ALLES NIET NIET 1000 X ERGER DAN WE OOIT ZEIDEN, MAAR 10.000 X

TON HOFSTEDE: ‘MICHA IS EEN OVERDRIJVER’; GELUKKIG IS INFILTRANT HOFSTEDE NU OUT OF BUSINESS EN VOLLEDIG EXPOSED

DIT IS HET EINDE VAN DE WERELD * BLOEDIGE BURGEROOLOG AANSTAANDE MET MILJOENEN DODEN * DE VAL VAN HET ‘AMERIKAANSE RIJK’ DOET DIE VAN HET ROMEINSE VOLLEDIG VERBLEKEN * NEDERLAND SPEELT CRUCIALE ROL IN WERELDWIJDE SADO-PEDO-KILLERS-NETWERKEN * ‘HILLARY HAS PERSONALLY MURDERED CHILDREN‘ * BACKGROUNDS EN ANALYSE BIJ STEFAN MOLYNEUX

6 Replies to “ALLES NIET NIET 1000 X ERGER DAN WE OOIT ZEIDEN, MAAR 10.000 X”

 1. Kortom: Meten is weten en anders weet je eigenlijk niet waarmee je (werkelijk) van doen hebt…….

  En als ik het al niet weet en ook andere -iets mindere uiteraard haha- topdeskundigen aangeven dat zij er (als eerste) in kunnen trappen, waarom zou jij het dan weten???

  Is (forensische) psychologie zoveel anders dan bijv. filologie, zodat de gemiddelde leek daar spontaan meer van weet dan tamelijk intelligente mensen die er al decennia lang op het topje van hun tenen gericht en uiteindelijk zéér gericht hun hersenen over kraken?

 2. Overigens ben ik geen testpsycholoog en heb ik de opzet van de door dr. Hare onwikkelde psychopatentest maar globaal bekeken.

  Dit was echter al voldoende om te beseffen, dat wij (de normale mensheid), tezamen met de observatie van de hersenactiviteit onder bepaalde stimuli, voor het eerst in de geschiedenis een instrument in handen hebben, om deze verraderlijke (menselijkheid acterende) MONSTERS aan te wijzen en ze proactief onschadelijk te maken.

  OM ERGER TE VOORKOMEN!

 3. Ik denk zelf dat de uitkomst zou zijn, met de -nogal unieke- deskundigheid en informatie die ik heb en die ik betrouwbaar acht, als je Hillary Clinton en Alex Jones aan een psychopatentest zou onderwerpen, dat Hillary hoogst waarschijnlijk als de ware ‘pure evil culprit’ van de twee zou worden aangewezen.

  Ik denk dat Alex Jones echt walgt van wat deze grenzenloze MONSTERS ijskoud kinderen (en al wat leeft) kunnen aandoen.

  Maar waarom deze antagonisten niet testen, nu die test volgens dr. Martha Stout breed zou moeten worden ingevoerd, zeker voor lieden onstuitbaar energiek gericht op weg naar “macht en controle” of inmiddels al op die positie aangeland.

 4. Ook wat Alex Jones betreft:

  Psychopatentest eerst!

  Voor alle zekerheid. Je moet niet in de optelsom van ware krankzinnigheid verstrikt raken.
  Dus waarom niet testen als de mogelijkheid er inmiddels is? Waarom ook Hillary en Trump niet testen?

  Het is toch wel belangrijk te weten of Jones’ tranen echt of gebakken lucht zijn. Psychopaten lijken zo een kraantje open te kunnen zetten als het hen uitkomt.

  Kortom: Meten is weten en anders weet je eigenlijk niet waarmee je (werkelijk) van doen hebt.

Geef een reactie