AMNESTY-BAAS NAZARSKI: ‘WE HEBBEN BESLOTEN NIETS TE DOEN AAN MICHA KAT’ (NOCH AAN ERWIN LENSINK EN BAYBASIN). IN NEDERLAND ALLES KITS.’ (MAAR NIET KIDS)

DONEER NIET AAN DE BEDRIEGERS EN ‘BRIEVEN-SCHRIJVERS’ VAN AMNESTY INTERNATIONAL MAAR AAN MICHA KAT EN DEZE SITE * VRAAG HET REKENINGNUMMER OP VIA drsmkat@yahoo.com

VANDAAG IS HET ‘DAG VAN DE MENSENRECHTEN’ NAAR NIET VOOR DE MENSENRECHTEN IN NEDERLAND [ZIE OOK HHC] * LUISTER NAAR EEN VERBIJSTEREND INTERVIEW MET DE BAAS VAN AMNESTY NEDERLAND EDUARD NAZARSKI * AMNESTY GEHEEL IN DE GREEP VAN DE PEDOFIELEN EN HET KONINKLIJK HUIS, HELSINKI COMMITTEE-STYLE * JORIS DEMMINK BINNENKORT IN DE RAAD VAN ADVIES VAN AMNESTY?

[wp_ad_camp_1]

5 Replies to “AMNESTY-BAAS NAZARSKI: ‘WE HEBBEN BESLOTEN NIETS TE DOEN AAN MICHA KAT’ (NOCH AAN ERWIN LENSINK EN BAYBASIN). IN NEDERLAND ALLES KITS.’ (MAAR NIET KIDS)”

 1. ” Je bent wel heel erg van het padje als je de idiote provocateur Micha Kat vergelijkt met politieke gevangenen in het buitenland.
  Amnesty International zou zich totaal belachelijk maken als ze het voor deze hysterische kobold zou gaan opnemen.”

  Mispoes

 2. Je bent wel heel erg van het padje als je de idiote provocateur Micha Kat vergelijkt met politieke gevangenen in het buitenland.
  Amnesty International zou zich totaal belachelijk maken als ze het voor deze hysterische kobold zou gaan opnemen.

  1. Voor Amnesty hoeft niemand de hoed voor af te nemen, als je ze nuttig kunt maken gebruik ze dan voor eigen zaak, wees dan gerust een beetje opportuun.
   Voor de rest zijn ze een beetje te vergelijken met het Rode Kruis in WO2.

   Nooit iets gehoord over de mensen uit Odessa die men levend heeft laten verbranden.
   Laten net als zovelen de oren hangen naar de MSM.

   Spelen te vaak de kaart van stille diplomatie.

 3. Je moet adders niet bij de staart pakken, maar kort achter de kop.

  We moeten een proactieve algemene psychopatentest invoeren. En z.s.m. anders wordt het een horror-bloedbad zoals je je niet eens kunt beginnen voor te stellen.

Geef een reactie