ALLES LAZERT IN ELKAAR -WE STAAN AAN DE RAND VAN DE TOTAL COLLAPSE VAN DE BESCHAVING! DE 11 BELANGRIJKSTE TIJDBOMMEN VOLGENS MICHA

OVERVIEW VAN DE MINDBOGGLING ONTWIKKELINGEN VAN DE LAATSTE DAGEN: 1. TERWIJL ONZE NIEUWE ‘KLIMAATPAUS’ FRANS TIMMERMANS ZIJN ‘EXAMEN’ AFLEGT IN HET EP, TERRORISEREN ZIJN NAZI-TROEPEN STEDEN OVERAL IN DE EU EN DE WERELD ONDER DE VLAG VAN ‘EXTINCTION REBELLION‘ MET ALS DOEL HET VERWOESTEN VAN DE BESTAANDE STRUCTUREN. 2. CHAOS IN MIDDEN-OOSTEN MET DREIGENDE AANVAL TURKIJE IN SYRIE. 3. STEEDS STERKERE GELUIDEN DAT HILLARY EEN COUP VOORBEREIDT.

4. Total collapse Brexit-onderhandelingen dompelen EU en GB in complete chaos -niemand heeft een plan, idee of visie over hoe nu verder en eerlijke verkiezingen in GB zijn onder deze omstandigheden niet mogelijk. 5. Kamp-Trump weigert nog langer mee te werken aan de impeachment-hoax van de Democraten waardoor ook in de VS een constitutionele chaos ontstaat. 6. Komende massale en agressieve boeren-protesten verlammen Nederland nu al. 7. De bewijzen liggen op tafel dat Obama zelf de grote kwade genius is achter alle hysterische ellende rond Donald Trump. 8. Overal locale en extreem geweldadige opstanden en revoluties zoals in Hong Kong, Venezuela en Ecuador. 9. Dreigende burgeroorlog in de VS nadat Trump delen van het leger in paraatheid heeft gebracht een coup van de Democraten te counteren. 10. Pedo-seks-schandalen zoals dat rond Epstein/prins Andrew, het Demmink-netwerk, pizza-gate en nu weer rond de Canadese PM Justin Trudeau ondermijnen elk vertrouwen in de ‘elite’ en wakkeren opstanden aan. 11. De situatie rond de grote banken wordt steeds krankzinniger en alarmerender met overal fraudes en schandalen die wijzen op een spoedige totale collapse.

3 Replies to “ALLES LAZERT IN ELKAAR -WE STAAN AAN DE RAND VAN DE TOTAL COLLAPSE VAN DE BESCHAVING! DE 11 BELANGRIJKSTE TIJDBOMMEN VOLGENS MICHA”

  1. Of, korter nog: geld is een massavernietigingswapen. De fysiek goud bezitters kunnen tevreden zijn met alle bagger van banken en politici. Wie een jaar geleden een kilo goud heeft gekocht kan momenteel een winst opstrijken van ruim 10.000 Euro. En dan zit er voor de komende jaren nog veel “rek” in de prijs naar boven, bijvoorbeeld als de Brexit doorgaat en helemaal als de banken straks het geld op hebben. Volgens de Duitse econoom Dr. Markus Krall en medewerkers is dat waarschijnlijk ergens in het volgende jaar het geval. Als de banken niet meer liquide zijn krijgt het politie-tuig weer als vanouds de taak er op toe te zien dat de mensen tijdens het kreperen de wet niet overtreden.

    Waarmee ik maar wil zeggen: je kunt ook prima verdienen aan corrupte bestuurders en criminele bankiers.

Geef een reactie