AMNESTY INTERNATIONAL OVER GEORGE SOROS: ‘WIJ WETEN HIER NIETS VAN EN WILLEN HET GESPREK GRAAG BEEINDIGEN’

HEEFT PRINSES MABEL NOG BANDEN MET SOROS E/O THE OPEN SOCIETY FOUNDATION? * WIE STELT DAAROVER KAMERVRAGEN? * NIBURU.CO: SOROS WIL OOK NEDERLAND ‘OEKRAINISEREN’

DE ‘MENSENRECHTENORGANISATIE’ WENST NIET TE WORDEN GECONFRONTEERD [VOORLICHTER RUUD BOSGRAAF] MET DE FEITEN OVER EEN VAN HUN GROOTSTE FINANCIERS GEORGE SOROS 17 Nov 2016 09:45 Outgoing * IN THE MEANTIME OVERLEGT SOROS MET ZIJN INNER CIRCLE OVER EEN STAATSGREEP IN DE VS ZODAT DE DERDE WERELDOORLOG VAN START KAN GAAN * DONEER AAN AMNESTY WANT HET GELD VAN SOROS IS NIET GENOEG! * DONEER VOORAL NIET AAN MICHA EN DEZE SITE [en vraag het rekeningnummer niet op via drsmkat@yahoo.com]

4 Replies to “AMNESTY INTERNATIONAL OVER GEORGE SOROS: ‘WIJ WETEN HIER NIETS VAN EN WILLEN HET GESPREK GRAAG BEEINDIGEN’”

  1. Die Caroly toch. Het gaat véél verder:

    Als je het brood van de ‘deep state’ psychopaten eet en je gaat uit de toon vallen wegens normaal gedrag, DAN WORD JE PROACTIEF (!) HELEMAAL KAPOT GEMAAKT (met abject misbruik van staatsmacht en middelen).

  2. ‘You can’t argue or bargain with psychopaths’

    …..en ook degenen die in hun tovercirkel zitten hebben er een handje van.

    Vooral natuurlijk als hun abjecte gedrag ‘exposed’ dreigt te worden.

    Ook heb je al snel “een bekeuring” wegens “stalking” aan de broek als je het afbreken van overleg niet acceptabel vindt bijv.. En dat dan al na 2 of 3 normale berichten.

Geef een reactie