ALS HILLARY OP DE ELEKTRISCHE STOEL ZIT EN MACRON ONDER DE GUILLOTINE LIGT, WETEN DE NEDERLANDERS VAN NIETS

VERVOLGING VAN DE PEDO-DEEP-STATE IN DE VS IS BEGONNEN MET 8 AANGIFTES VAN DE TWEEDE MAN VAN HET HOUSE INTELLIGENCE COMMITTEE DEVIN NUNES * GEEN ENKEL NEDERLANDS MEDIUM NOEMT DIT * OOK GEEN ENKELE BERICHTGEVING MEER OVER DE REVOLUTIE VAN DE GELE HESJES IN FRANKRIJK WAARBIJ STEEDS LUIDER WORDT GEROEPEN OM DE SCALP VAN MACRON * HET NEDERLANDSE VOLK WORDT VOLLEDIG ONKUNDIG GEHOUDEN VAN DE TAKEDOWN VAN DE PEDO-DEEP STATES

De media-blackout door de MSM van alle feiten en ontwikkelingen die niet passen in het Bilderberg-scenario voor de vestiging van de NWO is thans 98% compleet. Het mag toch wel uniek worden genoemd dat er met geen woord wordt gerept over de 8 aangiftes tegen top-players van de pedo-deep state in de VS waarbij het gaat om de ‘grote namen’ achter het complot om Trump neer te halen via ‘samenspanning met Rusland’. De dag nadat deze aangiftes bekend werden kwam ook in het nieuws -het kan moeilijk anders- dat Hillary herself het grote brein was achter de meest criminele intelligence-operatie uit de wereldgeschiedenis. Dat de MSM volledig zwijgen over de aangiftes betekent ook dat ze zullen zwijgen als de arrestaties en de processen gaan plaatsvinden: dit complete verhaal wordt geboycot. Op het moment dat Hillary, Obama en Comey op de elektrische stoel zitten, berichten De Telegraaf en Marcel Gelauff nog steeds dat Trump loopt te schreeuwen over ‘pussy’s’ van vrouwen en geheime plannen smeedt met Poetin. Wat betreft Frankrijk is het idem dito: de kans is levensgroot dat de gele hesjes een van de komende weken regeringsgebouwen gaan bestormen en Macron ‘buiten gevecht’ zullen stellen maar dat zal niet worden getoond op het NOS Journaal noch zal dat te lezen zijn in De Telegraaf. De ‘satanische inversie’ waar we het op deze site al zo vaak over hebben gehad is dan compleet: er wordt alleen nog bericht over zaken die NIET waar en echt zijn terwijl alles dat IN WERKELIJKHEID gebeurd wordt verzwegen en onderdrukt.

Eén reactie op “ALS HILLARY OP DE ELEKTRISCHE STOEL ZIT EN MACRON ONDER DE GUILLOTINE LIGT, WETEN DE NEDERLANDERS VAN NIETS”

  1. Ik heb gehoord dat die Klomp inmiddels Europees en mondiaal de censuur aanstuurt. Zag hem op Schiphol in een prive-jet van Defensie stappen!

Geef een reactie