ALS WE DE CORRUPTE VVD-PEDO-BENDE NU NIET AFVOEREN EN DOORSPOELEN…

WAANZIN, WAANZIN, WAANZIN! * MSM BERICHTEN IN GEUREN EN KLEUREN OVER POLITIEKE PEDO-MAFIA IN ENGELAND MAAR NOG STEEDS GEEN WOORD OVER DE KINDERVERKRACHTINGEN EN SLACHTINGEN DOOR DE VVD-PEDO-MAFIA * DE WRAAK VAN MANUEL SCHADWALD ZAL SPOEDIG OVER ONS LAND NEERDALEN
[wp_ad_camp_1]
EN O JA: MARCEL GELAUFF VAN DE NOS HEEFT GEEN BANDEN MET PEDO-NETWERKEN OF ALS HIJ DIE HEEFT MAG DAT NIET WORDEN GEZEGD!

De Britse politie heeft een onderzoek naar kindermisbruik door wijlen premier Edward Heath heropend. Heath is de laatste, en meest prominente, politicus over wie geruchten de ronde doen dat hij zich in de jaren zeventig en tachtig schuldig zou hebben gemaakt aan kindermisbruik. Ook oud-minister van Binnenlandse Zaken Leon Brittan, die begin dit jaar overleed, en de Liberaal-Democraat Cyril Smith, die in 2010 stierf, zouden seks met minderjarigen hebben gehad. Met aangiften door slachtoffers zou bewust niets zijn gedaan. LEES VERDER BIJ NRC HANDELSBLAD

19 Replies to “ALS WE DE CORRUPTE VVD-PEDO-BENDE NU NIET AFVOEREN EN DOORSPOELEN…”

 1. Okee, met dit soort foto’s bij zo’n verhaal, laat NRC toch zien dat ze beste krant op de planeet zijn.

  Een NRC foto van Tony Blair onder Kardinaal Egan van New York circuleert al jaren op Amerikaanse websites.

  Maar ik hoop toch wel dat ze hun Palestina-Israël positie zullen herzien.
  Het Vaticaan was het laatste land op de planeet dat Israël erkende, het Vaticaan haat Israël. Het is zo spijtig dat NRC dergelijke pro-katholieke propaganda dan weer wel ondersteund.

 2. LS…

  Opvallend is natuurlijk wel dat men ook in Engeland het reflex ziet van, als het monster dood is gaan we het vervolgen etc. Een levend monster met Satan / Illuminatie / Bilderberg / Vieze Bea connecties is natuurlijk een vijand om dunne schijt van te krijgen. En dat weten de monsters dus verkrachten, roven, moorden, martelen deze gedrochten er lustig op los, lopen door de Dennenweg te flaneeren in Den Haag en laten zich anaal verwennen in Homo Cafë de Landman.

 3. Na het kijken van de beelden over de omgevallen kranen in Alphen aan de Rijn kwam ik hier om te kijken of je al iets had geschreven over de nieuwe Demmink bouwongeluk killsquads, Mark Rutte die samen met Gerard Joling de bouwkranen bestuurden, of dat Nederland een nieuwe proefvijver voor de NWO is die via bouwongelukken de wereldbevolking wil halveren. Maar helaas, het staat er nog niet. Later vandaag nog maar even kijken.

  1. LS…

   Die Hobama toch… Van een groter verband heeft deze doorzichtige troll / sukkel nog nooit gehoord. Zelfs de luier in zijn broek is voor hem te groot maar nog niet groot genoeg om zijn bagger tegen te houden…

   1. Het is dus helemaal niet zo gek dat ik verwacht dat Micha het omvallen van deze kranen koppelt aan een complot om mensen zogenaamd nog banger te maken.

 4. Nee dat vindt alleen in Groot Brittannië plaats en niet in Nederland.
  In ons land waar de boer nog steeds zijn vrouw zoekt en waar de sterren dansen op het ijs daar komt dit niet voor. In het land van melk en honing, brood en spelen, dat is bijna onmogelijk.

 5. De nederlandse overheid is aantoonbaar de grootste bedreiging voor de nederlandse samenleving en daarmee heeft iedere nederlander het volste recht -en zelfs de plicht!- deze overheid met alle middelen te bestrijden.

 6. >> MSM BERICHTEN IN GEUREN EN KLEUREN OVER POLITIEKE PEDO-MAFIA IN ENGELAND MAAR NOG STEEDS GEEN WOORD OVER DE KINDERVERKRACHTINGEN EN SLACHTINGEN DOOR DE VVD-PEDO-MAFIA

  Dat komt omdat er geen enkele aanwijzing is voor “kinderverkrachtingen en slachtingen door de VVD-pedo-mafia”. Er loopt nog steeds een onderzoek naar Demmink maar aangezien de Turkse autoriteiten niet willen meewerken, duurt dat nu al schandalig lang (de uitkomst van het onderzoek zou afgelopen voorjaar bekend zijn). Kortom, even geduld hebben. O wacht, dat heb je niet.

   1. hahahahaha die Micha Kat…. blijkbaar MOEST je op grond van je contract met vader en zoon Poot wat tikken want het slaat werkelijk alles qua stupiditeit….

    Het erge van beide zinnen is dat jouw contract met Poot geen fabeltje is.

     1. Niets mis met dat contract Micha.
      Integendeel, vader Poot is een held, die belangrijk onderzoek deed.
      Jullie werk is levensgevaarlijk en moedig, er zijn ook duizenden Nederlanders die jullie daar erg dankbaar voor zijn.

     2. Levensgevaarlijk? Laat me niet lachen. Als er echt een complot tegen Micha bestond was hij allang vermoord. Het is vrij gemakkelijk om te weten in welk Iers hostel hij zit als je toegang hebt tot wereldwijde informatie.

Geef een reactie