ALS GEERT WILDERS EN JAN ROOS ECHT OPPOSITIE ZIJN, ROEPEN ZE NU OP TOT EEN BELASTINGSTAKING

WAAROM NOG BETALEN AAN EEN OVERHEID DIE DE EXPLICIETE WIL VAN HET VOLK DAT ZE GEACHT WORDEN TE DIENEN NEGEERT?

In de geschiedenis zijn er genoeg voorbeelden van: het volk dat in ‘belastingstaking’ gaat uit protest tegen het gedrag van de overheid. Als er een moment is dat het Nederlandse volk dit zou moeten doen is het nu! Op opzichtige wijze heeft Mark Rutte de wil van zijn volk een einde te maken aan de expansie van de fascistische EU naast zich neer gelegd door aan het associatie-verdrag met Oekraine een stuk WC-papier aan te hechten dat reeds nu diep in de rioolen drijft onder de Brusselse EU-paleizen tussen de condooms en de cocaine-wikkels -artikelen die by the way zijn betaald van uw goede geld. Geert Wilders laat het echter bij een gratuite oproep aan Rutte om ‘af te treden en weg te wezen’ en gaat over tot de orde van de dag. Om over de bedrieger Jan Roos maar verder niet te spreken -hij ruilde zijn carriere als a charge-journalist in voor het Haagse pluche, de condooms en de cocaine. Nee, dan ome Silvio Berlusconi! Die riep tien jaar geleden: “Wij zullen geen belastingen betalen, als wij niet zijn vertegenwoordigd”, Wij zullen in belastingstaking gaan en in het parlement obstructiepolitiek bedrijven.” Helaas: Nederland is Nederland. Zelfs een justitie-apparaat dat kleine kinderen verkracht leidt nog niet tot de geringste vorm van verzet of maatschappelijke onrust. Je hoort Rutte denken: “Als we wegkomen met de zaak-Demmink, wat heb ik dan te vrezen van het negeren van een raadgevend referendumpje? Nada!”

3 Replies to “ALS GEERT WILDERS EN JAN ROOS ECHT OPPOSITIE ZIJN, ROEPEN ZE NU OP TOT EEN BELASTINGSTAKING”

 1. In het instinctief substraat bij psychopaten is (maar dit moet verder uitgezocht, echter de genetica is nog lang niet zo ver en de vraag is, ALS WE DE TIJD ERVOOR ZOUDEN HEBBEN, of het dan ongedaan gemaakt zou kunnen worden) mogelijk virus DNA of een andere code-beschadiging door bijv. gammastraling terecht gekomen, hetgeen ook als “van levensbelang zijnde verandering” ingeprent genetisch wordt doorgegeven).

  Het resultaat is een virus in mensengedaante. Een (zich verhullende) moordrobot, die 100% narcistisch driedimensionaal (propaganda, leugens, manipulatie, ruggenstekerij of het gruwelijke psychische equivalent daarvan, dieren-kinder-, invaliden-, lijken- en bejaardenmisbruik, massamoord, uitpersing enz. enz. GRENZENLOOS MAAR NOOIT NORMAAL) op alles en iedereen blijft inhakken, totdat het FYSIEK gestopt wordt.

  Psychopaat John Kerry is bedroefd en bezorgd (ECHT HOOR!) over de massamoord die Putin pleegt in Aleppo en Bert Koenders is het naadloos (als een monoliet) met hem eens.

  Het is echt de allergrootste PROACTIEF BEDREIGENDE gruwel die zogenoemde ‘adapted compensated psychopathy’.

 2. Maar goed: er is een door ‘adapted compensated psychopaths’, bijeen geharkt door prins Bernhard (het erfenisje van de grenzenloze SS psychopaat zeg maar), een staat in de staat gevormd, die alle sleutelposities van de macht bezet, daarmede de Trias (uiteraard) buitenspel zettend.

  En het (machteloos en aldus proactief bedoeld) raadgevend referendum bewijst weer eens het essentiële punt t.a.v. de seriemoordenaars “mindset’ waarvoor normale mensen muizen/(toekomstige) slachtoffers zijn ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’ ofwel door het ONTBREKEN van emotionele/morele intelligentie, valt er met deze (onbedoeld!!!) DIEP GESTOORDEN ZONDER ZIEKTEBESEF DIE ZICH JUIST PRIMA PRIMA VOELEN, niet (werkelijk) te redeneren of te onderhandelen.

 3. Misschien kan Rutte samen met de nassauers nu een advertentie gaan plaatsen zoals die kanibaal in Berlijn.

  Wie wil er door mij opgegeten worden?

  Komen de gek gemanipuleerde moerasdeltabewoners allemaal aanrennen: ja ik, ja ik, Oranje boven.

Geef een reactie