRADER EN EEN SMERIGE OPLICHTER! KOM DAN!

4 Replies to “ALLES IS VERLOREN, WE MAKEN ONS OP VOOR DE TOTALE ONDERGANG”

 1. Geenstijl.nl manipuleert NEXIT poll.

  Stijlloze poll

  Nexit?
  Ja 16839 58.4%
  Nee 7571 26.2%
  Totaal 28842

  16839 plus 7571 is 24410 en geen 28842
  58.4 plus 26.2 is 84.6 en geen 100
  De poll begon ooit eens met meer dan 80 procent voor een NEXIT.
  Een verschuiving van pak hem beet een 25 procent wie trapt daar nog in.

 2. Daarom MOETEN psychopaten worden uitgenomen. Deze optelsom van WARE krankzinnigheid, valt de basis, ja de essentie van het leven proactief (!) aan.

  Psychopatentest eerst, psychopatentest eerst…..

  (zeg dat ook maar tegen je hartchirurg).

 3. Dit is een groot probleem:

  http://niburu.co/index.php?option=com_content&view=article&id=10870:het-gros-van-de-bevolking-lijdt-aan-cognitieve-dissonantie&catid=30:bewustzijn&Itemid=43

  De mensheid gedraagt zich als een ongehoorzaam kind dat bepaald met een kinderlokker mee wil lopen, gebiologeerd door een zak vriendelijk voorgehouden lekkere snoepjes, terwijl zijn WAARSCHUWENDE moeder (inmiddels) radeloos brult, dit niet te doen (maar die heeft geen overheerlijke snoepjes).

  De snoepjes van een psychopaat zijn:

  Jij bent bijzonder belangrijk en waardevol voor mij en je bent enorm goed in wat je doet.
  Je bent een kanjer!
  Je bent een uiterst belangrijke aanwinst voor onze firma, ons land, onze democratie, ja voor de wereld. Elk probleem verdwijnt, waar jij verschijnt. Jij verdient dus een goed inkomen (geld, buitengewoon véél geld).

  De werkelijkheid is (veelal): Jij bent een in menselijke groei achtergebleven minkukel, die uitsluitend met zijn eigen egotripperij bezig is. Je bent nog gevaarlijk voor je omgeving ook, omdat je zÓ aan de hand van psychopaten meeloopt en hen hun projecten helpt verwezenlijken…..Zonder grote hoeveelheid “nuttige idioten” komt “de 2%” (laat staan de 5% bovengemiddeld intelligente, geslaagd tot hoog in de boom geïnfiltreerde en voldoende de directe ‘pure evil’ neigingen beheersende en gecontroleerd aansturende exemplaren daar weer van) namelijk niet ver.

  Maar de moeder zegt nu: En toch houd ik van je. Je bent mijn achtergebleven minkukel.
  Ik hoop dat je groeit en bloeit en ooit uit het belachelijk kleine mosterdzaad dat je nu bent een boom groeit, waarin vele vogelen hun nest kunnen bouwen.

  De psychopaat echter, zelf zijn ‘dead inside’ innerlijk op de buitenwereld projecterend, maar daarbij diep instinctief en biologerend op je inspelend, wil je vermoorden/vernietigen: aan stukken snijden en verbranden op zo gruwelijk mogelijke wijze.
  Liefst zodat je overblijfselen niet eens meer herkend worden.

  Kernfusiebommen zijn daartoe prima geschikt.

  Hij maakt je nog wijs, dat je moeder dat juist wil doen (want die zegt met overslaande stem lelijke dingen die jij niet wilt horen en heeft ook geen lekkere snoepjes, ja ze wil jou klein houden en de lekkere snoepje ontzeggen….).

 4. Ik roep ook jaren dat dit niet goed afloopt. Het verbaast me alleen dat het nog zo lang goed heeft kunnen gaan. De derivatenbubbel is al over het hoogtepunt heen en zakt steeds sneller. De huizenbubbel is niet leeggelopen maar doordat de gemanipuleerde rente zo laag staat alleen maar meer opgeblazen. De dotcom bubbel is ook niet leeggelopen maar eigenlijk ook weer meer opgepompt omdat de gemanipuleerde rente zo laag is. Ik had eigenlijk de klap al vorige Winter verwacht maar sindien denk ik eigenlijk dat het voor het midden van deze Winter zal gebeuren. De economie zakt altijd een beetje in na de zomer zowiezo. Voordat er verkiezingen zijn in Amerika ploft de boel. De derivaten ploffen, de moslims komen in opstand burgeroorlog, wereldoorlog met china of Rusland breekt uit of ze trekken er gewoon de stekker uit doormiddel van het uitzetten van het internet of de stroom of het banken systeem. Ach of gewoon een killervirus. Er zijn gewoon teveel dingen die fout kunnen gaan. Wel veel of of of maar het kan ook en en en zijn.

Geef een reactie