ANALYSE MICHA BEVESTIGD: NU AL TOTALE ESCALATIE IN VS

KIJK EN LUISTER OOK NAAR DE ANALYSE VAN JORDAN SATHER * NL-MSM BIEDEN GEEN ENKELE ANALYSE: HET GAAT ZE ALLEMAAL BOVEN DE PET

WASHINGTON – Als de Democraten hun nieuw verworven meerderheid in het Huis van Afgevaardigden gaan gebruiken om allerlei onderzoeken naar Donald Trump en zijn entourage te beginnen, zal dat volgens de president niet onbeantwoord blijven. „Dan zullen wij gedwongen zijn om onderzoeken te overwegen naar alle lekken van geheime informatie en veel andere zaken vanuit de Senaat”, aldus Trump via Twitter.

2 Replies to “ANALYSE MICHA BEVESTIGD: NU AL TOTALE ESCALATIE IN VS”

  1. Och och och Micha. eerst schreeuw je moord en brand over een enorme overwinning van Trump (het werd een gevoelig verlies), toen zei je dat Rutte en Demmink binnen een paar uur aan de beurt zouden zijn (er gebeurde niets), toen zei je dat er een burgeroorlog uit zou breken (er gebeurde niets) en nu blaas je iets over totale escalatie (louter Trump die weer eens provoceert, niemand schrikt er van). Vertel eens, Micha: geloof je zelf nog in je onzin?

  2. En behalve dat volgens u (en misschien nog een handvol mensen) de Nederlandse media zogenaamd niets analyseert, hoe gaat het verder met het vaderland volgens u?

Geef een reactie