ANALYSE DIVIDEND-DEBAT: WE GEVEN DE ELITE NU DE LAATSTE DUW!

THE GREAT AWAKENING IS NIET MEER TE STOPPEN, OOK NIET IN NEDERLAND! * DE CRIMINALITEIT VAN DE ELITE KOMT WERKELIJKS HARDER EN SMERIGER NAAR BUITEN * MARK RUTTE VERTOONDE ALLE KENMERKEN VAN EEN MIND CONTROLLED PSYCHOPAAT

Eén reactie op “ANALYSE DIVIDEND-DEBAT: WE GEVEN DE ELITE NU DE LAATSTE DUW!”

 1. Meer mind control, dan dat deze ANTI-sociale kerngestoorden automatisch op weg gaan baggeren (de lijken, verbijsterden alsof ze door een tank zijn overreden en akelig getraumatiseerden spetteren er vanaf, maar vaak in diverse soorten dikke mist gehuld….zodat de goegemeente de vinger er niet achter krijgt) richting macht en controle en elkaar op een bepaald moment herkennen….ALS “ZIJ DIE ER TOE DOEN”….en **een monolitisch griezel-netwerk ‘of common collusions’** vormen, is bij een psychopaat niet nodig of mogelijk.

  De (‘alien’) mindset is zo rigide als die bij een moordrobot maar zijn kan.

  Behalve dat een autist NIET ‘pure evil’ is en totaal geen kwaad/vaak zeer complexe puur kwaadaardige projecten in de zin heeft/met militaire nauwgezetheid gaat ontwikkelen (vandaar dat deze, m.n. sociaal sterk gehandicapten, vaak DAAR NOG BOVENOP huizenhoge problemen krijgen met -bestuurs-psychopaten en hun collaborateurs, die hen kwaadaardig willen/denken te kunnen manipuleren alsof het gewone, niet Autisme Spectrum Stoornis ‘gullible fools’ zijn zoals u en ik), is een psychopaat net zo rigide doordrammerig als een autist, die bijv. uitsluitend (onschadelijk, maar soms erg onbegrijpelijk en bevreemdend) één bepaald merk spijkerbroek wil.

  Dit resulteert bij psychopaten vaak in omwegen/het typische er MOREEL DEBIEL omheen breien indien geblokkeerd:

  Geen witte fosfor op ongewapende burgers gooien, wegens extreme gruwelijkheid?

  Dan napalm uitvinden en dat gebruiken (en toch witte fosfor als er geen haan naar kraait….’The law does not apply to psychopaths’ immers).

  Geen Europese Grondwet, dan iets wat vrijwel op hetzelfde neerkomt alleen niet zo genoemd wordt.

  Vanwege een (aan psychopaten….haha) “Raadgevend Referendum” geen vergaand toetredingsverdrag met Oekraïne?

  Dan een paar inlegvelletjes voor de vorm en ‘never mind, go on’.

Geef een reactie