AMNESTY AAN ‘MISHA DE KAT’: WIJ WILLEN NIETS TE MAKEN HEBBEN MET BAYBASIN

OPROEP TOT BEZETTING VAN HET SATANISCHE EN PEPERDURE PEDOFIELEN-KANTOOR VAN AMNESTY INTERNATIONAL AAN DE AMSTERDAMSE KEIZERSGRACHT (ZIE FOTO) * DE BELOFTES VAN EDUARD NAZARSKI ZIJN NET ZOVEEL WAARD ALS DIE VAN MARK RUTTE

STORT EEN BIJDRAGE OP DE REKENING VAN MICHA’S STICHTING [OP TE VRAGEN VIA drsmkat@yahoo.com] IN PLAATS VAN CLUBS TE STEUNEN ALS AMNESTY INTERNATIONAL, GREENPEACE, UNICEF EN DE HARTSTICHTING DIE ALLEMAAL WERKEN IN DIENST VAN DE PEDOFIELEN EN DE GRAAIENDE BESTUURDERS ZOALS EDUARD NAZARSKI

Beste Misha de Kat,

Eduard Nazarski gaat niet in op uw uitnodiging voor een gesprek over de zaak Baybasin, omdat Amnesty International niet van plan is zich bezig te gaan houden met deze zaak. Zie hieronder de tekst van de mail die hij gisteravond stuurde naar Mevrouw van Boekelen van ‘We are Change’.

Met vriendelijke groet,
Ruud Bosgraaf
Senior Persvoorlichter Amnesty International
020-7733667.

Ik ben na bestudering tot de conclusie gekomen dat Amnesty zich niet zal gaan uitspreken over de zaak Baybasin. Hieronder zal ik dit kort toelichten.

Amnesty heeft inderdaad een traditie van vele decennia opgebouwd als het gaat om het opkomen voor mensenrechten, en het protesteren tegen schendingen. Onderdeel van die traditie is dat wij zeer zorgvuldig afwegen op welke onderwerpen en thema’s wij ons richten, en vervolgens bezien of wij daar eigen onderzoek kunnen verrichten, als basis voor actie, beleidsbeïnvloeding of publiciteit.

Dat geldt zeker ook voor onze activiteiten ten aanzien van mensenrechten en schendingen van mensenrechten in en door Nederland. Wij hebben besloten ons voor wat betreft Nederland te richten op irreguliere migratie, etnisch profileren door de Nederlandse politie, het duurzaamheids-en mensenrechtenbeleid van de Nederlandse banken en verzekeringsmaatschappijen, en vluchtelingen. Dat zijn vier duidelijke thema’s. Individuele casuïstiek doen we alleen als en voor zover die binnen een bepaald thema aan de orde komen.

Wij willen in onze agenda een duidelijke onbalans houden, in die zin dat het overgrote deel van onze aandacht en energie uitgaat naar situaties(mensenrechtenschendingen) buiten Nederland.

In Nederland bestaat een situatie waarin mensen worden bijgestaan door goede advocaten naar keuze, waarin ze kunnen rekenen op een eerlijk proces, en waarin bovendien beroepsmogelijkheden bestaan tot het Europees Hof voor de Rechten van de Mens aan toe. In geval van eventuele gerechtelijke dalingen of fouten is er de mogelijkheid van herziening.

Om bovenstaande redenen zullen wij geen nader onderzoek doen naar de zaak Baybasin, en daarom zullen wij ons daar ook niet nader over uitlaten.

9 Replies to “AMNESTY AAN ‘MISHA DE KAT’: WIJ WILLEN NIETS TE MAKEN HEBBEN MET BAYBASIN”

 1. Het mag wel eens gezegd worden dat Baybasin verantwoordelijk is voor heel wat schade door zijn giga drugs imperium.
  Hij is lang zo onschuldig niet als we hier moeten doen geloven.
  Licht onderzoek laat al heel duidelijk zien met wat voor een levensgevaarlijke crimineel we hier te maken hebben.
  Gewoon vast laten zitten, hij zit er terecht en zat er al voor vast nog ver voordat deze hele Demmink kwestie in beeld kwam.

 2. In Nederland bestaat een situatie waarin mensen worden bijgestaan door goede advocaten naar keuze, waarin ze kunnen rekenen op een eerlijk proces, en waarin bovendien beroepsmogelijkheden bestaan tot het Europees Hof voor de Rechten van de Mens aan toe. In geval van eventuele gerechtelijke dalingen of fouten is er de mogelijkheid van herziening.
  ===========================
  Goede advocaten, ingezworen op de Koning die de schaamteloze kleinzoon van PB is.

  Nee, Karel de Werd zou zich in zijn graf omdraaien, vanwege deze oppervlakkige nonsens.

  Een beroep op het Europees Hof is trouwens helemaal niet mogelijk, als je sinds WOII doorgaand (!) geterroriseerd wordt door de geallieerden in samenwerking met hun vazalstaat PB BV, betreffende een onvoorstelbaar groot en gruwelijk geallieerd oorlogsmisdrijf.

  Wat er staat klopt dus ook feitelijk niet.

  Alle ook hier hun verveling uitventende moordenaars/leugenaars, zullen juichen over dit kant noch wal rakende kattenbelletje van deze CIA mantelorganisatie.

 3. Pure zwendel dat hele Amnesty International. Wat doen ze nu concreet met al dat ingezamelde geld. Helemaal niets dus. Je zou eigenlijk wel kunnen stellen dat Amnesty International tegen de mensen rechten strijdt. Waarom worden ze zo op TV gepromoot als ze tegen overheden strijden. Dat zou de macht nooit toestaan als dat echt het geval was.

   1. Zeg Micha vind jij dat normaal al die reklame voor swapichou van Pispoes de hele tijd. Het is een betaalde overheidstrol dat moet nu toch wel duidelijk zijn.

Geef een reactie