ALS DEMMINK GEEN ZAAK BEGINT TEGEN LANGE FRANS BEKENT HIJ -OPNIEUW- SCHULD: ‘JARENLANG KLEINE JONGENS VERKRACHT’

NET SLUIT ZICH OP ONTLUISTERENDE WIJZE ROND SUPER-CRIMINELE EN KINDERVERKRACHTENDE (EN VERMOORDENDE) EX-SG VAN HET MINISTERIE VAN VUILIGHEID EN PEDOFILIE * OM NOG MAAR TE ZWIJGEN OVER HET KONNKLIJK HUIS DAT OOK DIEP IN DE PEDO-NETWERKEN ZIT EN OPNIEUW WORDT EXPOSED IN KAMERVRAGEN 2 * HOE GAAT DEZE HORRORFILM AFLOPEN? WAT DOET HARRO KNIJFF?

[wp_ad_camp_1]

Waar Micha werd vervolgd -en veroordeeld incluis maandenlange detentie- voor het exposen van een groep elite-pedofielen onder leiding van Joris Demmink, mag Lange Frans voor een publiek van miljoenen -oneindig veel groter dan dat van Micha- zeggen dat Joris Demmink ‘jarenlang kleine jongens heeft verkracht’. In your face. Nu zien we hoe krankzinnig het is mensen te vervolgen wegens smaad. Wat in januari smaad lijkt, kan in maart opeens de waarheid zijn. Maar dan zijn de juridische molens vaak niet meer te stoppen. Maar het kan nog erger. Want Micha werd ook vervolgd en veroordeeld -en gevangen gezet- voor ‘opruiing tegen de Gouden Koets’. Lange Frans mag zeggen dat het KN betrokken in bij het verkrachten en misbruiken van kinderen. Vooralsnog zonder juridische gevolgen. Het wordt tijd dat de Nederlandse pedo- en plunder-elite, inclusief het KH, zijn biezen pakt. Voor het volk het recht in eigen hand gaan nemen. Want dat zouden we in ons beschaafde Nederland toch echt niet willen.

8 Replies to “ALS DEMMINK GEEN ZAAK BEGINT TEGEN LANGE FRANS BEKENT HIJ -OPNIEUW- SCHULD: ‘JARENLANG KLEINE JONGENS VERKRACHT’”

 1. Tevens zou je kunnen afvragen of Lange Frans zijn song niet gewoon een markting tool is om geld te generen, aangezien ten tijde van econmische crisis. Het volk een afkeer krijgt van de macht en dus bepaalde politieke partijen zich beter kunnen verkopen en dat vervolgens tevens geldt voor artiesten, schrijvers van boeken met de ultieme waarheid, en zogezegde journalisten.

 2. Overigens lijkt me de Ben vd Brink zaak juist voor de alternatieve media een waarschuwing zou moeten zijn om nieuwe aanwas in de hoedanigheid van B v/d Brink zeer goed te filteren ………..

 3. Bonusje opletten het gaat erom welke zaken heer Kat heeft aangebracht, aangezien Kat daar zich mee op een zieligheids podium zet.

  Overigens heb je geen zelf reinigend vermogen als je gaat lopen wapperen met van den Brink, die door de gehele alternatieve media is uitgekotst vanwege zijn listige spelletjes.
  “”zijn dochters het verhaal van hun vader hebben tegengesproken””

  Dat Kat jouw zaken aanhaalt is puur voor de markting/ goodwill bij zijn volgertjes die vervolgens weer eens geld doneren

  1. Als u enig zelf reinigend deskundigheid bezat zou u u zelf natuurlijk al lang zelf heben weg gereinigd dus dat leg ik naast me neer.

   Micha Kat .. een Verzoek .. wsq en poesmis beperken tot hoog uit(ik kan ook zonder)een bijdrage per dag wat meer dan genoeg irritant gelieg en geneuzel is?

   Dit zijn uitsluitend bijdragen geheten psychic assasinations buiten dat ze tal van zaken en Slachtoffers besmetten met baarlijke leugens

 4. “”Waar Micha werd vervolgd -en veroordeeld incluis maandenlange detentie- “””

  Je werdt vervolgd voor het belasteren van andere personen en een organisatie, met daarbij welgesteld dat er vele zijn die er geen zaak van hebben gemaakt van je lasteringen.
  Je bent niet aangeschreven voor zaken direct gericht aan Demmink, zoals Koen Voskuil dat wel had.

  Dus als Koen Voskuil er mee weg komt heb je een gerenomeerde kans dat Lange Frans er ook mee weg komt, aangezien dat bij Voskuil is gestaafd.

  Dus kortom je kan je zelf niet gelijk stellen aan Lange Frans, en je hebt nog geen enkele pedo bewezen aangeleverd. Alleen verdachtmakingen van jan en alleman.

  1. Dus dutroux robert m drent hofnar koning willem zandvoortzaak Ben van den Brink zaak Kinderen naakt in klas massa misbruikende eliten en saudis aan franse zuidkust naast rothchild en pakistanen en hoofdluis is schaamluis soa en etc etc etc bestaan volgens u niet en india bestaat niet en uw pornoboekje ?

Geef een reactie