‘ALS DE ELITE HET DOET, DAN ZAL HET WEL GOED ZIJN’

EXTRA: STEVE BROWN KONDIGT VRIJDAG DE MEEST WEERZINWEKKENDE ONTHULLINGEN AAN OVER ‘MR. MISDAAD’, DE DOOR DE STAAT BETAALDE HOERENLOPER EN PEDO-BESCHERMER PETER R. DE VRIES * PETER R. DE VRIES VOOR DE MSM NET ZO ONAANTASTBAAR ALS JORIS DEMMINK

[wp_ad_camp_1]

In deze video zit alles dat ook geldt voor Nederland en de zaak-Demmink. Duidelijk wordt dat de NOS hier precies dezelfde rol speelt als de BBC (en de VRT) in Engeland (en Belgie): het witwassen van de elite-pedonetwerken. Al moet wel worden aangetekend dat de BBC daarin (thans) veel verder gaat dan Gelauff van de NOS. De vraag is nu hoe het verder zal gaan met de krankzinnige veroordeling van Micha tot 10 maanden onvoorwaardelijk wegens ‘smaadschrift’ tegen Gelauff in het licht van het werkelijk overweldigende bewijs voor zijn stellingen. Deze bewijzen gaan zelfs zo ver, da Gelauff een van zijn redacteuren, Jeroen de Jager, belette verder onderzoek te doen naar het netwerk van elite-pedofielen hetgeen nota bene onder ede is verklaard.

3 Replies to “‘ALS DE ELITE HET DOET, DAN ZAL HET WEL GOED ZIJN’”

 1. LS
  Mooi een alibi voor de rest van de onbenullen om er achteraan te huppelen.
  Dan stoere taal kraaien naar het ontvluchte vaderland. PB heeft zelfs nog een rondje gevlogen toen de Luftwaffe allang zijn tanden had verspeeld, ‘hossie possie’ dat vraagt wel moed.

  Veel (te) brave jongens met borstkas vol erkentelijkheid (…) lopen/liepen weer mee in de bevrijdingsparades in Wageningen. Alwaar PB stoer saluerend het schouwspel gade slaat.

  de behoefte aan een aai over de bol doet het gezonde verstand verweken.

 2. Als Oranje iets doet, dan zal het wel goed zijn.

  Wie even wil kokhalzen: Twee psychopaten op een bordje. De gruwelmoordenaar van Dresden en de theatrale hoogverraderlijke “Moeder van het (illegale) verzet”.

  http://beeldbank.ovmrotterdam.nl/index.cfm?fuseaction=search.showdetail&id=a9accdd4901511e383cd00163e3251a4#comments

  Benieuwd hoelang het comment van Onnozelmans het gaat uithouden bij het nogal oranje getinte verzetsmuseum….:-)

 3. Als de elite het doet, dan zal het wel goed zijn:

  Wilhelmina naar Londen, Oprah naar Weight Watchers, Hillary for president.

  Onder de paraplu van psychopaten is het kenmerkend goed toeven…..totdat ze je aan je schoenveters ophangen en levend in brand steken of iets dergelijks.

Geef een reactie