3 Replies to “ALS MICHA EEN GROOT PODIUM KRIJGT, IS HET EINDE PEDO DEEP-STATE”

 1. Micha als je altijd zou spreken zoals in dit filmpje dan had je allang een gesprek gehad met lange frans.
  Kijk naar de meest irritante gesprekken die je zelf op internet plaatst , als je het dan nog niet ziet is er iets goed mis met jou. Het moet gezegd zijn, je strijd voor goede zaak ,maar de wijze waarop kan niemand waarderen . Wat is dat toch met jou. Als iemand niet met jou wil spreken dan is er niets meer goed aan die persoon. Je rapport cijfer op dit vlak is geen 3 waard. Het is jammer want op zich moet er verstandig gestreden worden tegen de machthebbers want ik vind het erger dan de maffia. De onzichtbare macht kan van Rechters, ambtenaren en van alle die ze willen een soort NSBers maken en mensen geestelijk mishandelen te de dood er op volgt. Gemiddeld 10 per week. Dit is mijn mening.
  Henk Klomp

 2. We kunnen heel kort stellen:
  Psychopaten (100% narcist kerngestoord zoals “Prins” Bernhard) zien de normale mens als prooidier en je geeft een prooidier geen gelijke kansen.
  Dáááág democratie, je bent nu nog een prima (de massa trapt er volledig in) “mask of sanity’ om de prooidieren kalm te houden.

 3. Ja……dat is precies waarom er voor gezorgd wordt dat alleen manipulatieve, gaslightende psychopathische leugenaars (en wat idolen van de massa zeepbelletjes in mensengedaante) een groot podium krijgen.
  Gijs van der Wiel zat bijv. meteen (achter de schermen jarenlang een laag profiel aanhoudend) bij het Polygoon Journaal en later bij de RVD…….en de RVD heeft een ongezond dikke/bepalende vinger in de pap bij de MSM, de NOS voorop.

Geef een reactie